xulu 18.02.08, 21:34 witam serdecznie szanowna administracje ,poproszę o całkowite zlikwidowanie mojego konta *nicka* i konta pocztowego ,mam nadzieje ze jest to możliwe ,jeśli nie to dlaczego ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan-w Re: likwidacja konta 18.02.08, 21:38 Jeżeli koniecznie chcesz, sam to zrób: konto.gazeta.pl/konto/0,0.html Link Zgłoś
xulu Re: likwidacja konta 19.02.08, 00:15 dziękuje, kolejnego nie potrzebuje .Masz konkretna odpowiedz ? Link Zgłoś
jan-w Re: likwidacja konta 19.02.08, 08:36 Pomyliłem się. Ty, nie potrafisz usunąć swojego konta. Rzeczywiście musisz kogoś poprosić o pomoc ;-) Link Zgłoś
jan-w Re: likwidacja konta 19.02.08, 14:39 Oczywiście. Klikasz na podany wcześniel link i wybierasz opcję usuń konto. To załatwia sprawę usunięcia twojego konta. Wysłanych przez siebie postów na forum, podpisanych twoim nickiem, nie można skasować i jeśli nie łamały prawa ani regulaminu, nikt ich nie skasuje. Dobrowolnie udostępniłeś je publicznie i nie możesz teraz tego cofnąć. Link Zgłoś
xulu Re: likwidacja konta 19.02.08, 14:44 jan-w napisał: > Oczywiście. Klikasz na podany wcześniel link i wybierasz opcję usuń konto. To > załatwia sprawę usunięcia twojego konta. > Wysłanych przez siebie postów na forum, podpisanych twoim nickiem, nie można > skasować i jeśli nie łamały prawa ani regulaminu, nikt ich nie skasuje. > Dobrowolnie udostępniłeś je publicznie i nie możesz teraz tego cofnąć. _______________________________________________________________ co do postów niełamiących regulamin to jesteś w błędzie ,ale trudno jak niemożna to nie a zmienić tez sie nie da ?? Link Zgłoś
jan-w Re: likwidacja konta 19.02.08, 14:46 Oczywiście edycji zamieszczonych postów, nigdy na tym forum nie było. Zmiany nicka do wcześniejszych postów także. Link Zgłoś
jan-w Re: likwidacja konta 19.02.08, 19:15 Jeżeli likwidujesz konto, to co cię obchodzi były nick, taki lub inny? Chyba nie wstydzisz się swoich wypowiedzi? Link Zgłoś
xulu Re: likwidacja konta 19.02.08, 19:42 Nieważne czy sie wstydzę czy nie , co to za opcja likwidacji konta skoro nick zostaje. To to samo jak nie logować sie na forum :P Link Zgłoś
xulu Re: likwidacja konta 21.02.08, 20:59 dziękuje za to ze otrzymałem odpowiedz . Jaki jest sens likwidacji konta skoro nick użytkownika pozostaje na forum ? Link Zgłoś
xulu Re: likwidacja konta 21.02.08, 21:04 chyba nikt nie odpowie ,bo i po co ?....ilość jest najważniejsza .... Link Zgłoś
jan-w Re: likwidacja konta 21.02.08, 21:48 Napisz jaki jest dla ciebie sens likwidacji konta, to może będę ci potrafił odpowiedzieć jaki jest sens likwidacji konta, bez usuwania dotychczasowych własnych postów. