angelab 07.03.07, 09:44 Poszukuje jak w temacie , odrazaja mnie salony w Marketach , moze ktos podzieli sie ze mna doswiadczeniem. Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucka6 Re: dobry niedrogi optyk 07.03.07, 10:42 przy bazarku na porajów jest optyk w takim białym domu handlowym na dole. Nie wiem jaka to ulica, na górze jest chyba biblioteka. Sklepik mały, ale jest duży wybór oprawek i okularów przeciwsłonecznych. No i miła obsługa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojojojo Re: dobry niedrogi optyk IP: 83.15.152.* 07.03.07, 16:37 targowek ul.Handlowa sklep Gold box. na dole jest optyk tani i solidny jest tez okulista. Odpowiedz Link Zgłoś
monikawet Re: dobry niedrogi optyk 07.03.07, 21:25 Polecam salon na :...Bielanach ul.Przy Agorze 13a .Państwo Bieleccy.Fachowa obsługa,miło.Pan Bielecki świetnie doradza i dopasuje okulary.Naprawy prawie gratis.Oczywiście jest gwarancja.Ceny umiarkowane.Za 240zł można kupić na prawdę super oprawki.Warto jechać.Czynne od 10 chyba do 19-tej.Wszystkich znajomych tam wysyłam i sama robię już u nich trzecie oprawki-i mam 10%zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: dobry niedrogi optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:47 polecam w markach przy ośrodku zdrowia prywatny ceny do przyjęcia i fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 eee tam... 11.03.07, 17:13 żaden się nie umywa do mojego:) ten to jest suuuper pod każdym względem. Ma swój punkt na ul. Ząbkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś