gosc82 27.07.09, 09:27 Witam, szukam opinii o firmie Dawix, dystrybutor okien OknoPlastu z Trockiej (Gajkowicza). Czy ktoś korzystał z ich usług? Jakieś opinie po montażu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agab72 Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX 27.07.09, 14:48 Korzystałam z ich usług w 2005. Handlowiec, który dokonywał pomiaru bardzo rzeczowo o wszysrkim opowiedział i nie miał problemu z odpowiedziami na różne skomplikowane pytania mojego męża. Panowie, którzy wymieniali okna byli bardzo sympatyczni nie nabrudzili ponad miarę i pozostawili po sobie względny porządek. I co dla mnie ważne ani handlowiec (uprzedzony, że zapewne będzie taka potrzeba)ani panowie wymieniający okna nie robili najmniejszego problemu z konieczności wnoszenia okna balkonowego pieszo na 10 piętro .... a domyślam się, że nie było to najprzyjemniejsze.... Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.ryska Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX 28.07.09, 21:13 My tez korzystalismy z ich usług dwukrotnie i ogólnie wszystko ok. Sprawnie, bez problemowo także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek821 Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.14, 22:01 Bardzo dobra firma fachowi montażyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DE poszkodowany Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.14, 23:03 Witam. Dawix ``PSYCHOL`` jak z opini w Intrnecie widac i z wlasnego doswiadczenia wiem to SKONCZONA OFERMA, Psychicznie chory czlowiek niemajacy pojecia o zakladaniu okien. Wiecej popsuje jak zrobi. Wiesniak oderwal sie od widel i dorwal sie do srubokreta. Naciagacz kturemu czeba by bylo wpie...spuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
bomberossss Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX 15.12.14, 12:58 Gość portalu: DE poszkodowany napisał(a): > Witam. Dawix ``PSYCHOL`` jak z opini w Intrnecie widac i z wlasnego doswiadcze > nia wiem to SKONCZONA OFERMA, Psychicznie chory czlowiek niemajacy pojecia o za > kladaniu okien. Wiecej popsuje jak zrobi. Wiesniak oderwal sie od widel i dorwa > l sie do srubokreta. Naciagacz kturemu czeba by bylo wpie...spuscic. Nie dziwię się, że kolegi nikt nie potraktował poważnie. Najpierw polecam ochłonąć, wziąć słownik ortograficzny i może uspokoić się bo takim mięsem to może rzucać albo konkurencja albo zwykły psychol z rynsztoka. Jak masz jakieś wątpliwości to uderzaj bezpośrednio do firmy matki, a nie wylewaj gorzkie żale wątpliwe do potwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehben Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX IP: *.cg-dialup.net 15.12.14, 15:42 akurat do włascicielki nei am sie co przyczepic bo krotko i fachowo trzyma firme o ile sie w ogole wie ze to kobieta a nie mezczyzna jest szefem firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX IP: *.jmdi.pl 14.09.15, 22:44 "DE poszkodowany" z Twojej wypowiedzi wydać że Ciebie raczej od słownika ludzie nie powinni odciągać, zawsze się trafi ktoś podobny do Ciebie co się przyczepi do czegoś. Okna zamówione miesiąc temu w firmie DAWIX, założone bez żadnych problemów, montażyści przekazali dokładną instrukcję jak użytkować i konserwować okna.NIe było żadnych problemów z tą firmą. Na pewno kupie u nich drugi raz. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
izmirek Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX 20.09.15, 14:33 Ja, drugi raz już chyba nie. Owszem ekipa montażowa jak najbardziej ok ale szef mierzący...Wszystko w miarę dobrze się skończyło ale ile było nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Skubis Re: [Szukam opinii] OknoPlast - DAWIX IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.05.20, 22:00 Nieprofesjonalny pomiar okien. Zamontowane okna są za małe. W wiekszości dało się to zamaskować grubsza warstwą tynku lub podniesieniem parapetu. W jednym przypadku nawet to nie pomogło i trzeba było montować dodatkową listwę na ramie żeby dzuirę zamaskować. Jeżeli juz ktoś sie zdecyduje u nich zamówić okna to polecam sprawdzić prawidłowośc pomiaru oraz zmierzyc okna przed montażem. Unikniecie wtedy rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś