Dodaj do ulubionych

Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpisach

24.10.12, 23:55
To chyba nietrafiony pomysł - w ustawieniach nie mozna z tego zrezygnowac a i tak codziennie wchodzę na forum i widzę kto i co napisał. Nie mozna by było z tego zrezygnowac ew. zmienic ustawienia? Skrzynka mi sie zapcha.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 24.10.12, 23:57
      Wiedzą, czytaj wcześniejsze wątki.
    • bartoszcze Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 25.10.12, 09:44
      Problem poniekąd rozwiązany, kliknij na dole wątku "nie powiadamiaj" czy jakoś tak.
      • skiela1 Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 25.10.12, 18:45
        klikam- u mnie tez nie dziala i mam powiadomienia w poczcie.
        • bartoszcze Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 25.10.12, 20:49
          Już miałem napisać że u mnie działa, ale ja sobie zaraz jak się zadyma zaczęła, ustawiłem powiadomienia na "raz dziennie" i od godziny czwartej w nocy z minutami nie miałem co dostać..
          ..jak rano nie znajdę powiadomień w skrzynce to znaczy że działa :-P
        • bartoszcze u mnie działa 26.10.12, 11:48
          Od wczoraj nie mam ani jednego nowego powiadomienia, także z tych wątków, z których dostawałem.
          • iryska2604 Re: u mnie działa 26.10.12, 12:32
            Znalazłam chyba sposób.W ustawieniach poczty -filtry.Dodac filtr i sprawa zalatwiona. Juz nie mam wpisow. Bo w ustawieniach forum sa tylko dwie opcje.
          • skiela1 Re: u mnie działa 28.10.12, 16:57
            > Od wczoraj nie mam ani jednego nowego powiadomienia,

Nic sie nie zmienilo,powiadomienia nadchodza..:-)
          • bartoszcze nie całkiem działa 28.10.12, 19:14
            Może przegapiłem "odptaszkowanie", ale zacząłem dostawać powiadomienia z innych wątków. Wyłączyłem w nich powiadamianie i zobaczymy co dalej.
      • brezly Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 25.10.12, 19:02
        Zapiera sie. Chce powiadamiac i co mu zrobicie.
        Kocham ulepszanie portalu GW. Bez wzajemnosci jednak.
      • Gość: = Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 06:10
        Skoro już skierowałeś iryske do innego wątku (zgodnie zresztą z netykietą), to po jakiego grzyba tutaj śmiecisz ?
        • bartoszcze Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 27.10.12, 12:11
          Żebyś się mógł chamsko dowalić.
          • Gość: = Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 19:18
            To nie chamskie dowalanie się, a tylko pytanie. Natomiast "zabarwienie emocjonalne" podobne do Twojego, gdy piszesz o "spamerze wobo". Zapewne zgodzisz się ze mną, że spamerów należy traktować jednakowo, prawda ? :)
            • bartoszcze Re: Powiadamianie za posrednictwem poczty o wpis 27.10.12, 19:49
              Gość portalu: = napisał(a):

> To nie chamskie dowalanie się, a tylko pytanie.

Powinieneś mieć pretensje do kogoś, kto Ci wmówił, że drugie wyklucza pierwsze...

> Natomiast "zabarwienie emocjonalne" podobne do Twojego, gdy piszesz o "spamerze
              > wobo". Zapewne zgodzisz się ze mną, że spamerów należy traktować jednakowo, prawda ?

..do kogoś, kto Ci wmówił definicję spamera, jaką opisałeś, zresztą też.
              EOT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka