Dodaj do ulubionych

gimnazjum ochota, włochy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:20
niedługo z synem staniemy przed podjęciem decyzji, które wybrać gimnazjum,
bardzo Was proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • funana Raszyńska 04.03.04, 15:15
      Polecam-gimnazjum na Raszyńskiej (róg z Niemcewicza) przy liceum Bednarska.
      Jest to społeczna szkoła STO. Mój syn tam sie uczy - jesteśmy (on też) bardzo
      zadowoleni.
    • Gość: mariusz Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:24
      które gimnazjum jest beznadziejne na siemińskiego czy skarżyńskiego?
      • Gość: Radek Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 17:21
        Co do Siemienskiego, to jest bardzo fajne gimn. duzo lepsze od Barskiej czy
        Skarzynskiego. Zarowno bezpiecznie, nikt nic nie pali na terenie ani nie cpa !!
        nauczyciele w wiekszosci bardzo sympatyczni (zawsze mozna z nimi pogadac,
        pozartowac, niektore wozne sa okropne ale nie wszystkie ;) ) no i ma nowa
        hale (wreszcie!!)
    • Gość: dada Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:37
      lepiej nie wynieraj ani promienistej we wlochach ani barskiej na ochocie ;]
      tyle wiem ;]
    • Gość: Vera Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 21:21
      odradzam goimnazjum im. Leopolda staffa przy ulicy Barskiej , szkoła z pozoru
      może wydawać się interesująca ale prawda jet tragiczna zmarnowałam tu bowiem
      trzy lata swego życia : nauczyciele nie potrafią ucyć , uczniowie są żałośni ,
      nie ma miłej atmosfery a wręcz preciwnie , wszystko jest sztucne i żalosne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka