Dodaj do ulubionych

remont ilucy Popularnej

IP: 217.11.152.* 29.05.07, 12:33
A widzieliscie jak mistrzowie remontów zrobili ul. Popularną? Studzienki
kanalizacyjne wystają teraz po 15-20 cm ponad asfalt. Fajnie się jezdzi
slalomem. Brawo dla polskiej klasy robotniczej oraz tzw. inteligencji
technicznej! Prosimy o więcej !! Dobrym krokiem była równiez zmiana
organizacji ruchu na skrzyżowaniu u; Połczyśnkiej/Powstańców/Dzwigowej. Teraz
korki są znacznie większe. Brawo po raz drugi! Acha, no i jeszcze jest
parkin "park and ride". Czyli sukces numer trzy! Ja pierdziele, co za
tydzień !! ;)

M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bloody Re: remont ilucy Popularnej IP: 62.29.248.* 30.05.07, 10:26
      Oczywiscie to że remont nie zostal jeszcze zakonczony i beda kladli jeszcze
      jedna warstwe w ten weekend nie ma zadnego znaczenia ?
      • Gość: Jacek Re: remont ilucy Popularnej IP: 192.193.221.* 30.05.07, 11:49
        Zeby na to wpasc, trzeba miec troche oliwy w glowie.
        Duzo prosciej jest od razu sobie ponarzekac :-)
        • kolotwor Re: remont ilucy Popularnej 30.05.07, 15:27
          taa... podobnie jak to, ze zmiana organizacji przy cieplowni jest czasowa, ze wzgledu na remont sieci
          cieplowniczej pod Polczynska... maruda paskudna!
          • Gość: gosc Re: remont ilucy Popularnej IP: *.icm.edu.pl 30.05.07, 16:44
            Tak, i z uwagi na remont sieci ciepłowniczej trzeba było wprowadzić skręt w
            lewo na specjalnych światłach. Tak jakby wcześniej ktoś jeździł z tego pasa
            prosto, mimo takiej teoretycznej możliwości. Nie mogło zostać po staremu??
            Teraz korki na Dźwigowej i do skrętu znacznie się wydłużyły.

Jeśli na Popularnej planują dać jeszcze jedną warstwę, to wycofuje zarzut, ale
            uwierzę jak zobaczę.

No i z parkingiem też już nie narzekam, bo wczoraj stał jeden samochód a dziś
            już dwa. To jest wzrost o 100% w jeden tylko dzień!!

Jest dobrze, będzie lepiej, Polska rośnie w siłę a ludzie żyją dostatniej.

M.
    • Gość: Włochowianka Re: remont ilucy Popularnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:21
      W ten weekend znowu zamknięta Popularna do Naukowej do Chrobrego - skończą ten
      asfalt ;-)
      • p-iotr Re: remont ilucy Popularnej 04.06.07, 09:05
        Ciekawe czy sie odezwie ten łoś co zaczął ten wątek, żeby publicznie przeprosić
        za to co naszczekał. Ale nie mam złudzeń - aby przeprosić trzeba mieć minimum
        cywilnej odwagi..

pzdr
        • Gość: gosc Re: remont ilucy Popularnej IP: *.icm.edu.pl 11.06.07, 14:47
          Oj przepraszam bardzo! Już jest super na ulicy Popularnej! Odszczekuje! Czy
          dowiodłem swej odwagi?? :)) Tytułem komentarza dodam tylko, że tego siedliska
          dresiarstwa i polactwa jakim jest dzielnica włochy organicznie nie znoszę, stąd
          czasami być może zbyt mało przemyślane opinie. Jednak co do parkingu i
          skrzyżowania to chyba miałem rację ?
          Pozdr!
          M.
          • kolotwor Re: remont ilucy Popularnej 11.06.07, 14:52
            dresów we włochach nie ma (mówi oczywiście o Włochach prawdziwych a nie tych przy Ochocie. Z prostej
            przyczyny - tam nei ma blokowisk. Co do polactwa - w końcu to jest Polska a nie Eurogetto.
            • Gość: gosc Re: remont ilucy Popularnej IP: *.icm.edu.pl 11.06.07, 16:08
              "dresów we wlochach nie ma!"

i tak sobie powtarzajmy codziennie przed snem i po przebudzeniu. Może wtedy
              faktycznie znikną ?? :)

Wychowałem się na Grochowie, mieszkałem na Gocławku, w Śródmieściu i jeszcze w
              paru miejscach. Teraz niestety we Wlochach. I poziom dresiarstwa jest u
              bezdyskusyjnie największy. Bloki nie mają tu nic do rzeczy. Przedwojenne
              czynszówki i domki-klocki z lat 60-tych i 70-tych to środowisko również bardzo
              podatne na wylęg tego plugawstwa. Ale to już nie dotyczy tematu, więc kończę.

Pozdr,
              M.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka