Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kelly's vs Author

29.08.06, 14:48
    opinie o rowerkach, zwłaszcza MTB
    Obserwuj wątek
      • Gość: Steve Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:53
        Cena/ Jakość Kelly's , ale jakość/ wytraymałość author. Zresztą wszystko zależy
        od modelu, ale tylko author daje na mdo wyboru rurki columbusa, co móuwi samo o
        sobie o rowerze. POZDR
        • Gość: marcin Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:34
          ja kupiłem Kellysa i nie żałuję. Jeśli nie skaczesz z półtora metrowych hopek
          to rower posłuży.
      • Gość: amode Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:20
        Też miałem ten dylemat. Wybrałem Kellysa (Salamander DSC) i nie zamieniłbym go
        na żaden inny.
        • mitrof Re: Kelly's vs Author 06.09.06, 22:41
          przejechalem autorem kinetic sx 12 000 km, (glownie szosa, w terenie spokojnie)
          i wszystko dziala bez problemow, po 10 tys wymienilem kasete i łancuch, korby
          nie,ale tez by sie przydalo, choc jexdzi ise jeszcze dobrze. Polecam authory,
          Kolega na kellysa salamandra narzekal
          • Gość: ja Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:39
            ale na co?? A moj kumpel kupil Quartza i mowi ze jest bardzo zadowolony.
            • Gość: amode Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:24
              O rowerek trzeba dbać, to będzie chodził bez zgrzytu. Mój Salamander dostaje
              porządnie w d... w 90% w terenie i śmiga że hej.
              • Gość: zidane Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:59
                jezdze Kelly's-em Quartz DSC 2006 i jak na razie jestem b.zadowolny.
                Tarczówki pomimo, ze mechaniczne - super sprawa. Na mokrym nie zawioda, a i w
                zimie tez sie wreszcie pośmiga.
      • slawek681 Re: Kelly's vs Author 09.09.06, 15:25
        Od października 2006 jeżdżę na Kelly's Salamander, rower jeszcze mnie nie
        zawiódł (poza paroama kapciami), w sumie przejchane na nim 5800 km, za tą cenę
        uważam że jest dobry i niezawodny... no może poza oryginalnymi oponami, które
        szybko wymieniłem na Tiogi. Po przejechaniu 3500 km kaseta Shimano Alivio
        (zajechane ostatnia i przed ostatnia koronka) została wymmieniona na SRAM pg
        850, założono nowy łańcuch, oraz wymieniłem nową korbę z oryginalnej Alivio na
        Deore Fc M445 i rower śmiga jeszcze lepiej. Polecam ... Znajomy posiada Kelly's
        Majestic rower trochę wyższej klasy (mtb xc) i również złego słowa o nim nie
        powiedział.
        Polecam te rowerki szczególnie na wyprzedażach posezonowych.
        • Gość: Maniek Matrix:) IP: *.elpos.net 09.09.06, 16:51
          slawek681 napisał:

> Od października 2006 jeżdżę na Kelly's Salamander ....

A u nas już maj 2011 i mamy nowe zajefajne modele roewrków:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka