Gość: yarecki102 IP: *.era.pl 29.07.08, 08:26 Ja też tak chcę. Chcę dostać 3 pokojowe mieszkanie w niemal najdroższej dzielnicy Warszawy wraz z wyposażeniem. :( Pozdrawiam Yarecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freeman Z Kazachstanu na Ochotę IP: *.chello.pl 29.07.08, 08:53 No tak. Nie mam nic przeciw repatriantom ale: Po tragedii jak spotkała ich przodków (nie ich samych) wybierają sobie miejsce z minimalnym bezrobociem w dobrej dzielnicy i...to dostają. Z pewnością to przemili ludzie i mam nadzieję że zdeterminowani żeby pracować (choć Pani Anna na razie nie) dla Polski. Ja zasówam już sporo latek i mój dorobek to kilkunastoletnie auto i mieszkanie (w bloku nie nowym) na kredyt który będę spłacał do 65 roku życia. Jakoś nikt nie chce mi dać mieszkania z wyposażeniem (nie pisałem do dzielnicy Ochota...może powinienem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Z Kazachstanu na Ochotę IP: *.aster.pl 07.08.08, 10:15 typowa polska zawiść przez Was przemawia.Dlaczego każde wydarzenie przyrównujecie zaraz do siebie? Pani Anna wróciła do kraju przodków a to co dostała i tak nie zrekompensuje jej dzieciństwa i młodości spędzonej w ciężkich warunkach w obcym,niezbyt przychylnym jej państwie.Wy wychowywaliście się w swoim własnym kraju od chwili urodzenia i mieliście różne możliwości aby zapewnić sobie wykształcenie i mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pancho Re: Z Kazachstanu na Ochotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:00 Popieram poprzedni post, tym ludziom nie ma co zazdrościć mieszkania, nikt im i ich rodzicom nie zwróci straconych lat w biedzie na obczyźnie. I tak za długo czekali na pomoc od swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś