Dodaj do ulubionych

przedszkole Promyk Warszawa Hynka

01.06.10, 13:22
Witam,
Poszukuje mam które posyłają swoje dzieci do przedszkola Promyk przy
ul. Hynka w Warszawie. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tego
przedszkola. Prosze odezwijcie się;)
Obserwuj wątek
    • Gość: rozczarowana Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 17:42
      Niestety duże rozczarowanie tym przedszkolem. Grupa mojego dziecka to "przechowalnia". No cóż w połowie roku nie będę dziecku fundować zmiany. Nie polecam
      • Gość: mama Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: 178.73.28.* 13.12.10, 23:29
        na ochocie jest kilka dobrych przedszkoli. promyka do nich nie zaliczam
        • Gość: gość Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 23:27
          a które polecasz? czemu tego nie polecasz? jest przy parafii - co sugerowałoby jednak na jakiś standard odpowiedni?
          • malgos02 Re: przedszkole Buzzy Bee polecam - ul. Slaska 01.03.13, 10:21
            O Promyku sie nie wpowiem, bo nei mialam stycznosci. Znajoma z osiedla posylala tam coreczke, ale opinii nie bede powtarzala, bo nie wiem czy zasadna - znajoma ma specyficzny charakter ogolnie, w zasadzie ogolnie narzeka na zycie ;)

Ja po nieudanym starcie w panstwowym mojej dwojki zdecydowalam sie na Buzzy Bee na Slaskiej. W necie nawet nie szukalam opinii bo jak widac po tym watku moga byc skrajne z przyczyn pewnie zupelnie nie majacych nic wspolnego z rzeczywistoscia :))) Ja przez tydzien chodzilam na spacery pod przedszkole w godzinach odbiorow dzieci i zaczepialam rodzicow po prostu. Jak mi 15 rodzic potwierdzal pozytywy poprzednikow to chyba nie ma lepszej rekomendacji :)) Byly jakies "ale" jednak raczej w sferze nie przekladajacej sie bezposrednio na dzieci.

Moje szkraby uczeszczaja juz 2 rok do tzw. polsko angielskiego przedszkola Buzzy Bee we Wlhach na ul. Slaskiej.

Powiem tak - moze sa rzeczy ktore bym poprawila w programie, ale ocene ostateczna daje wysoka. Swietna kadra, zarowno synek jak i coreczka bardzo chetnie chodza, jak zdarzy sie choroba to nie moga sie oczekac powrotu a to samo za siebie swiadczy o atmosferze. Dla mnie to wazne bo zaczynalismy "kariere" przedszkolna w panstwowym przedszkolu (nie pisze jakim, bo moze cos sie zmienilo a nie chce oczerniac - jednak to byl marazm i totalny brak stymulowania dzieci wowczas) i dzieci bardzo niechetnie chcialy chodzic a nie byly to problemy zwiazane z rozlaka - byly przyzwyczajone - poprzednio w prywatnym zlobku ktory bardzo lubily. Byly po prostu po calym dniu przewaznie dosc apatyczne, znudzone itd.

W Buzzy Bee po 2-3 tygodniach zupelnie inne dzieciaki i to mnie uwierdzilo, ze warto, bo trzeba przyznac, ze oplaty sa konkretne. Jednak jesli ktos szuka niepublicznego i moze sobie pozwolic na taki wydatek to naprawde polecam.

Jesli idzie o program, to angielski prowadzony w super sposob - nie chce sie rozwlekac, ale dzieciaki robia bardzo szybkie postepy. Caly program pozostaly tez bardzo fajnie realizowany.
            Najwazniejsze ze dzieci sa stymulowane na zajeciach do samodzielnego myslenia i dzialania. Angielski w dzisiejszych czasach to podstawa i najprosciej i najbardziej bezbolesnie zaczac wlasnie podczas przedszkola w sensowny sposob. Tu plus olbrzymi to mowa ntywna z wlasciwym akcentem nauczyciela.

maja strone www.warszawa-wlochy.pl albo www.warszawa-wlochy.pl

Jak ktos moze polecic niepubliczna podstawowke z angielskim w Warszawie po naszej stronie Wisly to poprosze o rekomendacje - szukam opinii wlasnie.

Pozdrawam
            Gocha
            • malgos02 Re: przedszkole Buzzy Bee polecam - ul. Slaska 01.03.13, 10:49
              malgos02 napisał(a):

> maja strone www.warszawa-wlochy.pl albo www.war> szawa-wlochy.pl

tzn drugi adres to buzzybee.edu.pl :) bo podalam 2 takie same ;)

g.
          • warszawskie-przedszkole Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka 07.01.14, 15:19
            Zapraszamy do odwiedzenia strony warszawskie-przedszkole.pl gdzie zawarta jest duża liczba przedszkoli, żłobków, klubów malucha w Warszawie.

-------------------
            www.warszawskie-przedszkole.pl
        • Gość: rodzic Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 20:55
          Również nie polecam tego przedszkola , drogie , pani drektor niezrównoważona , kadra co chwile sie zmienia, warunki zewntrzne pozostawiają wiele do życzenia . Nie posłałabym tam dziecka nawet na jeden dzień.
          • Gość: Adwersarz Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.static.chello.pl 09.06.15, 05:03
            Kadra nie jest zmieniana w przedszkolu Promyk Warszawa Hynka od 4 lat, w żłobku od 2 lat jest ta sama kadra. Przedszkole trzyma się wartości chrześcijańskich i stawia na staranne wychowanie i wysokie kwalifikacje w każdej dziedzinie.
      • Gość: wojtek Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.09.11, 17:41
        Myślisz ze możesz bezkarnie innych obrażać i szkalować?
        Przedszkole jest super a tobie to nigdy nie do godzi!
        Widać że małość i polaczkowatość z ciebie wyszła, znam odpowiednich ludzi i tego tak nie zostawię!
      • Gość: gość Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 23:29
        czemu przechowalnina? mozesz cos wiecej napisać? szukam opinii i dobrego żłobka a potem przedszkola
      • Gość: gość Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: 212.160.172.* 21.11.12, 16:27
        Ja nie uważam, że to jest przechowalnia. Musiałaś mieć naprawdę pecha z grupą Twojego dziecka. Ja jestem bardzo zadowolona z opieki nad moimi dziećmi. Zajęcia są fajne i oferowanych jest dużo ciekawych zajęć dodatkowych. Panie bardzo się angażują, są miłe, moje dzieci bardzo je lubią. Nawet przez chwilę nie myślałam o zmianie.
    • Gość: P.E. Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:11
      beznadzieja nie polecam!!!!!!!
      • Gość: strajk Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: 94.75.112.* 01.04.11, 05:38
        spis przedszkoli znajdujących sie na Okęciu w tym również okolice hynka jest na www.okecie.net
    • Gość: Gość Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.09.11, 18:59
      A ja mogę śmiało polecić to przedszkole. Uważam, że panie nauczycielki potrafią dobrze zaopiekować się dziećmi, są ciepłe i wyrozumiałe. Przedszkole jest po remoncie, sale są duże, odmalowane, kolorowe. Dodatkowym plusem jest intensywny angielski i nietypowe zajęcia muzyczne Yamahy.
    • Gość: mamaija Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 12:23
      Przedszkole fatalne , opieka nie w pełni kompetentna , catering dostarczany przez firmę VIP lunch
      pozostawia wiele do życzenia - wygląda jak nieświeże a dietetyka po prostu nie ma
      • Gość: Magda12 Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 22:28
        Słyszałam skrajne opinie, więc to zależy chyba jakie ktoś ma wymagania.
        Jednak moje dwie bliskie przyjaciółki posyłają tam swoje pociechy i są zadowolne (jak na tę chwilę).
        • Gość: julka Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.02.12, 15:38
          Proszę o nowe opinie dotyczace tego przedszkola, zwłaszcza od osób, które posyłają tam swoje pociechy lub posyłały
    • Gość: Gosc Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.146.186.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.12, 22:40
      Panie moze i mile, ale za czesto sie zmieniaja, poza tym slaby catering, dzieci nie lubia, wieczne nieporozumienia co do platnosci, w przedszkolu czesto jest za zimno,ogolnie do tanich placowek nie nalezy, a jest kilka rzeczy do poprawek.
      • Gość: gość Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 23:24
        sprawdzałam ceny dla tego przedszkola i się zastanawiam czemu piszecie, że "do tanich nie należy", gdzie znajdę tańsze i które polecacie? mam mało czasu na dokonanie decyzji. Co do cateringu to z tego co słyszałam to można bez niego wykupić czesne i wtedy sie dostarcza jedzenie samemu przygotowane - ja w ogóle do żadnych cateringów nie miałabym zaufania i wolę zanieść chociażby słoiczki gotowe zakupione w sklepie, żeby odgrzali i tym nakarmili dziecko. Czy ktoś wie jak taka opcja bez cateringu sie sprawdza w praktyce? - a i jeszcze jedno ja w sumie na razie potrzebuje jeszcze żłobka bo mój szkrab jeszcze jest za mały.
    • Gość: eMM Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.scansafe.net 28.11.12, 13:03
      Witam,

Rotacja: moje dziecko chodzi tam od pol roku i wciaz sa te same panie.
      Temperatura: Zimno raczej tez nie jest...dziecko ma cieple rece, gdy je odbieram.
      Jedzenie: moje dziecko spozywa posilek z cateringu i nie narzeka
      Atmosfera: moje dziecko bardzo lubi swoje opiekunki

Generalnie jestem zadowolona z tego przedszkola.
      • Gość: sylwia80 Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.free.aero2.net.pl 23.01.13, 12:56
        witam,

Moje dziecko chodzi do przedszkola Amo przy Sabały ( dawnej Przechowalnia Krasnali) jest rewelacyjne, domowa atmosfera a przy tym rewelacyjna edukacja dzieci a nie tylko opieka, i co ważne niskie czesne jak na taką ilość zajęć.
        • Gość: Mama Zosi Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 21:28
          Ile wynosi czesne??i jakie są zajęcia?
          • Gość: Mama Karolinki Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 16:53
            Czesne teraz wynosi 790zł z zajęciami i wyżywieniem.
            • Gość: Mama Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: 93.154.170.* 09.06.13, 12:53
              Ja polecam przedszkole AMO Okęcie! Dieta dziecka dopasowana do potrzeb (dieta bezmięsna). Miła, młoda kadra. Dodatkowe zajęcia (angielski, taniec) jest w cenie czesnego. I najważniejsze: Przedszkole otwarte także w wakacje.
              • Gość: mama A Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 09:37
                konkurencja nie spi.....moje dziecko chodzi juz dlugo i jestesmy bardzo zadowoleni,nie oszczedzaja na jedzeniu,jest duzo zajec .my bardzo polecamy.....
          • Gość: mama Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 17:21
            z tego co sie orientuje to czesne nie jest wysokie jak na okolice, 750zl i mnóstwo zajec dodatkowych, warsztatow, swietne zajecia muzyczne Yamaha i angielski
      • Gość: mama Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 17:17
        Ja mam bardzo dobre zdanie o przedszkolu Promyk, moje dziecko tam uczeszcza i jest niesamowicie zadowolone,a co za tym idzie ja tez;) wychowawcy kompetentni, angielski super, dzieci uwielbiaja pania i bardzo szybko sie ucza. Polecam w 100%, pozdrawiam
        • Gość: mama Kalina Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 20:23
          Moja córcia chodzi do przedszkola Amo.Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola.Panie radosne, uśmiechnięte i serdeczne :)
          • Gość: MAMA T. Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: *.play-internet.pl 09.12.13, 13:56
            ja nie polecam, a te pięknie wpisy to dodają pracownicy przedszkola podając się za rodziców, miałam tam dziecko i szybko wypisałam jak zobaczyłam właścicieli tych cwaniaków nie mających pojęcia o prowadzeniu takiej placówki.
            • Gość: Aggia Re: przedszkole AMO Warszawa Hynka IP: *.radom.vectranet.pl 26.12.13, 12:27
              Pani MamoT... to kolejny Pani wpis zarzucający placówce jakieś złe poczynania. Myślę, że konkurencja nie śpi. A tak dla sprostowania Z AMO OKĘCIE nie odeszło ostatnio żadne dziecko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka