Dodaj do ulubionych

Cisza, spokój

04.02.03, 02:01
wszyscy sąsiedzi śpią, tylko wiatr za oknem hula, a w domku ciepło, koty
mruczą, muzyczka cicho gra, dlatego tak bardzo lubię noce.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 13:49
      a te koty wylaza czasem czy 100% domowe? w polowie stycznia obudzil mnie rano
      glosny spiew ptaka za domem.siedzial na galezi,dosc duzy, obserwowalem go ,
      probujac ustalic jakies cechy i kolory aby pozniej dokonac porownania z atlasem
      ptactwa Ameryki. pomaszerowalem do drugiego pokoju aby poinformowac
      wspolmieszkanca o tym styczniowym fenomenie. kiedy pozniej wychodzilem z
      domu ,ptak juz lezal pod drzwiami,kot wyszedl wczesniej ...bylem bardzo zly na
      kota za jego naturalny instynkt i -gdybym palil-to na pewno zapalil bym
      papierosa.. a tak...pomyslalem tylko o bylej milosci.
      • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 13:52
        O byłej miłości do kota-mordercy?
        • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 14:15
          nie , miltonia. chodzilo mi o pewna niewiaste. ten ptak skrzydla mial
          rozpostarte do lotu. pierwiastek kwadratowy. serdenko, zlotko.
          • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 15:32
            To znaczy, że truchło ptaszka skojarzyło Ci się z byłą miłością?
            • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 15:39
              dwa lata , dwie minuty,.....serca dwa. pas de deux.
              • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 15:40
                PS : a moze tak to wlasnie wygladalo?
                • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 16:22
                  Och, Kanuku, Ty bardzo romantyczny być musisz, bo ja nic nie rozumiem.
                  • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 16:49
                    bo ja sam jezdem ptakiem rock-and-rollem i co rano z brzytwa na poziomki
                    wyruszam. ze szczypta romantyzmu tez. to polskie jak ja. n'est pas?
                    • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 16:53
                      Mam nadzieję, że nie dasz się złowić jakiejś podstępnej kotce.
                      • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 17:51
                        chcialbym.
                        • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 18:27
                          O!
                          • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 18:51
                            "tylko nie kotku" -powiedziala. i bylo po wszystkim. tak bywa. O!
                            • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 18:55
                              Kto niby tak brzydko powiedział?
                              • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:07
                                ta "byla", co mi sie z rozkawalkowanym ptaszkiem u progu domu przypomniala.
                                wtedy sie okazalo ,ze nie cierpi kotow. i ja nie przepadam zbytnio. szczegolnie
                                jak gasza ptasie radio w polowie stycznia. ale ale , czy Ty naprawde az tak
                                mnie, miltonciu, nie rozumiesz? czy jako nauczycielka masz to, ze tak powiem we
                                krwi?
                                • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 19:12
                                  Naprawdę sądzisz, że Ciebie nie rozumiem? Coś Ty, tylko tak udaję, żebyś więcej
                                  o sobie napisał. A na nauczycielkę się zupełnie nie nadaję. Brak mi podejścia i
                                  cierpliwości.
                                  • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:17
                                    ja nie mam za grosz zdolnosci dydaktycznych. to sie moze zmienic. po zmianie
                                    waluty na Euro. nie bede ich mial (tych zdolnosci- nie pieniedzy) za eurocenta.
                                    • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 19:22
                                      Mnie też nigdy nikogo nie udało się niczego nauczyć. Najwyżej namówić do złego.
                                      • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 21:40
                                        A mnie sie udało.
                                        • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 21:41
                                          To czego i kogo nauczyłeś?
                                          • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 21:43
                                            Już nie pamiętam,wiem tylko,że Żona jest mi za to "dozgonnie wdzięczna"
                                            • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 21:57
                                              To może żonę czegoś nauczyłeś?
                                              • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:04
                                                Nie chciała powiedzieć.
                                                Już powoli rosłem w meską dumę...
                                                Ale wydusiła to z siebie:(
                                                Nauczyłem robić naleśniki.
                                                Żałosne.
                                                • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:06
                                                  To chyba powinna być dozgonnie niewdzięczna. Tak to Ty byś je robił, a tak ona
                                                  musi się trudzić.
                                                  • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:10
                                                    Może coś sciemnia?
                                                  • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:19
                                                    Już nie bądź taki podejrzliwy. Ech, ci faceci.
                                                  • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:21
                                                    Na początku była niewinna jak lelyjka,ale teraz to mnie za dwa złote by
                                                    sprzedała
                                                  • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:27
                                                    Coooo?????!!!!!! Ty tak o swojej żonie?????? Własnym oczom nie wierzę!!!!!!!
                                                  • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:30
                                                    Chochlik to był,miało byc :dwa złote łby,znaczy Szwedzi.
                                                  • miltonia Re: Cisza, spokój 04.02.03, 22:32
                                                    No chyba, że tak. Bo nigdy bym nie podejrzewała, że ma taką słabą głowę do
                                                    interesów.
      • zarlaczka Re: Cisza, spokój 05.02.03, 00:40
        Gość portalu: kanuk napisał(a):

