axela 03.04.06, 12:05 Czy ktos kupowal od nich mieszkanie??? Budowali na Trzcinowej, Kleszczowej teraz w czerwcu rusza budowa na Chroscickiego. Moze podzielicie sie informacjami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adep1 Re: supo - deweloper 03.04.06, 14:51 Mieszkam w wybudowanym przez nich domu; święci nie są, ale podobno i tak lepsi, niż przeciętna.... Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: supo - deweloper 03.04.06, 15:37 > święci nie są, ale podobno i tak lepsi, niż przeciętna.... Rozwiniesz troszke??? Chodzi Ci o warunki kupna, czy o wykonanie? Moze byc na priv jak nie chcesz pisac na forum Bede bardzo wdzieczna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adep1 Re: supo - deweloper 03.04.06, 16:20 O wykonanie i o projekt; co do projektu, zmienili projektanta!!! na szczęście kolejnych nabywców ;-) sorry, muszę lecieć, jutro dokończę; Odpowiedz Link Zgłoś
adep1 Re: supo - deweloper 04.04.06, 16:14 A więc tak: najgorszy był projekt, a projektanta zmienili; zwróć uwagę na wentylację!!! przy szczelnych oknach (tanich, bez wywietrzników) jakie stosują, błędnie zaprojektowana i wykonana wentylacja to koszmar! powietrze zamiast być "wyciągane" jest wciągane do mieszkania, co gorsza, są dziwne połączenia z innymi lokalami i czuję co gotuje sąsiadka piętro niżej po drugiej stronie klatki; ponadto w moim garażu zapomnieli przebić się do kanału wentylacyjnego (nie ma tzw. kratki", chociaż kanał jest. Nasze mieszkania były "pod klucz", teraz już tak nie robią - unikniesz paneli "wypuczających się" na środku pokoju; Dom stawiany zbyt szybko, zbyt wcześnie kładzione tynki wewnętrzne, we wszystkich mieszkaniach tynk jest popękany - w co najmniej jednym, częściej w kilku pomieszczeniach. Po oddaniu domu zaczęły się zaciekania ścian pod balkonami - uszczelnili to jakoś, głównie silikonem, na razie trzyma.... Nad jednym mieszkaniem źle położyli dach, zaciek powstał w mieszkaniu. Generalnie - pamiętaj o terminie zgłaszania roszczeń z gwarancji i rękojmi!! Oni są mili, dlatego człowiek głupio nie chce być zbyt ostry... a to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: supo - deweloper 05.04.06, 10:55 Mogę się dowiedzieć co i kiedy będzie budowane na Chruscickiego ? Jestem zainteresowana bo tez szukam czegos we Włochach. Będę wdzięczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: supo - deweloper 05.04.06, 11:33 www.supo.pl/podstrony/planowane.html Bardzo prosze :) Odezwij sie, w razie czego, jak wrazenia z rozmowy z firma:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: supo - deweloper 05.04.06, 12:21 Dziękuję Ci bardzo, słyszałam że będą tam coś budować , a nie wiesz moze jakiego typu to będą segmenty i o jakiej powierzchni działki? Dzwoniłam ale telefony nie odpowiadają. Trzeba pewno poczekać do końca kwietnia. dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: supo - deweloper 05.04.06, 13:01 Z tego co rozmawialm z firma to bede tam budowac budynki wielorodzinne, a nie segmenty Odpowiedz Link Zgłoś