teemelk 14.04.03, 22:56 --chciałbym poznać waszą opinię o tym temacie( w kategoriach interesujące, badż też nie) teemelk@gazeta.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
wielki_czarownik To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 22:58 Tu się gada o rzeczach nie mających najmniejszego sensu! Link Zgłoś
teemelk Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:04 toteż odpowiedzi nie muszą byc merytoryczne. to tylko opinia. każde forum jest dobre do zbierania opinii. są tu ludzi jak zakładam inteligentni, i takiej potrzebuję odpowiedzi. Link Zgłoś
miltonia Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:06 A w jakiej dziedzinie ma być ta kariera? Link Zgłoś
teemelk Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:08 to bez znaczenia, chodzi o fakt zaistnienia. każdy ma jakieś doświadczenia. jeśli temat jestb dobry można rozszerzyc Link Zgłoś
miltonia Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:16 Czy chcesz wziąć przykład z kogoś, kto karierę zrobił? Tutaj ciężko będzie, chociaż niektórzy się przechwalają sukcesami na polu i na tle. Ale specjalnie poważnie bym tego nie brała. Link Zgłoś
miltonia Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:27 wielki_czarownik napisał: > Niby nie zrobiłem tu kariery? Z taka marną ilością postów? To widziałam tutaj o wiele błyskotliwsze kariery. Link Zgłoś
teemelk Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:30 ta ilość postów to na rekord czy do ciekawej rozmowy Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To jest forum niemerytoryczne. IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:32 a po czym poznac ze ten pierwszy dzien ma sie juz za sobą? chcialabym bardzo pomoc ale potrzebuje wskazowek. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To jest forum niemerytoryczne. IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:38 aha przykro mi ale mi sie takie psieswędy nie zdarzają :( do wszystkiego dochodze ciezka pracą na hali z deskami. a moze sprobuj poszukac na forum praca? Link Zgłoś
miltonia Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:34 teemelk napisał: > ta ilość postów to na rekord czy do ciekawej rozmowy No przecież, że do ciekawej rozmowy. To tylko Czarownik jest ambitny i robi karierę w posięściu jak najwiekszej ilości postów. Link Zgłoś
wielki_czarownik Chcę dojść do miliona postów!!! 14.04.03, 23:36 A wtedy ten serwer nie wytrzyma i wybuchnie! Link Zgłoś
teemelk Re: Chcę dojść do miliona postów!!! 14.04.03, 23:37 wielki_czarownik napisał: > A wtedy ten serwer nie wytrzyma i wybuchnie! nasz czarodziej jest chyba senny Link Zgłoś
teemelk Re: To jest forum niemerytoryczne. 14.04.03, 23:37 miltonia napisała: > teemelk napisał: > > > ta ilość postów to na rekord czy do ciekawej rozmowy > > No przecież, że do ciekawej rozmowy. To tylko Czarownik jest ambitny i robi > karierę w posięściu jak najwiekszej ilości postów. tak teżmyślałem. ja chcę naprawdę się dowiedzieć co z tą karierą Link Zgłoś
wielki_czarownik Masz przykład. 14.04.03, 23:39 Przeczytaj wszystkie moje posty, a poznasz historię mej kariery. Link Zgłoś
teemelk Re: Masz przykład. 14.04.03, 23:42 wielki_czarownik napisał: > Przeczytaj wszystkie moje posty, a poznasz historię mej kariery. moje życie jest wystarczające bogate w interesujące aspekty. mi nie chodzi o karierę każdej osoby na forum tylko o sam temat. Link Zgłoś
teemelk Re: Dobra. Idę spać. Papa /nt 14.04.03, 23:42 --dzięki. dobrej nocy teemelk@gazeta.pl Link Zgłoś
miltonia Re: Dobra. Idę spać. Papa /nt 14.04.03, 23:52 To może zagaj jakoś i o swojej karierze opowiedz. Może wtedy coś mnie natchnie i sobie jakiąś swoją przypomnę. Link Zgłoś
miltonia Re: zostaliśmy sami 15.04.03, 00:02 Świat to ma chyba ciekawsze rzeczy do ogladania niż nasze, hmmm kariery. A Ty nie bądź taki skromny, pochwal się. Ten portal nie jedno już zniósł. Link Zgłoś
teemelk Re: zostaliśmy sami 15.04.03, 00:05 mam nadzieję, że nie porównujesz mnie do śpiącego księcia rekordów. A kariera to przeszłość. teraz czytam tylko prozę. Link Zgłoś
teemelk Re: zostaliśmy sami 15.04.03, 00:13 niestety. właśnie te wszystkie rzeczy mnie interesują- jak to jest u innych. mam nadzieję, że nie nudzę. powiedz cos o swoich doznaniach- zawodowych na początek. Link Zgłoś
teemelk Re:wątpię...n/t 15.04.03, 09:09 już przysnęłem, a rozmówców się nie doczekałem. dziś jestem gotów. Link Zgłoś
Gość: gitman nie poddawaj sie! IP: debian:* / 192.168.9.* 15.04.03, 09:18 najwieksza kariera: jamnik zagryzl bulteriera ... Link Zgłoś