> a te koty wylaza czasem czy 100% domowe?

100% domowe. Kiedyś z moją ukochaną, niestety już nieżyjącą, kicią postanowiłam
        wyjść na dwór. Zainwestowałam w szeleczki i smycz i poszłyśmy na spacerek.
        Kicia początkowo szła na ugiętych nóżkach, ale dość szybko przechadzka jej się
        spodobała, ale jeszcze bardziej spodobało jej się drzewko, na które się szybko
        wdrapała. Niestety już zejść się bała. Tak więc z pół godziny stałam pod
        drzewem z wyciągniętą ręką i usiłowałam namówić ją do zejścia.
        • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 05:05
          i co i co? jak wstaniesz to opowiedz co bylo dalej bo to bardzo pouczajace i
          takie realne jak madryt. pa.
          • zarlaczka Re: Cisza, spokój 05.02.03, 11:14
            Zupełnie jak w realu, zeszła.
            • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 14:32
              zycie potrafi byc takie przyziemne.
              • zarlaczka Re: Cisza, spokój 05.02.03, 20:09
                W tym przypadku przyziemność okazała się dużo lepsza, niż bujanie w obłokach.
                • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 05:31
                  a to tym drzewem tak kiwalo?
                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 06.02.03, 08:19
                    Po półgodzinnym staniu z wyciągniętą ręką, to nie tylko drzewem bujało.
                    • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 13:54
                      magiczne chwile to ME-tyle
                      • miltonia Re: Cisza, spokój 06.02.03, 16:31
                        Żeby Ci tylko te magiczne chwile wzroku nie zaćmiły.
                        • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 19:26
                          kupie wtedy psa i bede nim wymachiwal dookola na smyczy, zeby sie troche
                          rozejrzec. chuc.
                          • miltonia Re: Cisza, spokój 06.02.03, 20:06
                            Ależ ten pies nie odda całej krasy widoków. Mojego na przykład.
                            Ps. Jakiż to był wydział, nieśmiało pytłam? Możeś pytania nie zauważył, a może
                            tajemniczy taki chcesz nadal pozostać?
                            • zarlaczka Re: Cisza, spokój 06.02.03, 22:03
                              Unikaj Kanuk magicznych chwil, przynajmniej dopóki Miltona nie ujrzysz, a
                              wtedy, albo będziesz chciał ich jak najszybciej doznać, albo zamkniesz im na
                              zawsze drogę do Twych ust.
                              • miltonia Re: Cisza, spokój 06.02.03, 22:07
                                zarlaczka napisała:

> Unikaj Kanuk magicznych chwil, przynajmniej dopóki Miltona nie ujrzysz, a
                                > wtedy zamkniesz im na zawsze drogę do Twych ust.

Tak prawidłowo powinien wyglądać Twój post Żarłaczko.
                                • zarlaczka Re: Cisza, spokój 06.02.03, 22:08
                                  Przepraszam Milton, ale skąd ja mogę wiedzieć, co on może ujrzeć.
                                  • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 05:30
                                    teraz to ja nie zasne.....a o wydziale w swoim czasie. dawno i nie w w-wie. ale
                                    prawda.
                                    • miltonia Re: Cisza, spokój 07.02.03, 10:19
                                      Gość portalu: kanuk napisał(a):

> teraz to ja nie zasne.
                                      Eeee tam, nie ma specjalnie powodu.
                                    • zarlaczka Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:26
                                      Lepiej śpij Kanuk, śpij i śnij. Muranów, wiosna, bzy...
                                      • k`k Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:29
                                        Ręce precz od Muranowa.
                                        I od jego bzów
                                        • zarlaczka Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:33
                                          A niby dlaczego?
                                          • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 11:42
                                            Dlatego,że na Muranowie spędziłem naście lat dzieciństwa.

Te bzy:)
                                            • zarlaczka Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:45
                                              Chyba nie ty jeden. Ja, szczerze mówiąc, nigdy tam nie mieszkałam, tylko przez
                                              jakiś czas pracowałam.
                                              • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 11:49
                                                To jakas popularna okolica wśród forumowiczów.Nie pisuje tu aż tak dużo osób,a
                                                juz pare z okolic mojego byłego zamieszkania namierzyłem(m.in.jedna osoba z
                                                Edukacji).
                                                • zarlaczka Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:51
                                                  Bo to ogólnie fajna okolica, więc ludzie chcą tam mieszkać.
                                      • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:31
                                        jakie skromne zartonia i milaczka sa, az milo!
                                        • miltonia Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:34
                                          Ja tak, czasami, przez kokieterię.
                                        • zarlaczka Re: Cisza, spokój 07.02.03, 11:34
                                          Nie wiem jak Milton, ale ja Cię muszę rozczarować, skromna to ja nie jestem.
                                          • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.02.03, 05:43
                                            ale moze chociaz gustowna i wspanialomyslna ?
                                            • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 08:36
                                              Oj, tak. Gustowna to ja jestem, cokolwiek miałoby to znaczyć, a wspaniałomyślna
                                              bywam.
                                              • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.02.03, 15:42
                                                gustowna znaczy ze masz gust. a wspanialomyslna , ze masz WSPANIALE mysli i
                                                pomysly nieobowiazkowe....
                                                • zarlaczka Sprawa gustu i myśli nieobowiązkowych 08.02.03, 15:47
                                                  Gust mam, jakiś na pewno, ale czy on gustowny dla kogoś innego jest, kto to
                                                  raczy wiedzieć. Myśli wspaniałe, przynajmniej dla mnie, mam notorycznie, ale
                                                  czy one są wspaniałe dla innych, to, patrz wyżej. A moje pomysły nie zawsze są
                                                  nieobowiązkowe...
                                                • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 15:47
                                                  W A Z E L I N I A R Z
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:00
                                                    Prawdomówny.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:04
                                                    Zarlacz ma wzorzec prawdy w domu, to wie, kto prawde prawi, a kto nie.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:06
                                                    Popatrzcie, popatrzcie, jaki przenikliwy, wie co ja mam w domu.
                                                  • Gość: kanuk Re: Cisza, spokój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.02.03, 19:12
                                                    wiesz , zarlaczko, Niech mnie naprawde tym razem zdumial. jemu chyba na Tobie
                                                    bardzo zalezy?
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:19
                                                    Kanuk nic bardziej mylnego. Jeżeli Jemu na kimkolwiek zależy, to ja na pewno
                                                    nie jestem tą osobą.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:20
                                                    Skromnisia.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:21
                                                    Szczera.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:21
                                                    Szczera Skromnisia
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:24
                                                    Tylko tyle. Dalej Kaska wyliczaj moje zalety. Jak ja to lubię.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:29
                                                    Inteligentna,mądra,lubi zwierzęta(mrau),lojalna i bardzo,bardzo przez
                                                    wszystkich lubiana(do tego stopnia,że wszyscy Ci których znam osobiście(3
                                                    osoby;-)) żałują ,że nie będzie jej na spotkaniu.

• zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:30
                                                    Kaska, pierwszy raz w życiu słów mi zabrakło, wielkie dzięki.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:19
                                                    zarlaczka napisała:

