Gość: = IP: *.aster.pl 26.02.12, 18:30 Czy przy wyświetlaniu części ip jest jakaś systematyka, czy jest to losowe ? Np. jeden adres raz jest wyświetlany jako xxx.yyy.zzz.* a innym razem *.yyy.zzz.* Jest to czymś uzależnione ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marrant Re: ip 28.02.12, 10:50 możesz podać przykład *.yyy.zzz.*? Wyświetla się część mająca mniejsze znaczenie w identyfikacji szczegółowej. *domena.pl lub xx.yyy.zz* w wypadku IP. Link Zgłoś
Gość: = Re: ip IP: *.aster.pl 28.02.12, 18:09 Np. moje ip. Na bieżąco nie znajdę. Jeśli będę miał nadmiar czasu, to postaram się to namierzyć. Link Zgłoś
Gość: = Re: ip IP: *.aster.pl 28.02.12, 22:20 Spojrzałem na kilka wątków i nie znalazłem tego. Hehe... Chciałem napisać, że następnym razem zrobię zrzut ekranu i... przypadkowo trafiłem właśnie na screenshot'a ( ifotos.pl/zobacz/shortipjp_rxenqwn.jpg/ ) , o którym już zdążyłem zapomnieć. Teraz ip jest już jednogwiazdkowe. PS Moglibyście zrobić jakieś narzędzie do robienia zrzutów i wysyłania od razu zgłoszenia :)) Link Zgłoś