tebe 22.06.05, 16:58 Jest kilka nowych możliwości. Zapraszam do testowania: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
ontarian a moglbys wykombinowac wyszukiwarke 22.06.05, 17:40 do wyszukiwania normalnych aesow? bo ci, ktorych z jaburem znalazles, to nie za ciekawi sa Link Zgłoś
adas.miauczynski Re: a moglbys wykombinowac wyszukiwarke 22.06.05, 18:19 azaliż prawda to..nareszcie jest wyszukiwarka dla prywatnych DZIĘKUŁA UPRZEJMA w imieniu prywatnych ukrytych i odkrytych bardzo ładnie to sobie panowie wymyślili..bardzo.... Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Wyszukiwarka IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 18:47 Świetna sprawa :) Właściwie to pierwsza taka możliwość łączenia kryteriów wyszukiwania, nowa jakość. Wielkie dzięki ! Mój zachwyt psuje jedynie traktowanie mnie i moich postów jak powietrze :( przez tą wyszukiwarkę z opcją "dokładnie taki", pomimo że "lokalne" wyszukiwarki mój nick uznają bez problemu ;) . Link Zgłoś
jaa_ga Re: Wyszukiwarka - jak to się robi?? 22.06.05, 19:21 Wpisuję automobilista u góry i niżej, zaznaczam wszystkie fora, wg podpisu...wg trafności i wychodzi mi ZERO :( Link Zgłoś
kropka Re: Wyszukiwarka - jak to się robi?? 22.06.05, 20:30 jak wpiszesz "automobilista", zaznaczysz "w treści", wyłączysz "autor", to Ci wyskoczy 231 wpisów. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Wyszukiwarka - jak to się robi?? 22.06.05, 21:14 Dzięki, kropko:) Ale, w takim razie, po co "autor" ? Link Zgłoś
kropka Re: Wyszukiwarka - jak to się robi?? 22.06.05, 21:31 bo jak będziesz szukać postów Kropki, to klikniesz "autor". Wyskoczą posty moje, a nie posty o mnie :) Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 23.06.05, 11:57 W++ zapewne bardzo się nie zdziwisz gdy powiem, że zalogowani mają lepiej :-) Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Wyszukiwarka IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 14:43 tebe napisał: > W++ zapewne bardzo się nie zdziwisz gdy powiem, że zalogowani mają lepiej :-) Coś czaję ;| , problem polityczny, nie techniczny :[ Ale chcę przypomnieć że Wasz serwer nie chce zarejestrować mojego prawdziwego nicka w++ :( , a dla potrzeb logowania byłem zmuszony stworzyć sobie pseudonim. To jest, było nie było, przejaw dyskryminacji i nierównego traktowania ze względy na nick a na to są paragrafy i instytucje ścigające takie postępki ;) Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 23.06.05, 14:49 No tak, gdybyś był kobietą to nawet odpowiednia minister by się znalazła :-) Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Wyszukiwarka IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 14:52 ebe napisał: > No tak, gdybyś był kobietą to nawet odpowiednia minister by się znalazła :-) > Też o tym myślałem, Trochę żałuję .... :)) Link Zgłoś
kropka Re: Wyszukiwarka 22.06.05, 21:32 Obiecałam i przekazuję. Tebe, podaj dalej :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25550503&a=25550503 Link Zgłoś
kixx Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.05, 22:16 wyszukujac np autora piszacego pod nickiem stefan znajdujemy 0 wpisow z niecierpliwoscia oczekuje na dalsze udogodnienia Link Zgłoś
jaa_ga Re: Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.05, 09:23 No własnie to samo było z "automobilistą"... Może w polu "autor" tylko admini są "honorowani"? Na szczęście rzadko korzystam z tego ustrojstwa. Link Zgłoś
pacyniarz A jednak Stefan istnieje. 23.06.05, 10:03 Wpisalem Stefan, odznaczylem "dokladnie taki" i wyskoczylo 1607 wpisow. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: A jednak Stefan istnieje. IP: *.acn.waw.pl 23.06.05, 11:31 wczoraj nie dzialo w zadnej opcji ale moze ja jestem czlowiek starej daty,ale jesli szukam stefana to szukam stefana,a nie "dokladnie takiego" stefana Link Zgłoś
l.george.l Błąd serwera 22.06.05, 23:31 - taki komunikat wyskakuje, gdy chcę sprawdzić, ile napłodziłem na forum poznańskim. Link Zgłoś
Gość: optymista bylo jest i bedzie...................ocenzurowano IP: 208.254.244.* 23.06.05, 04:23 Bylo otwarcie, wiec spokojnie nalezy czekac na to jak wyszukiwarka padnie. Tradycja to podstawa tego portalu, wyszukiwarka zawsze byla szczytowym osiagnieciem techno. Tak samo jak poczta. Link Zgłoś
tebe Re: Błąd serwera 23.06.05, 12:00 A jak tego szukasz? Znalazłem trochę Twoich postów bez problemu ale może inną drogą (z poznania szukałem). Link Zgłoś
l.george.l Re: Błąd serwera 23.06.05, 12:30 W polu autor wpisuję siebie, następnie wybieram forum wielkopolskie i klikam "szukaj" i wtedy pojawia się komunikat o błędzie serwera. Jeśli nie wprowadzę ograniczenia do forum wielkopolskiego, to wszystko jest w porządku. Link Zgłoś
Gość: forum_komputery . IP: 208.254.244.* 23.06.05, 13:45 tebe napisał: > dzięki, zaręczam, że z Forum jest dużo lepiej. > mialem odpisac ale nie bede karmil trolla Link Zgłoś
leje-sie Zupelnie jak sobie wymarzylem: 29.06.05, 00:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19206628&a=19206628 Link Zgłoś
tebe Re: Zupelnie jak sobie wymarzylem: 29.06.05, 14:30 Jeśli to zarzut, to >1. Mozliwosc wyboru sortowania wynikow wyszukiwania wedlug wielu kryteriow: >daty, ilosci znakow, forum, autora i jeszcze paru innych. Sortowanie wyników jest ale wg ilości znaków to nie. >2. Mozliwosc odczytywania wpisow ciurkiem (pokaz wszystkie) a nie jeden po >drugim. Nie pojąłem. >2a Opcja wyboru ilosci trafien na strone - od 10 do 1000. Z 1000 to przesada... >2b. Mozliwosc wybierania z listy tylko tych wpisow, ktore wygladaja na >interesujace i pokazywania ich ciurkiem. Np tylko nr 1, 4, 8, 17. Zrozumiałyby 3 osoby, nie będzie. >3. Mozliwosc kombinowania wielu parametrow i wielu operatorow logicznych - >tak np (leje-sie"autor" i (ksiedza"temat" lub grzech"tekst")). W zasadzie jest... Link Zgłoś
martolka jednak coś tu nie działa :-// 29.06.05, 11:51 kiedy nic nie wpisuję u góry, bo nie chcę ani treści ani tematu, tylko chcę samego autora - to po wpisaniu w dolnej ramce nicka, pokazuje się 0 wyników, albo jakieś wyskakują tyle, że automatycznie wyrzuca mi u góry zaznaczone "w treści". Jakoś nie ufam temu nowemu wynalazkowi. Czy nie można wrócić do normalnej opcji szukania autora? Link Zgłoś
tebe Re: jednak coś tu nie działa :-// 29.06.05, 14:25 Tam w temacie i treści zostaje ale szuka tylko autora. A co wpisywałaś? Link Zgłoś
martolka Re: jednak coś tu nie działa :-// 29.06.05, 15:15 tebe napisał: > Tam w temacie i treści zostaje ale szuka tylko autora. > A co wpisywałaś? zrobiłam próbę na sobie i paru innych osobach, niektórym wyniki wyszukiwania wyszły ok, a innym - chociaż wiem, że pisali - wyszło 0. Hm. Link Zgłoś
tebe Re: jednak coś tu nie działa :-// 29.06.05, 17:17 To ja zasadniczo wolałbym konkretny przykład na nie. :-) Link Zgłoś