Dodaj do ulubionych

Rusza nowe forum

• sluggard Re: Rusza nowe forum 13.07.02, 21:55
      Bardzo podoba mi się link "napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy".
    • Gość: AndrzejG Re: Rusza nowe forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 17:48
      Co kieruje wami ,ze zakładacie forum
      ciagle je ulepszacie
      a to oznacza inwestycje w sprzet , programy i ludzi
      To są koszta
      co z tego macie?

Andrzej
      • Gość: agul masakra, tragedia i katastrofa IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 12:26
        Zeby uruchomic nowe forum musze czekac 15 minut, potem, zeby wybrac dzial
        kolejne tyle, nie wspomne juz o checi odpowiedzi na post lub zalozeniu watku,
        to chyba w ogole nie jest mozliwe bez anielskiej cierpliwosci:(((( jestem w
        stanie zniesc wszystkie inne nowosci, ale, blagam, zrobcie cos z czasem
        ladowania, bo chyba niedlugo sie stad wyniose ja i jeszcze kilka dziewczyn z
        urody ktore tez narzekaja:(((
      • Gość: agul masakra, tragedia i katastrofa IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 12:26
        Zeby uruchomic nowe forum musze czekac 15 minut, potem, zeby wybrac dzial
        kolejne tyle, nie wspomne juz o checi odpowiedzi na post lub zalozeniu watku,
        to chyba w ogole nie jest mozliwe bez anielskiej cierpliwosci:(((( jestem w
        stanie zniesc wszystkie inne nowosci, ale, blagam, zrobcie cos z czasem
        ladowania, bo chyba niedlugo sie stad wyniose ja i jeszcze kilka dziewczyn z
        urody ktore tez narzekaja:(((
        • Gość: em Re: rusza nowe forum IP: 62.148.83.* 15.07.02, 13:24
          "rusza" dobre określenie,
          rusza, otwiera, wysyła tylko trwa i trwa zanim ruszy, otworzy, wyśle ...
          długie będzie oczekiwanie na formy dokonane?
    • Gość: orange Dno IP: 217.96.107.* 15.07.02, 14:00

Wiesza się, a z szybkością jak u żółwia alergika.

Poziomem przyjazności dla użytkowników Forum doszlusowuje do Poczty.

• Gość: xz NOWE FORUM NIE RUSZA (się). IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:31
      Jak na razie to tyle, co można o nowym forum powiedzieć: STOI.
      Być może, jak kiedyś zacznie się RUSZAĆ, będzie można powiedzieć coś niecoś
      więcej.
      • Gość: Muminek Re: NOWE FORUM NIE RUSZA (się). IP: *.gizycko.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 19:01
        Jest gorzej niestety! Nie wszystkie zmiany jak narazie w naszej kochanej Polsce
        idą na lepsze , wydaje mi się że i ta zmiana nie jest z tych na lepsze.
        • Gość: gAndzia nowe do dupy! IP: *.se.com.pl 16.07.02, 12:33
          nie dość, że brzydkie i niewygodne, to na dodatek chodzi 10 razy wolniej niż
          stare, posty znikają albo sie dublują. musieliscie w tym gzrebać????????
          • szarywilk Re: nowe do dupy! 16.07.02, 13:29
            ja popieram koleżanke , poprzednie było jakieś sympatyczniejsze, kolory
            mocniejsze anie takie flakowe jak teraz, zaczynam tracic cierpliwość z ciągłą
            potrzebą logowania, a odkąd zmienili forum kłopoty zaczęły się również z
            pocztą, będę musiał zmienic poraz kolejny skrzynke (sic!). Daliscie panowie
            ciała, mam wrażenie że czasem uciekają literki, ale może to tylko
            wrażenie...Pozdrawiam wszystkich !!!
            Dajcie znac tym w od portalu jakie są kłopoty, może się zreflektują:)))
            • Gość: darius Re: nowe do dupy! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 15:37
              A na dodatek bardzo powoli się ładuje od czasu jak zaczęliście przy nim
              kombinować.I co chwilę napis że "w tej chwili nie można połączyć się z
              gazetą...." albo że błąd.Skandal!!!!! Musicie przeładowywac bazę danych akurat
              w godzinach szczytu? Zamiast w nocy?Jeszcze raz skandal.Po cholerę jasną w
              ogóle było zmieniać jak było dobrze.
            • Gość: darius Re: nowe do dupy! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 15:40
              A na dodatek bardzo powoli się ładuje od czasu jak zaczęliście przy nim
              kombinować.I co chwilę napis że "w tej chwili nie można połączyć się z
              gazetą...." albo że błąd.Skandal!!!!! Musicie przeładowywac bazę danych akurat
              w godzinach szczytu? Zamiast w nocy?Jeszcze raz skandal.Po cholerę jasną w
              ogóle było zmieniać jak było dobrze.
    • eremka Re: Rusza nowe forum 16.07.02, 16:51
      To sie nazywa "skórka za wyprawkę", forum chodzi tak wolno, że może szlag
      trafić. Nie będę dyskutować o tzw. usprawnieniach i wyglądzie, bo szkoda czasu,
      ale zadam pytanie, po co komu usprawnienia, kiedy ludkowie wezmą d.. w troki i
      pójdą se stąd, bo cierpliwości im nie starczy, żeby czekać, czekać i czekać az
      sie wątek otworzy?
      nie podoba mi sie to.
    • k_rzyzak Re: Dziadostwo! (ntext) 16.07.02, 19:38
      • Gość: Aga a wyborcza nas olewa... IP: *.future-net.pl 16.07.02, 22:43
        no macie opinie o nowym forum. nikomu nie odpowiada. grafika nieważna, ale
        technicznie jest stokroć gorsze od starego! wyrzuca, nikną posty albo się
        drukują po 3 razy. prosiliście o opinie i chyba są jednoznaczne...
        • Gość: kasia Re: a wyborcza nas olewa... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 23:10
          Mówisz po 3 razy? Mnie się ostatnio wysłał 5 ( słownie: pięć ) razy.Czy ktoś do
          diabła zareaguje?????!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka