asiaiwona_1 23.02.12, 13:59 Czy ktoś się może orientuje gdzie prowadzone są zajęcia z ZUMBY na Ochocie? Najbardziej interesuję mnie okolice Szczęśliwic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfs Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.12, 09:55 chyba nie ma czegos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 24.02.12, 11:51 Zumba jest np. w Artystycznym Domu Animacji we Włochach. Nie jest to drugi koniec miasta, ale kawałek trzeba dojechać. www.dkwlochy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=760:zajcia-koordynacyjno-ruchowe-w-ada&catid=74:aktualnoci&Itemid=153 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 24.02.12, 12:48 dzięki :) Znalazłam też na Rokosowskiej (tam gdzie basen), ale oczywiście nie ma wolnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 13:30 polecam zajęcia we Włochach, na ul. 1 Sierpnia 36a www.facebook.com/Sylwia.Zumba.Styl duża sala, miejsca są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitness freak Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 15:15 Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 27.02.12, 15:56 Gość portalu: fitness freak napisał(a): > Nie polecam. Nie polecasz, bo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 16:51 no właśnie, czemu "nie polecasz"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitness freak Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 07:02 Bo pytanie było Zumba na Ochocie, a nie Okęciu. Co za bezwstydna próba wcisnięcia każdemu usługi której nikt nie chce. To samo w sąsiednim wątku o Nowych Włochach. Jest to kawał rogi od Okęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 09:30 fitness freak wybacz, ale Twój argument jest naprawdę słaby. Czemu od razu zakładasz, że ktoś nie będzie dojeżdżał na zajęcia? Ja ich też nie mam pod samym nosem i jakoś jeżdżę. Dla chcącego nic trudnego. Powodzenia w poszukiwaniach, jak widać jakakolwiek propozycja spotyka się ze złośliwościami. Ps. tak dla wyjaśnienia pytanie dotyczyło: Ochota, Włochy, Ursus, oraz okolic Szczęśliwic pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 28.02.12, 09:57 Akurat 1 Sierpnia to całkiem blisko ode mnie, (tym bardziej autem) więc ja akurat cieszę się z tej podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 10:58 No właśnie :) zajęcia są naprawdę bardzo fajne, sympatyczna instruktorka, spróbować zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erw Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.12, 12:01 instruktorka ktora sama sie reklamuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 14:20 do erw hahaha, nie jestem instruktorką :) nie wiem skąd ten pomysł, ale spoko. jestem zwykłym uczestnikiem zajęć, które bardzo mi przypadły do gusty, dlatego o nich piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSD Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.12, 17:44 jasne :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bentley31 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 28.02.12, 13:43 Ja chodzę na zajęcia z Zumby prowadzone przez tą samą instruktorkę, co na 1 sierpnia i jestem bardzo zadowolona! Ja chodzę do ADY na Włochach. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.12, 17:44 A JA JEStem swietym mikolajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainna Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.12, 09:55 jak już zrobię instruktora to nie zapomnę poinformować szanowne forumowiczki :) a zresztą nawet jakbym była, co złego w promowaniu zajęć, o które pytano pozdrawiam niedowiarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 20:43 chodzi o regulamin for internetowych :) trudno ci to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hieronik ja mogę? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 23:31 nie mam pojęcia to się nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIVIERA Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 17:07 ZUMBA na OCHOCIE ! Profesjonalni prowadzący, świetna atmosfera. Bądź w formie - zapraszamy w PONIEDZIAŁKI o 19.30 na zajęcia, które poprawiają sprawność fizyczną oraz ładują nas pozytywną energią. W zależności od karnetu, jaki zakupisz możesz w dowolny sposób go wykorzystać - posiadamy karnety z 30, 60 oraz 90 dniową ważnością , do wykorzystania w każdej siedzibie szkoły. Szkoła Tańca RIVIERA Ochota, przy Placu Narutowicza I piętro "Akademika" Politechniki Warszawskiej ALFA ul. Akademicka 5 Znakomity dojazd ! Kontakt z recepcją: tel. 604 776 190 lub pod adresem e-mail ochota@taniec.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvd Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.09.13, 23:01 spamerze spieprzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 27.09.13, 23:39 ej, bez przesady, akurat ta reklama odpowiada na pytanie z tytułu postu - mi się na przykład przyda taka informacja a przynajmniej ta szkoła tańca się nie podszywa pod "zadowolonego klienta" Odpowiedz Link Zgłoś
rennie77 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 28.09.13, 16:39 Jest taka szkola tanca na Urbanistow, ktora ma zajecia z zumby. Zajecia OK, chociaz bywa, ze jest tak wiele osob, ze nie mieszcza sie na sali gimnastycznej. Polecilabym, gdyby nie to, ze ktoras z uczestniczek tego czy innego kursu ukradla mi nowe buty treningowe ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
fish79 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 03.10.13, 13:17 ja chodzę na Pruszkowską do Multifitness, dwa lata, do Oli i polecam Ci z całego serca- zakręcona, pozytywna, kreatywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vd Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.13, 15:47 a ja tam nie chodze po tym jak wiem jak sie z nimi uzeraja mieszkancy tego bloku i normalnei funkcjonowac nie moga, wiec nie bede sie przyczyniala. Odpowiedz Link Zgłoś
fish79 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? 03.10.13, 22:01 Gość portalu: vd napisał(a): > a ja tam nie chodze po tym jak wiem jak sie z nimi uzeraja mieszkancy tego blok > u i normalnei funkcjonowac nie moga, wiec nie bede sie przyczyniala. Czyżby słynna " babcia" wzywająca co i rusz policję? Sąsiedztwo może i niełatwe, jednak bardzo często jeśli muzyka jest głośno to Pani z recepcji wchodzi na zajęcia i jest ściszana. W innych klubach fitness muzyka tak dudni że i mnie to przeszkadza, jako ćwiczącej, a tu nie jest aż tak głośno, tyle żeby było słychać rytm. No niestety jeśli w budynku w części usługowej jest Administrator zgadza się na klub fitness, to chyba wie na co się zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvd Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.10.13, 23:13 przeciez wiadomo ze administracja nie dziala na korzysc mieszkancow tylko dba o swoja kieszen, ile lat na tym swiecie i w tym kraju ty zyjesz? babcia raczej ma za niska emeryture aby kupic mieszkanie w takim pudelku, tak mieszkaja sami bogacze, ktorzy by nie zniesli sasiada mniej zamoznego i starszego bo oni beda przecie wiecznie mlodzi i bogaci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola2345 Re: Gdzie ZUMBA na Ochocie? IP: 77.252.199.* 22.03.17, 11:08 Polecam klub MultiFitness na ul. Pruszkowskiej 29! Trzy razy w tygodniu: poniedziałek, czwartek i sobota. Super! Odpowiedz Link Zgłoś