patrycja_ 29.06.02, 08:03 Bardzo proszę o usunięcie z forim Romantika wierszy z cyklu BHP. Dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ert Re: Do Maas IP: *.provider.pl / 192.168.26.* 30.06.02, 11:29 patrycja_ napisał(a): > Bardzo proszę o usunięcie z forim Romantika wierszy z cyklu BHP. > Dziękuję I z innych foró też. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Maas 30.06.02, 17:52 Gość portalu: ert napisał(a): > patrycja_ napisał(a): > > > Bardzo proszę o usunięcie z forim Romantika wierszy z cyklu BHP. > > Dziękuję > I z innych foró też. > np z forum o forum... Link Zgłoś
lucy_z Re: Do Maas 01.07.02, 00:05 Proszę o interwencję!!!!! Ktoś podszywa się pod mój nick na forum gdańskim z adresu: adres: *.libre.retevision.es !!!!!!!!! Link Zgłoś
mikolaj7 ?! 01.07.02, 00:07 lucy_z napisał(a): > Proszę o interwencję!!!!! Ktoś podszywa się pod mój nick na forum gdańskim z > adresu: adres: *.libre.retevision.es !!!!!!!!! > > co sie stresujesz??? przeciez pize niezalogowany... moze Ci naskoczyc. chyba inni potrafia rozroznic osobe zalogowana od niezalogowanej, he? Link Zgłoś
lucy_z Re: ?! 01.07.02, 00:17 mikolaj7 napisał(a): co sie stresujesz??? > > > przeciez pize niezalogowany... > > moze Ci naskoczyc. chyba inni potrafia rozroznic osobe > zalogowana od niezalogowanej, he? Mikołaju! Ja raz się loguję a raz nie. Jak nie mam czasu to się nie loguję! Kto tam ma czas patrzeć czy się zastanawiać z jakiego adresu piszę! Pozdrawiam:) Link Zgłoś
men_ Re: Lucy 01.07.02, 07:54 Kurna, następna nawiedzona się znalazła ! Jak się lenisz z logowaniem to potem cierp "ciało jak (nie) chciało !:) Link Zgłoś
lucy_z Re: Men??? 01.07.02, 10:03 men_ napisał(a): > Kurna, następna nawiedzona się znalazła ! > Jak się lenisz z logowaniem to potem cierp "ciało jak (nie) chciało !:) Co to znaczy nawiedzona, hmmm??????;) Men, jesteś adminem, bo do admina się zwracałam??? A z logowaniem masz rację, będę już tak robiła i byłam zalogowana a i tak parę osób wzięło nick niezalogowany za mój:((( W końcu nie chodzi mi o to co ten osobnik napisał pod moim nickiem tylko o to, że z tamtego adresu podszywa się pod różne osoby, nie tylko pode mnie!!! Pozdrawiam:) Link Zgłoś
lucy_z Re: Do Maas!!! 01.07.02, 14:32 Prosiłam o interwencję! Czy nie można coś z tym zrobić??? To w dalszym ciągu osobnik ten praktykuje. Wpisywałam się tu ale bez rezultatu. Wprawdzie jestem zalogowana ale nie każdy z uczestników forów widzi tę różnicę. Osobnik ten nadaje z adresu: adres: *.libre.retevision.es Pozdrawiam:) Link Zgłoś
maas Re: Do Maas!!! 01.07.02, 14:47 Niestety tylko logowanie zabezpiecza przed podszywaniem sie. Najlepiej zalozyc watek ostrzegajacy znajomych przed falszywkami, napisany oczywiscie po zalogowaniu sie. Pozdrawiam, Maas Link Zgłoś
lucy_z Re: Do Maas!!! 01.07.02, 14:51 maas napisał(a): > Niestety tylko logowanie zabezpiecza przed podszywaniem sie. Najlepiej zalozyc > watek ostrzegajacy znajomych przed falszywkami, napisany oczywiscie po > zalogowaniu sie. > > Pozdrawiam, > > Maas Dziękuję, tak też zrobiłam !!! Link Zgłoś
Gość: maz Re: Do Maas!!! IP: *.arach.net.au 07.07.02, 09:43 maas napisał(a): > Niestety tylko logowanie zabezpiecza przed podszywaniem sie. Najlepiej zalozyc > watek ostrzegajacy znajomych przed falszywkami, napisany oczywiscie po > zalogowaniu sie. > > Pozdrawiam, > Niestety ale zalogowanie wcale nie zabezpiecza przed falszywkami. Przy "otwarciu " tematu faluszywka wyglada bardzo czesto identycznie jak orginal, > Maas Link Zgłoś