ryszsza 17.03.06, 17:28 Jak widzicie, wy mieszkańcy Ochoty Warszawę, a dokładnie inne dzielnice? Czy macie jakieś zaprzyjaźnione dzielnice, osiedla? Czy są miejsca, których unikacie? A może inne wydają sie wam mało interesujące, które i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adep1 Re: Warszawa - Mokotów, Stare Miasto, Wola 17.03.06, 17:56 Jestem mieszkaną Włoch, to za Ochotą, mieszkam tu od 2001 roku, przedtem mieszkałam w Śródmieściu, a wychowałam się na Mokotowie, dokładnie Górnym Mokotowie - najpierw Al.Niepodległości przy Rakowieckiej, potem przy Odyńca, obok pięknych, starych ogródków działkowych (POD); Nadal bardzo lubię tę część Mokotowa, bardzo lubię Stare Miasto, ale teraz poznałam po pierwsze moje Włochy - Stare i Nowe Włochy - urocze, choć zaniedbane, z niską zabudową i zielenią, a także Wolę - a może już Bemowo? Konkretnie Park Moczydło polubiłam bardzo! A największe zdziwienie to Ursus, który ma też część kameralną, z nie wysokimi domami, bardzo sympatyczną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś