dr.krisk 24.02.03, 00:27 Wynoszę się z forum Kraj. Czy ja, człowiek w słusznym wieku, muszę znosić takie traktowanie przez jakieś siksy? Nie muszę. KrisK Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
dr.krisk Siksa.. 24.02.03, 00:30 .. to pojęcie dotyczące pewnego rodzaju umysłowości, a nie wieku. Taka trochę głupkowata niewinność. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
podla-luiza-w-dupie-swiata [...] 24.02.03, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
sceptyk do Niecha 24.02.03, 01:11 Nie za bardzo chwytam co chciales powiedziec. Czy to bylo cos waznego? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: do Niecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 01:13 Nie. Co mozna waznego tu napisac - ze admini to idioci? PS. Przepraszam TeBe. Ale ciebie i tak wypierdola. PS2. Skrecam koalicje "frydom for de forumowycze". Wchodzisz? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czy skladki i zebrania obowiazkowe? /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 01:19 Nie. Jest tylko obowiazek pisania. Nawet jak zona kweka ze chce seksu a dzieci ze chca sciagnac mp3jki. Link Zgłoś
sceptyk Z grubsza zgoda 24.02.03, 01:44 W zasadzie sie zgadzam. Moge pisac nawet podczas seksu (co zreszta praktykuje od dluzszego juz czasu), zas dzieciom kupie kompakty. W koncu jestem gotow na wiele dla sprawy. Jedno pozostaje niejasne: czy moje teksty musza byc wycinane, czy moge tez miec takie, ktore zostana? Link Zgłoś
podla-luiza-w-dupie-swiata niby co takiego zlamalam? 24.02.03, 01:46 Poza 2 chujami w calym swoim zyciu za co do dzis dnia slono place (tak na marginiesie) Kto mnie wycial i z jakiego powodu? Zadam wyjasnien!!!!!!!!!natychmiast!!!!!!! Maas ty ciagle pijesz i jak zwykle w Bozy Dzien.Wstydz sie ! Link Zgłoś
Gość: Niech Re: niby co takiego zlamalam? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 01:54 Ty jestes kobieta? Piszesz jak facet!!! PS. Do sceptyka - pisac. Tyle. To jest frydom. Jak napisze o czym to jest alszwyc. PS2. O czym nie - tez. To oni maja cyklonC. PS3 CyklonB? Nie, cyklon gut - admini be. PS4. La kukaracza, la kukaracza, TRATATATATATA... Link Zgłoś
podla-luiza-w-dupie-swiata to znaczy jak? 24.02.03, 01:59 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ty jestes kobieta? Piszesz jak facet!!! masz cos przeciwko kobietom? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: to znaczy jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 02:00 Tak. Przeciw maas. PS. Zono, moja zono, czemu cie opuscilem?! Link Zgłoś