Dodaj do ulubionych

Permanentne odświeżanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 19:23
Zauważyłem to wczoraj (być może problem jest już od jakiegoś czasu), ale jak otworzę w FF lub Chrome kilka kart,a a na każdej jest otwarte jakieś forum, to karty się co kilka sekund same odświeżają. Przestają się odświeżać jak zaczyna się pisać post. Tak ma teraz być?
Obserwuj wątek
    • siwa Re: Permanentne odświeżanie 21.10.11, 12:41
      Nie masz włączonego w przeglądarce automatycznego odświeżania?
      Forum nie ma takiej funkcji.
      • Gość: = Re: Permanentne odświeżanie IP: 178.73.48.* 21.10.11, 18:43
        pisalem wczesniej o slimaczeniu sie gazety (i forum). takie oswiezanie to takze jeden z objawow. gdybyscie czytali, to byscie wiedzieli. z nowym layoutem lekko przyspieszylo. rozumiem, ze to nie tylko kosmetyka. jednak nadal jest to tragedia w porownaniu do innych witryn (mozna porownac np. z tvn24).
      • Gość: = Re: Permanentne odświeżanie IP: 178.73.48.* 21.10.11, 18:43
        pisalem wczesniej o slimaczeniu sie gazety (i forum). takie oswiezanie to takze jeden z objawow. gdybyscie czytali, to byscie wiedzieli. z nowym layoutem lekko przyspieszylo. rozumiem, ze to nie tylko kosmetyka. jednak nadal jest to tragedia w porownaniu do innych witryn (mozna porownac np. z tvn24).
      • Gość: raf Re: Permanentne odświeżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 11:44
        A jednak coś było na rzeczy, bo dzisiaj już problem nie występuje.
        Używam laptopa, nie restartowałem systemu, router też pracuje cały czas tam samo. Nie był to więc problem po mojej stronie.
        Co ciekawe wczoraj wieczorem zauważyłem, że jak się weszło na portal Gazeta.pl to wszystko było OK, ale wystarczyło otworzyć jakiekolwiek forum i każda z kart w przeglądarce co ok. 10 sekund sama się odświeżała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka