Gość: Basia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.04, 08:37 Nie mam pojęcia gdzie są sklepy z tkaninami i materiałami. Interesuje mnie okolica Grójeckiej, Al. Jerozolimskich, Odyńca, może być też Śródmieście. Może ktoś mógłby mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justymon Re: tkaniny i materiały 20.11.04, 13:55 wydaje mi sie, ze widzialam takowy sklep na Odyńca, idac od strony Wołoskiej po prawej stronie. ale nie jestem pewna, czy to nie same firany?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san Re: tkaniny i materiały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:01 wzdluz grojeckiej od wawelskiej az do dickensa sa chyba ze 4 sklepy z materialami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka Re: tkaniny i materiały IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 30.11.04, 09:31 Jest takich sklepów kilka. Przy Grójeckiej: między kinem Ochota a Wawelską - sklep "Bławatny" z tkaninami, przy Banacha w pawilonie handlowym obok domu kultury OKO - sklep z zasłonami, stoisko w Hali Banacha, sklep z tkaninami dekoracyjnymi przy Grójeckiej r. Dickensa (pod apteką), stoiska z tkaninami dekoracyjnymi w Castoramie i Leroy-Merlin (b.ładne - duży wybór!) w Alejach Jerozolimskich, firany i zasłony przy Odyńca. Tkaniny dekoracyjne obok Hotelu Forum, dobrze zaopatrzony sklep z tkaninami wszelkimi i wykrojami przy Koszykowej (za d. Horteksem), małe stoisko w Hali Koszyki, dwa sklepy przy Puławskiej na odcinku od Rakowieckiej do Dolnej - jeden z tkaninami ubraniowymi drugi tylko z dekoracyjnymi. Więcej nie pamiętam ale chyba jest w czym wybierać! Odpowiedz Link Zgłoś