Dodaj do ulubionych

nietypowo - odsprzedam

14.10.05, 10:12
mam do odsprzedania nowe zupki dla maluszków firmy Bobo Vita ( jedną
jarzynową i dwie z dyni ) moja mała ich nie lubi więc może ktoś byłby chętny.
Proszę nie kasować tego wątku ponieważ najłatwiej by mi było odsprzedać
je 'po sąsiedzku', wysyłka nie wchodzi w grę ze względu na koszt a tak może
jakaś mama skorzysta i na spacerku się umówimy ;-))) Piszcie na maila
gazetowego. Cena słoiczka 1,50. Zupki są od 5 miesiąca.
Obserwuj wątek
    • monidelko Re: nietypowo - odsprzedam 14.10.05, 10:15
      A, mam też do wyprzedania ciuszki po córci która ma już osiem miesięcy, ceny
      niewygórowane i w obrębie osiedla możliwośc umówienia sie na oglądanie
      i 'wybrzydzanie', może coś komuś się przyda za małe pieniądze... Takie czasy...
      • Gość: Rak(owiec) Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 14.10.05, 14:44
        Sprzedajesz 3 zupki stare zupki dla dzieki :-)))))))))))
        Tytuł sknery roku masz w kieszeni!
        • monidelko Re: nietypowo - odsprzedam 14.10.05, 15:31
          Gość portalu: Rak(owiec) napisał(a):

> Sprzedajesz 3 zupki stare zupki dla dzieki :-)))))))))))
          > Tytuł sknery roku masz w kieszeni!

nie stare tylko NOWE orginalnie zapakowane przez producenta z dość długą datą
          ważności jedna do marca 2007 a dwie do listopada 2006. Tytuł głupca roku to Ty
          Gościu możesz mieć za sam pomysł! Co w tym złego że chcę odsprzedać coś z czego
          nie skorzystam. Wiadomo że wszystko dla dzieci jest drogie i jeśli ktoś
          chciałby skorzystać za niższą cenę to zapraszam.
          • Gość: Rakowiec Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 14.10.05, 15:59
            "Dajcie, a będzie wam dane"
            - kto to powiedział? ;-)
    • Gość: Ursus Ursusek Re: nietypowo - odsprzedam IP: 212.87.2.* 14.10.05, 16:25
      Kolezanko, analizujac Twoj list wyraznie widac, ze oferujesz 3 zupki o lacznej
      wartosci 4.50. A nie prosciej jest zjesc te zupki samemu(samej). Przeciez sie
      nie otrujesz. Watpie, zeby ktokolwiek fatygowal sie po te odrobine jedzonka dla
      swojej pociechy.

PS. Mieszkasz moze na Skoroszach?
    • monidelko Re: nietypowo - odsprzedam 14.10.05, 16:38
      Sama zjadłam te które otworzyłam, nie otrułam się ale kolejnych jeść nie będę.
      Jak na razie na rozdawnictwo mnie nie stać ponieważ sama mam dość ograniczoną
      sytuację finansową i wiem że innym też potrafi się nie przelewać i aby
      zaoszczędzić są w stanie pofatygować się po coś tańszego, szczególnie że cena
      którą proponuję jest niższa niż sklepowa. Dlatego też mój post na tym forum a
      nie innym co by i fatyga nie była uciążliwa. Widać jednak że więcej złośliwców
      na Ochocie niż tych współczujących i rozumiejących trudne sytuacje wielu
      rodzin. Przepraszam za zamieszanie.
      • Gość: bryggi Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.aster.pl 14.10.05, 19:17
        nie przejmuj się...złośliwościami

Pozdrawiam
    • Gość: Monika Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.05, 12:00
      Monidełko, nie przejmuj sie glupimi uwagami. Jak sie nie ma kaski, to każdy
      grosz się liczy. Jak ktos tego nie rozumie, to jego sprawa, nie musi włączać
      się do dyskusji.ja nie mam po co kupić, ale powiem sąsiadce. To bardzo dobra
      inicjatywa, takie wspieranie sie na tej samej ulicy czy osiedlu.!! Pozdrawiam!
      • Gość: HR Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.crowley.pl 19.10.05, 12:52
        Bez jaj, jak ktoś jest naprawdę biedny to go na internet nie stać.
        tu mamy przykład chorego sknerstwa.
        • Gość: Kaczuszka Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.crowley.pl 20.10.05, 14:32
          A skąd ta pweność że kogoś stać na internet? i gdzie z niego korzysta? a
          może 'po sasiedzku'? Monidelko nie przejmuj się są ludzie i ludziska...
    • Gość: rutka Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.crowley.pl 20.10.05, 14:59
      Hmm... ja też myślę że to nie głupi pomysł z taką i różnego typu inną pomocą
      sąsiedzką w ramach tego samego osiedla i ulicy. Wiadomo czasy są jakie są,
      jednych stać, innych nie... ale to nie powód do wytykań od skner itp.
    • Gość: rutka Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.crowley.pl 20.10.05, 15:00
      Mieszkam tu od niedawna ;-)
    • Gość: zuza Re: nietypowo - odsprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:18
      nigdy bym nie odkupiła żywności, ubranka owszem. Zrób dobry uczynek i daj komuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka