Gość: Mika IP: 212.244.249.* 14.04.05, 14:29 czy warto się nią interesować w kontekście posłania do niej dziecka. Nie mogę znaleźć nic o tej podstawówce na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyga Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:23 Kiedyś była to naprawdę dobra szkoła, a teraz? Cóż, nowa dyrekcja zajmuje się chyba tylko i wyłącznie tym by byc dobrze postrzegana w urzędzie, a tzw. dobro dzieci? - kogo to może obchodzić. Znam przypadki zabierania przez rodziców dziecka z tej szkoły z powodu nerwicy, która w nowej placówce całkowicie ustapiła. Są tam jednak wy7jątki np. p. Chmielińska - prawdziwy pedagog, współautorka wielu sukcesów olimpijczyków historycznych. Szkoda Jej do tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:44 Wyga, a którą szkołę na Ochocie polecasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
artek42 Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 18.04.06, 11:38 Wyga, chyba nie było Ciebie dawno w szkole. Ja mam zupełnie inne spostrzeżenia. To właśnie w tej szkole moje dziecko wreszcie odżyło i jestem wdzięczny dyrekcji, że je przyjęła. Duża grupa młodych nauczycieli prowadzi ciekawe zajęcia. Wiele ciekawych imprez dla dzieci i dla dorosłych dzieje się w szkole. W porównaniu z poprzednim dyrektorem jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.aster.pl 20.04.05, 18:03 a nie wiesz kto jeszcze został ze starej kadry w 88? Juz strasznie dawno tam nie bylam... sama skonczylam ta podstawowke i nie zdarzaly sie przypadki nerwicy, nie wiem jak to teraz wyglada... kto sie tam teraz udziela jako dyrektor? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:35 Nie zdarzały się przypadki nerwicy??? – nie wiem, w którym roku kończyłaś 88 i czy pamiętasz Szablewską, Gajdę, Baranowską – dzieci, które one uczyły bankowo miały nerwicę Odpowiedz Link Zgłoś
annielika Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 19.04.06, 13:21 hehehe, tez je pamietam, ale nerwicy na szczescie nie dostalam. kurcze a ty kiedy konczyles ta podstawowke mika? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:23 kończyłam coś ok 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamika Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.aster.pl 27.04.05, 21:46 Uważam,że jest to najlepsza szkoła w dzielnicy. Moja córka uczęszcza do tej właśnie szkoły. Jesteśmy obie bardzo zadowolone. Realizowanych jest tam wiele ciekawych i kształcących programów i projektów edukacyjnych, m.in. "Otaczają nas różne narody,religie, kultury - poznajmy je", "Cała Polska czyta dzieciom", "Dzień Rodziny" i wiele innych. Najlepiej wejść na stronę internetową szkoły i samemu sprawdzić. Z czystym sumieniem mogę ją polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
elka_1 Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 05.05.05, 20:21 moja corka rok temu skonczyla ta szkole i jetem z niej zadowolona poza jedna z nauczycielek klas 1-3 ale pozatym moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.13, 16:14 a o którą nauczycielkę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
annielika Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 11.05.05, 15:31 a znacie moze strone internetowa szkoly? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.aster.pl 11.05.05, 21:08 Polecam Szkołę Podstawową Nr 227, przy ul. Astronautów. Fachowa kadra nauczycielska, dobra lokalizacja i dobre wyposażenie szkoły, która już teraz zyskuje miano, kameralnej szkoły przyjaznej dla ucznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma9 Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:23 www.sp88.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma9 Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:28 Moje dziecko jest w pierwszej klasie, po nerwicy w przedszkolu, tutaj chodzi chetnie. Jestesmy obie bardzo zadowolone. A kontakt z dyrektorka przy okazji przyjmowania corki byl wprost fantastyczny. W ogole na plus zaliczylabym: jak obiad w stolowce nie smakuje to mozna podyskutowac o zmianach w jadlospisie, wszyscy bardzo pilnuja dzieci na swietlicy (czuje ze moje dziecko jest tam bezpieczne), maja zajecia dodatkowe, wszystko jest jakos robione z glowa i wlasnie z mysla o dzieciach. Moje jest wymagajace a sobie chwali. jedyny zauwazalny dla mnie minus to lekki tlok na przerwach. Nie wiem jak bedzie powyzej klasy 3. Ale narazie nie zamienilabym tej szkoly na zadna inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor ale laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 23:26 Dziwne. Przecież 800 metrów obok jest lepsza szkoła na Gorlickiej. BTW, SP nr 280 w tej chwili ogłasza, że ma 2 wolne miejsca i przyjmuje dzieci w rekrutacji uzupełniającej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ale laurka IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 09:46 przestań człowieku spamować z tą szkołą na gorlickiej, gdzie króluje zamordyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ale laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 10:17 Ale o co chodzi? Skoro mają świetne wyniki to znaczy, że "zamordyzm" jest właściwą metodą nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ale laurka IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.13, 10:49 jak tak jest to trenuj go na swoich latoroślach a innym daj możliwość dokonania wyboru , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouse Re: ale laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 11:48 Chyba już wszyscy tak trenują, że rodzice dzieci bardziej inteligentnych wybierają szkoły "zamordystyczne" a rodzice dzieci intelektualnie słabszych wybierają szkoły "przyjazne"? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaro_bi Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 19.02.17, 17:03 Hej, odświeżam wątek. Wahamy sie miedzy SP 88 (200m od domu), SP 280 czyli tzw Gorlicką oraz prywatna Vizją. Chcieliśmy zawsze dac dzieci do państwowej szkoły, ale jak poczytałam o zamordyzmem na Gorlickiej, to jest ostatnie, co chciałabym fundować dziecku. I to nieprawda, ze dzieci zdolniejsze rodzice puszczają do zamordystycznym szkół, jak to ktos niżej napisał. Nasz córka czyta i pisze od 5rż, ale to nie powód, zeby ją ktos stresował od 1 klasy. Z drugiej strony o Radarowej jest mało informacji. A sąsiedzi twierdzą, ze poziom słaby i angielski na fatalnym poziomie. Zaczęliśmy za ich namowa rozważać prywatna szkole, ale ciagle mam obawy. Zawsze nam zależało, zeby dziecko uczyło sie wsród dzieci z rożnych rodzin, i tych bogatszych i tych uboższych. Dlatego choc program prywatnej szkoły brzmi super, to wciąż szukam kogoś, kto mógłby cos konkretnego opowiedzieć o Radarowej w ostatnich latach. Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gus1977 Re: A co sądzicie o szkole 88 na Radarowej (włoch 19.05.17, 20:37 Witam, Ta szkola jest bardzo nierowna. W klasach 1-3 mozna trafic na pania ktora z klasy tworzy nieaamowicie zgrany kolektyw a i mozna trafic na pania ktora nie potrafi nad towarzystwem zapanowac przez co tworzy sie banda indywidualistow niezdolna ze soba wspolpracowac a ten aspekt nauczania poczatkowego uwazam za najwazniejszy. Co do klas starszych to poziom sie wyrownuje i powiedzialbym zebjest raczej wyzej od sredniej z kilkoma wyjatkami zwlaszcza pani od przyrody. Ja nie wiem jaki panuje zamordyzm na gorlickiej ale ja ta pania tam sobie wyobrazam. Kobieta winna juz byc na emeryturze ale wyciskanie z dzieci potencjalu to chyba w szkole kaprali pobierala ( wnosze po soposobue traktowania uczniow) Odpowiedz Link Zgłoś