Dodaj do ulubionych

Gdzie można tanio i ładnie się ubrać?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:47
Gdzie kupujecie najczesciej ciuchy(procz stadionu)gdzie ceny nie sa
wygorowane a ciuchy nie tylko w wymiarze uniwersalnym(i dla
anorektyczek).Znacie takie miejsce?Jesli tak,to dajcie namiary.Z gory
dziekuje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.spray.net.pl 02.08.07, 17:16
      H@M i second handy...
      stadion brrr...
      • Gość: stadionowicz Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.chello.pl 02.08.07, 18:06
        Stadion X-lecia
        • Gość: mk Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.aster.pl 02.08.07, 22:36
          Szmateks na Choszczówce:ul.Ołówkowa tuż obok przystanku autobusu 176,przy
          skręcie z Bohaterów/albo ul.Henrykowska przy pętli...Cała "wypasiona"
          Choszczówka się tam zaopatruje/Na Ołówkowej co sobota po 13-tej nowa dostawa...
    • Gość: leigif Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: 80.241.133.* 03.08.07, 13:32
      co sobotę na bazarku na Namysłowskiej (teren basenów)
      • Gość: Dagmarcia25 Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:50
        A co myślicie o Nadarzynie,tzn.Maximusie?Nigdy tam nie byłam,moze dlatego,ze to
        daleko,ale raz w miesiacu dalabym rade tam zajechac.Za stadion dziekuje
        slicznie,ale tam nic nie kupuje dla siebie,no chyba ze dla dziecka czy
        meza.Ciezko cokolwiek tam fajnego znalezc :-/
        • Gość: mp Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.centertel.pl 03.08.07, 21:27
          Jeśli na stadionie można ubrać się fajnie to ja gratuluję gustu. Proponuję
          szukaj okazji też na innych bazarach (Rondo Wiatraczna, Grochowska przy
          Mińskiej itp). Skąd pochodzisz? Chyba nie z Wawy, bo tu nie mówi
          się "zajechać". Zajechać to można silnik w polonezie....
          • Gość: mk Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.aster.pl 03.08.07, 22:41
            do autora mp:typowe dla Warszawki-poprawiać innych,nie widząc własnych
            błędów.../A na Stadionie?jak komu pasuje-te same rzeczy są w Nadarzynie,czy w
            Arkadii...tyle,że ceny różne..
    • celestynow MDH 'Cora' 03.08.07, 22:12
      Mazowiecki Dom Handlowy 'Cora' - www.mdhcora.com

---
      MDH 'Cora'
    • Gość: BASIA Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:05
      • Gość: Dagmarcia25 Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:30
        Jestem z Warszawy i mieszkam w Warszawie.Ale chyba nie o tym bedziemy tu
        dyskutowac.Zajechac...hmmm,kazdy ma swoje takie powiedzonka,ja mam i niestety(?)
        palnelam tu na forum(upsss)
        Dziekuje za wpisy i namiary :-)
        Na Wiatracznej-pod Uniwersamem czesto bywam,buty kupuje na Bazarze
        Rozyckiego.Nawet w lumpeksie na Grochowskiej bylam,ale nic nie znalazlam dla
        siebie :-(
        • pieskuba Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? 04.08.07, 13:56
          Nie ma się co tłumaczyć, według słownika poprawnej polszczyzny "zajechać" w
          znaczeniu "przybyć jadąc", "przyjechawszy zatrzymać się" (zajechał do miasta na
          obiad) jest poprawne. Poprawne, acz potoczne jest również w znaczeniu "uderzyć",
          "wjechać komuś na drogę", "brzydko pachnieć" lub "dokonać zajazdu". Nie ma
          natomiast nic o silniku poloneza. Najwyraźniej jest to więc forma co najwyżej
          potoczna :o)))

Ja użyłabym innego wyrażenia, ale czepiać się raczej nie ma czego.
          • pis_do_lis Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? 05.08.07, 01:24
            STADION!!! tylko stadion i trzeba dobrze szukać.
        • m.kostyrka Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? 13.01.14, 18:02
          Ostatnio odwiedziłam sklep Victoria-Fashion czy coś takiego przy Gorzykowskiej jak dobrze pamiętam. Całkiem fajne mają ubrania, są i nowe i używane i markowe. Widać że przeszły niezła selekcję. Dostawy z tego co dopytałam robią co ok 3 tyg i cena za kg spada do 70 % ceny od dnia dostawy zatem chyba się opłaca. Warto odwiedzić i się przekonać.
    • Gość: julittka Odświeżam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:25
    • Gość: aga Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.aster.pl 13.08.07, 12:45
      Moze na allegro i forum BAZAR MODA? Ja czasem wystawiam rzeczy w
      których nie chodzę, całe zestawy po 20 sztuk i więcej się pojawiają,
      w sumie to bez sensu wyrzucac takie ilosci ciuchów i butów, a
      naprawdę mam masę rzeczy noszonych np maksimum 5 razy. Szkoda ze u
      nas nie ma takiej kultury wyprzedazy własnych używanych rzeczy,
      mebli itp.
      • Gość: ygejk Re: Gdzie można tanio i ładnie się ubrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:17
        Na allegro,zeby kupowac ciuchy to jak dla mnie istne szalenstwo!!
        • Gość: prażanka Firma odzieżowa Leser w dawnej "Magdzie" IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 10:01
          Witajcie! Moja Mama zawsze kupowała spodnie firmy LESER w nieistniejącym już sklepie MAGDA.
          Sklepu już nie ma, a firmy podobno też nie. Może ktoś z Was widział spodnie firmy LESER
          w jakimś sklepie? Bo to jedyne spodnie, które idealnie leżały na Mamie.
          • Gość: Iza Re: Firma odzieżowa Leser w dawnej "Magdzie" IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 20:32
            Ależ jest sklep Magda. Przeniósł się tylko z Targowej na Ząbkowską. Asortyment taki sam, więc może i spodnie będą :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka