Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:20 niedługo z synem staniemy przed podjęciem decyzji, które wybrać gimnazjum, bardzo Was proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funana Raszyńska 04.03.04, 15:15 Polecam-gimnazjum na Raszyńskiej (róg z Niemcewicza) przy liceum Bednarska. Jest to społeczna szkoła STO. Mój syn tam sie uczy - jesteśmy (on też) bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:24 które gimnazjum jest beznadziejne na siemińskiego czy skarżyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 17:21 Co do Siemienskiego, to jest bardzo fajne gimn. duzo lepsze od Barskiej czy Skarzynskiego. Zarowno bezpiecznie, nikt nic nie pali na terenie ani nie cpa !! nauczyciele w wiekszosci bardzo sympatyczni (zawsze mozna z nimi pogadac, pozartowac, niektore wozne sa okropne ale nie wszystkie ;) ) no i ma nowa hale (wreszcie!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:37 lepiej nie wynieraj ani promienistej we wlochach ani barskiej na ochocie ;] tyle wiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: gimnazjum ochota, włochy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 21:21 odradzam goimnazjum im. Leopolda staffa przy ulicy Barskiej , szkoła z pozoru może wydawać się interesująca ale prawda jet tragiczna zmarnowałam tu bowiem trzy lata swego życia : nauczyciele nie potrafią ucyć , uczniowie są żałośni , nie ma miłej atmosfery a wręcz preciwnie , wszystko jest sztucne i żalosne Odpowiedz Link Zgłoś