> Popatrzcie, popatrzcie, jaki przenikliwy, wie co ja mam w domu.
                                                    =====
                                                    Wszyscy to wiedzą.
                                                    Wzorzec prawdy.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:20
                                                    A gdzie on leży. Też pewnie wiecie.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:21
                                                    Zawsze na piersi.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:22
                                                    Na piersi to mi co innego leży.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:23
                                                    Na jednej wzorzec,na drugiej co innego.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:25
                                                    Wzorzec na jednej by się nie zmieścił.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:26
                                                    W poziomie nie, ale w pionie tak.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:27
                                                    Ani w poziomie, ani w pionie, bo on kwadratowy jest. A nibyście tacy
                                                    wszystkowiedzący.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:29
                                                    Kwadratowy? Dwuwymiarowy? Wcisneli ci podrobke. To znaczy, ze moj jest
                                                    prawdziwy. Moj jest kulisty.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:31
                                                    I też go na piersi nosisz.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:30
                                                    Jak on może być kwadratowy,skoro prawda ma dwa końce?
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:33
                                                    Widać czasami ma 2 x po 2 końce.
                                                  • Gość: k`k Re: Cisza, spokój IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 19:37
                                                    Prawda jest jak kij,nie może miec czterech końców.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:37
                                                    Kulistosc oznacza ze prawda to zamkniety krag. A ja wzorzec nosze na plecach,
                                                    przynajmniej ustepuja mi miejsca w autobusach.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:41
                                                    To w końcu zgłupiałam. Czy ten wzorzec jest kwadratowy, kulisty czy kijowy?
                                                    Może nam wszystkim jakieś podróbki wcisnęli.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:43
                                                    Moj jest prawdziwy. Ukradlem go w czasie wycieczki do Sevres.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:45
                                                    Pewnie się zapatrzyłeś na tej wycieczce na jakąś niewiastę i rąbnąłeś nie to,
                                                    co trzeba.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:47
                                                    Wlasnie sie zastanawiam, czy to jest wlasciwy wzorzec. Podobal mi sie ksztalt,
                                                    nie przypatrywalem sie tabliczce, zreszta nie znam dobrze francuskiego. Moze to
                                                    nie jest wzorzec prawdy, ale prawdziwy wzorzec. Na przyklad kuli.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:50
                                                    Właśnie tego się obawiałam. I dlatego ta Twoja prawda jakąś kulistą mi się
                                                    wydawała. Na drugi raz jak już coś będziesz zwijał, to najpierw dobrze to
                                                    obejrzyj.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:52
                                                    Nie wszyscy chca dac sie obejrzec.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 19:55
                                                    Bo może nie wszyscy chcą dać się ukraść.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:58
                                                    A pozyczyc?
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:00
                                                    A potem oddać zużytą, wymiętą i przechodzoną.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 20:11
                                                    Wydawalo mi sie, ze o to wlasnie chodzi.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:20
                                                    Karolcia chciała Cię zużyć, wymiętosić i przel... znaczy przechodzić i zobacz
                                                    jak ją potraktowałeś.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:28
                                                    Chciec a moc.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 20:29
                                                    Karol? Musialbym sie przebranzowic.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:39
                                                    chciec i nie móc

PS kto by chcial wymietoszonego Niecha? Facet o tym wie, dlatego sie nie dal
                                                    Karolowi
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 20:41
                                                    I Bugolowi tez.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:44
                                                    A moze Karolina jest jak wspomniane przez nia perfumy
                                                    Dolce&Gabbana.Feminine.?
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:50
                                                    prosze jasniej, Niech. co to znaczy "Bugolowi tez" Nie przypominam sobie, bym
                                                    chciala cie wymietosic, no chyba, ze ktos sie (znowu) pode mnie podszyl.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:48
                                                    Ale on chce być miętoszony i używany, tylko nie bardzo wie przez kogo.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:51
                                                    przez wszystkie, rzecz jasna, jak ten Karol ... z filmu
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:53
                                                    "Baw mnie....to tak zabawnie...."
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 20:52
                                                    Eee, bez przesady z tym mietoszeniem. Daje sobie rade bez virtualnej pomocy.
                                                    Jakbym byl w naglej potrzebie, to - za rada karola - zawsze moge wyjac ulotke
                                                    zza wycieraczki. Jako ze jak mowi polskie przyslowie: "kupic lepiej milosc za
                                                    pieniadze, niż karola zaspokajac zadze".
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 20:55
                                                    zza wycieraczki??? eee, cos krecisz. podobno nie kupujesz kota w worku.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:00
                                                    Tam jest zdjecie. Poza tym mozna obejrzec na zywo. Nie to co na forum.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:05
                                                    Buggi na co czekasz wysylaj Niechowi swoje zdjecie:)
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:09
                                                    Może się jednak zdecyduje Cię wymiętosić.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:10
                                                    tradycja1 napisała:

> Buggi na co czekasz wysylaj Niechowi swoje zdjecie:)

wysle, ale jeszcze sie nie przefarbowalam. Nie mam czasu na szukanie
                                                    odpowiedniego odcienia. Myslalam, ze Karol pomoze mi cos dobrac, a on spiewa,
                                                    ze kasztany ma we wlosach. Czy ty jestes blondynka Tradycjo?
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:37
                                                    Jestem Twoim przeciwienstwem....jasna cera jasne wlosy:(
                                                    przepraszam....nie chcialam tak "im"wyszlo....
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:08
                                                    takie dmuchane lale z wizytówek okazuja sie czesto gesto okularnicami z
                                                    krzywymi nogami i zebami. Przemilczmy kolor wlosów,. Zamówisz Pamele A., a
                                                    dostaniesz Whoopi G. i co wtedy? Podobno brzydzisz sie brunetkami i oczy
                                                    zacikasz na ich widok. To sie nazywa: kot w worku.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:30
                                                    Jak obejrze to sie zdecyduje. A kot nie w worku - kot w sieci.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:36
                                                    Przecież Bugol obiecał, że jak się przefarbuje, to Ci prześle, więc ciesz się.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:38
                                                    ale ja nie wiem jaki odcien bedzie Niecha konwenjowal. Zarlaczko, zrób
                                                    dyskretny wywiad.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:40
                                                    Niechu jaki odcień Buggi będzie Ci pasił. Szepnij mi to na ucho, bo właśnie
                                                    robię dyskretny wywiad.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:45

Zarlaczko, moja droga i podpytaj Niecha, czy jakies szkla kontaktowe w kolorze
                                                    blekitnego nieba beda mi potrzebne.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:50
                                                    Buggi, podziwiam Cię za Twoje poświęcenie w przypodobaniu się Niechowi, ale mam
                                                    poważne wątpliwości, czy na tym dobrze wyjdziesz.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:53
                                                    zarlaczka napisała:

> Buggi, podziwiam Cię za Twoje poświęcenie w przypodobaniu się Niechowi, ale
                                                    mam
                                                    >
                                                    > poważne wątpliwości, czy na tym dobrze wyjdziesz.

czemu? farba wyplowieje i zejdzie, soczewki moge wyjac. nie rozumiem.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:57
                                                    Buggi, ale gdy będziesz miała te czerwone oczy i zielone włosy, na drodze Twej
                                                    może stanąć potencjalny mężczyzna Twojego życia, ale jak Cię zobaczy, to,
                                                    wybacz, ale chęci mu nie stanie.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:45
                                                    Cos wyzywajacego, zielen, szafir, takie tam.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:48
                                                    A szkła kontaktowe, to w jakim kolorze? Białe, czerwone, i czy w każdym oku ten
                                                    sam kolor, czy dwa różne.
                                                  • Gość: Niech Re: Cisza, spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:53
                                                    Kto pozegnal bugola, wraca do karola. Kaaaroooolu, gdzie jestes? Przynioslem ci
                                                    jajka.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:57
                                                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> Kto pozegnal bugola,

jeszcze mnie nie przywitales i juz zegnasz? Oj uwazaj, bo bedzie jak z
                                                    Normalsem: drugiej szansy, po tym jak nawial nie dostal.

wraca do karola. Kaaaroooolu, gdzie jestes? Przynioslem ci
                                                    >
                                                    > jajka.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 21:58
                                                    Podobno mieliscie nie gadac.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:00
                                                    Tradycjo, Ty naprawdę jeszcze wierzysz w to co Niechulek mówi.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:02
                                                    Jesli mowi na serio to nie wierze,kiedy zartuje to tak.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:07
                                                    Z Karolem Niech tez nie rozmawia.

Ja to powiem glosno: Niech zyc bez Nas nie moze i nie jest istotne, czy
                                                    nazywamy sie Karol, Bugol, Tradol, Zarlacz czy Milton. Nie moze i juz.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:09
                                                    To jak on zyc bedzie po 14 II?
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:11
                                                    Znajdzie sobie nowego Miltona, Bugola, Tradola i Karola.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:15
                                                    No tak ponoc nie ma ludzie niezastapionych.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:16
                                                    tradycja1 napisała:

> To jak on zyc bedzie po 14 II?

zawsze jest jakies wyjscie: moze zabrac nasze zdjecia ze soba, albo ty
                                                    Tradycjo zadzwonisz do Niecha, podczas jego wojazy i mu o nas przypomnisz. :)
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:18
                                                    Bugol bądź realistką.
                                                  • buggi Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:24
                                                    Zarlaczko nie odbieraj mi marzen. ze tez musisz mi w takim momencie kubel
                                                    zimnej wody na glowe wylewac.
                                                  • zarlaczka Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:30
                                                    Przepraszam Buggi, lepiej później być mile zaskoczoną, niż się rozczarować.
                                                    Jeszcze nam w depresję wpadniesz i co wtedy.
                                                  • tradycja1 Re: Cisza, spokój 08.02.03, 22:19
                                                    Predzej wezmie wasze zdjecia wiesz jak to z telefonami...
                                                    Jeszcze mi powie ze to pomylka:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka