Gość: Steve Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:53 Cena/ Jakość Kelly's , ale jakość/ wytraymałość author. Zresztą wszystko zależy od modelu, ale tylko author daje na mdo wyboru rurki columbusa, co móuwi samo o sobie o rowerze. POZDR Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:34 ja kupiłem Kellysa i nie żałuję. Jeśli nie skaczesz z półtora metrowych hopek to rower posłuży. Link Zgłoś
Gość: amode Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:20 Też miałem ten dylemat. Wybrałem Kellysa (Salamander DSC) i nie zamieniłbym go na żaden inny. Link Zgłoś
mitrof Re: Kelly's vs Author 06.09.06, 22:41 przejechalem autorem kinetic sx 12 000 km, (glownie szosa, w terenie spokojnie) i wszystko dziala bez problemow, po 10 tys wymienilem kasete i łancuch, korby nie,ale tez by sie przydalo, choc jexdzi ise jeszcze dobrze. Polecam authory, Kolega na kellysa salamandra narzekal Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:39 ale na co?? A moj kumpel kupil Quartza i mowi ze jest bardzo zadowolony. Link Zgłoś
Gość: amode Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:24 O rowerek trzeba dbać, to będzie chodził bez zgrzytu. Mój Salamander dostaje porządnie w d... w 90% w terenie i śmiga że hej. Link Zgłoś
Gość: zidane Re: Kelly's vs Author IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:59 jezdze Kelly's-em Quartz DSC 2006 i jak na razie jestem b.zadowolny. Tarczówki pomimo, ze mechaniczne - super sprawa. Na mokrym nie zawioda, a i w zimie tez sie wreszcie pośmiga. Link Zgłoś
slawek681 Re: Kelly's vs Author 09.09.06, 15:25 Od października 2006 jeżdżę na Kelly's Salamander, rower jeszcze mnie nie zawiódł (poza paroama kapciami), w sumie przejchane na nim 5800 km, za tą cenę uważam że jest dobry i niezawodny... no może poza oryginalnymi oponami, które szybko wymieniłem na Tiogi. Po przejechaniu 3500 km kaseta Shimano Alivio (zajechane ostatnia i przed ostatnia koronka) została wymmieniona na SRAM pg 850, założono nowy łańcuch, oraz wymieniłem nową korbę z oryginalnej Alivio na Deore Fc M445 i rower śmiga jeszcze lepiej. Polecam ... Znajomy posiada Kelly's Majestic rower trochę wyższej klasy (mtb xc) i również złego słowa o nim nie powiedział. Polecam te rowerki szczególnie na wyprzedażach posezonowych. Link Zgłoś
Gość: Maniek Matrix:) IP: *.elpos.net 09.09.06, 16:51 slawek681 napisał: > Od października 2006 jeżdżę na Kelly's Salamander .... A u nas już maj 2011 i mamy nowe zajefajne modele roewrków:) Link Zgłoś