Dodaj do ulubionych

kto z tarchomina i okolic jest chętny na...

IP: 62.233.164.* 11.10.03, 10:05
wynajęcie sali gimnastycznej i grę w siatkę, głównie kobiety dla wyrównania
szans.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • omim Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 24.10.03, 19:16
      Ja jestem za! Tylko gdzie, kiedy i za ile? Trochę gimnastyki nie zaszkodzi.
      pozdrawiam,
      Małgorzata
    • krolewna_fiona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 24.10.03, 21:56
      A gdzie chciałabyś wynajmować tą salę? Na Strumykowej czy na Światowida? Cena
      jest ta sama (20 zł). I jeszcze jedno pytanie... Czy byłaby to grupa typowo
      rekreacyjna, czy też "wyczynowo - wybitna"?
      • Gość: MARBETA Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 25.10.03, 09:42
        Na początek rekreacyjna, a potem kto wie. Podobno trening czyni mistrza. Ale
        tak serio to obojętnie w której sali byśmy grały. Ja i tak bym musiała
        dojechać bo mieszkam przy urzędzie Białołęka, więc się dostosuje. Może
        zaczekamy, aż zbierze się nas więcej i zobaczymy, gdzie komu będzie najlepiej
        pasowało. Pogadajcie z koleżankami. Pozdrawiam:)
        • Gość: iona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: *.acn.pl 25.10.03, 20:28
          Dołączam do Was:)
          • susel-duzy Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 25.10.03, 20:39
            To super pomysł!!! bardzo chętnie się dołączę jeżeli nie stawiacie wygórowanej
            poprzeczki. Mogę pomóc przy zorganizowaniu sali.
            Pozdrowionka
            • Gość: pawelm11 Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 27.10.03, 10:37
              Ja ze swoja dziewczyna jestesmy chetni.
              Pawel i Ewa
              • Gość: Marcin Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 27.10.03, 11:30
                Ja też chętny ale mam pytanie.
                -jaki jest koszt wynajęcia sali?
                -gdzie będziemy grać?

Czekam na jakiś odzew pod ogmar@autograf.pl
            • marbeta Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 27.10.03, 11:43
              SUPER, ja znalazłam jeszcze 1 osobę, więc niedługo będziemy mogli się spotkać.
              Jak ktoś ma ochotę to proszę by się dowiedział ile wyniesie nas wynajęcie sali
              i możliwe terminy. Dzięki :)
              • krolewna_fiona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 27.10.03, 14:08
                Sala kosztuje 20 zł

www.bialoleka.waw.pl/instytucje/gos.htm
                • Gość: pawelm11 Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 28.10.03, 10:23
                  To kto zajmie sie sprawa wynajecia i w jakie dni?
                  Ja moge ( sroda, albo piatek wieczorkiem) moze cos maja wolnego)
                  moj adres <pawelm11@gazeta.pl> @ INTERNET
                  Pozdr
                • Gość: ewa Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 28.10.03, 10:51
                  Te 20 zloty kosztuje boisko (chyba pod chmurka). Sala to juz wiekszy koszt.
    • Gość: MARBETA ZAŁATWIŁAM SALE. IP: 62.233.164.* 30.10.03, 09:32
      MOI DRODZY PODZWONIŁAM PO SZKOŁACH NA TARCHOMINIE I SIĘ PODŁAMAŁAM, BO CENY ZA
      WYNAJĘCIE SĄ W GRANICACH 100-200 ZŁ. ALE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ COŚ TAŃSZEGO, Z
      TYM ŻE NA WIŚNIEWIE. (1 PRZYSTANEK ZA URZĘDEM GMINY JADĄC W STRONĘ LEGIONOWA,
      TUŻ PRZY MODLIŃSKIEJ. UL. PODRÓŻNICZA 11). SĄ TAM WOLNE PIĄTKI, SOBOTY I
      NIEDZIELE, A CENA ZA GODZINĘ WYNOSI 30 ZŁ. JEŚLI PODZIELIMY TO NA 12 OSÓB,
      KTÓRE BĘDĄ GRAŁY TO KWOTA BĘDZIE NIEWIELKA. MOŻEMY NAWET GRAĆ I 1,5 H,ALBO I
      2H. MAM NADZIEJĘ, ŻE POMYSŁ WAM SIĘ SPODOBA, POZDRAWIAM:)
      P.S. WPISZCIE JAKI DZIEŃ I GODZINY WAM ODPOWIADAJĄ.
      • parr Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 11:08
        Gość portalu: MARBETA napisał(a):

> MOI DRODZY PODZWONIŁAM PO SZKOŁACH NA TARCHOMINIE I SIĘ PODŁAMAŁAM, BO CENY
        ZA
        > WYNAJĘCIE SĄ W GRANICACH 100-200 ZŁ. ALE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ COŚ TAŃSZEGO, Z
        > TYM ŻE NA WIŚNIEWIE. (1 PRZYSTANEK ZA URZĘDEM GMINY JADĄC W STRONĘ LEGIONOWA,
        > TUŻ PRZY MODLIŃSKIEJ. UL. PODRÓŻNICZA 11). SĄ TAM WOLNE PIĄTKI, SOBOTY I
        > NIEDZIELE, A CENA ZA GODZINĘ WYNOSI 30 ZŁ. JEŚLI PODZIELIMY TO NA 12 OSÓB,
        > KTÓRE BĘDĄ GRAŁY TO KWOTA BĘDZIE NIEWIELKA. MOŻEMY NAWET GRAĆ I 1,5 H,ALBO I
        > 2H. MAM NADZIEJĘ, ŻE POMYSŁ WAM SIĘ SPODOBA, POZDRAWIAM:)
        > P.S. WPISZCIE JAKI DZIEŃ I GODZINY WAM ODPOWIADAJĄ.

Ja bardzo chetnie ale nie w weekendy.Tylko poniedzialek-piatek wieczorem.

pzdr
      • pawelm11 Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 12:44
        Ja z Ewa mozemy w Piatek najlepiej okolo godziny 20 i to na 2 godziny ;-)
        Podajmy tez do siebie namiary
        pawelm11@gazeta.pl
      • aand Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 16:47
        A parkiet w tej sali ktoś widział? Nie wyłażą tam klepki? I co z szatnią?

• Gość: Robert Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 195.94.198.* 30.10.03, 13:41
      Bardzo chętnie, ja i żona. Najlepiej wieczorem, chetnie w weekendy. Mój namiar
      to robbad@poczta.onet.pl.
      • olciak Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 31.10.03, 10:29
        ja też chetnie - cały tydzień byle wieczorem - okolice 20.00 jak najbardziej
        wskazane:-)
        olciak@gazeta.pl
    • Gość: MARBETA CZY KTOŚ ZAŁATWI PIŁKĘ DO SIATKI? IP: 62.233.164.* 31.10.03, 13:03
      szkoła udostępni nam salę gimnastyczną, ale bez piłki. jeśli ktoś ma to niech
      się zadeklaruje, że weźmie ze sobą piłkę. jeśli nie to zrobimy zrzutę po ok. 2
      zł i kupimy jakąś w Auchan. ktoś pytał o wymiar sali więc jest trochę większa
      od boiska do siatki, myślę,że dla nas wystarczy. pozdrawiam:)
      • pawelm11 Re: CZY KTOŚ ZAŁATWI PIŁKĘ DO SIATKI? 03.11.03, 14:12
        ja mam pilke ( calkiem niezla)
        Tych z Auchana i innych wynalazkow nie proponuje bo rece odpadaja
        Pozdr
        Najchetniej bym gral w piateczek okolo 20...lub ewentualnie w weekend godziny
        wieczorkiem
        P
        • Gość: marbeta CO POWIECIE NA PIĄTEK O 19 IP: 62.233.164.* 04.11.03, 08:13
          Bardzo proszę o potwierdzenie swojego uczestnictwa w naszych spotkaniach.
          Nazbierało nas się sporo i moglibyśmy coś w końcu ustalić. Proponowałabym
          najpierw jakieś spotkanie "przedstępne-integracyjne" bo najpierw musimy
          zapłacić za salę.Jeśli chodzi o grę w siatkę to zaproponowałam piątek o godz.
          19, ale jeśli reszta się dopisze na inny termin to zawsze możemy zmienić.
          Napiszcie co o tym myślicie. Możecie podawać adresy mailowe to łatwiej się
          będzie umówić. Do mnie jest bemar@autograf.pl
          POZDRAWIAM
    • Gość: marbeta Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 10.11.03, 13:09
      HEJ ! Co z Wami? :-))
      • Gość: epir Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: *.chello.pl 10.11.03, 13:43
        jest tak- na wiśniewie sala jest malutka i kiepska(odłazi klepka). Ceny na
        strumykowej rzeczywiście wynoszą 100-200 zł ALE ZA CAŁĄ HALĘ. Hale są wielkie i
        Tam wystarzy wam 1 sektor(większy niż na wiśniewie cała sala), którego
        wynajęcie kosztuje 30-40 zł . pozdrawiam- tomek(wiem, bo się tam uczyłem) jak
        coś- sqty-ja@wp.pl
    • Gość: WERTY Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 17.11.03, 12:24
      czyżby przegrana polskich siatkarek zniechęciła was do gry :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka