Dodaj do ulubionych

Przedwcześnie, ale co tam

IP: *.rsk.pl 06.12.01, 23:42
Witam szanownych grupowiczów:)))
Jak sie wszyscy zapewne domyślają,za chwilę zaczną sie tu masowo pojawiać
Świąteczne Życznia, ba, być może w przypływie uniesienia jakie towarzyszy
pisaniu na do tak szacownego forum, ktoś pokusi sie na Zyczenia Noworoczne.W
związku z tym,iż ma skromna osoba nie ma zamiaru pretendować do roli grupowego
wieszcza, i jej życznia nie miałyby racji bytu na tle pozostałych, ośmielam sie
juz teraz zyczyć wszystkim fanom 4 kółek Wesołych Świąt.
Duk
Obserwuj wątek
    • Gość: Gordi Re: Przedwcześnie, ale co tam IP: *.zigzag.pl 06.12.01, 23:51
      Gość portalu: Duk napisał(a):

> Witam szanownych grupowiczów:)))
      > Jak sie wszyscy zapewne domyślają,za chwilę zaczną sie tu masowo pojawiać
      > Świąteczne Życznia, ba, być może w przypływie uniesienia jakie towarzyszy
      > pisaniu na do tak szacownego forum, ktoś pokusi sie na Zyczenia Noworoczne.W
      > związku z tym,iż ma skromna osoba nie ma zamiaru pretendować do roli grupowego
      > wieszcza, i jej życznia nie miałyby racji bytu na tle pozostałych, ośmielam sie
      >
      > juz teraz zyczyć wszystkim fanom 4 kółek Wesołych Świąt.
      > Duk

Nie bądz taki krytyczny wobec siebie Duk. Do świąt jeszcze prawie 3 tygodnie ale
      ja już się wzruszyłem tym spontanicznym wybuchem "Świątecznego Alleluja"i nie
      pozostaje mi nic innego jak podziękować za życzenia i przyłączyć się do nich.
      Szybkich kobiet i ładnych samochodów życzy Gordi :))))))

• Gość: Mar Alleluja i smacznego jajka to się zyczy na Wielkan IP: 213.25.197.* 07.12.01, 08:50
        • Gość: Gordi Re: Alleluja i smacznego jajka to się zyczy na Wielkan IP: *.zigzag.pl 07.12.01, 09:12
          Gość portalu: Mar napisał(a):

To Wielkanoc i BOże Narodzenie to nie to samo?

• Gość: Adam Re: Przedwcześnie, ale co tam IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 23:53
      Też dzisiaj usłyszałem w pracy pierwsze życzenia. Oczywiście dołączam się z
      całego serca. Fajnie być pierwszym, a ja jako drugi życzę wszystkim
      Forumowiczkom i Forumowiczom więcej wzajemnej życzliwości na coraz bardziej
      zatłoczonych ulicach, tańszego paliwa i coraz mniej awarii.

Pozdrawiam Adam
      (ten nudzący o oponach na Połczyńskiej73)
      • Gość: Gordi Ja byłem drugi-Gordi,hehe wesołych.... IP: *.zigzag.pl 06.12.01, 23:58
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> Też dzisiaj usłyszałem w pracy pierwsze życzenia. Oczywiście dołączam się z
        > całego serca. Fajnie być pierwszym, a ja jako drugi życzę wszystkim
        > Forumowiczkom i Forumowiczom więcej wzajemnej życzliwości na coraz bardziej
        > zatłoczonych ulicach, tańszego paliwa i coraz mniej awarii.
        >
        > Pozdrawiam Adam
        > (ten nudzący o oponach na Połczyńskiej73)

• Gość: Adam Re: Ja byłem drugi-Gordi,hehe wesołych.... IP: *.acn.waw.pl 07.12.01, 00:04
          Fakt masz czas lepszy o 2 minuty, ale to było dokładnie w czasie kiedy pisałem
          Pzdr.
          • Gość: pewal Re: Ja byłem drugi-Gordi,hehe wesołych.... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 07:25
            Tylko się nie kłóćcie z okazji Świąt. Również wszystkiego co dobre i najlepsze
            przed, w czasie i po Świętach, a zwłaszcza zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ....
            pieniędzy. Pewal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka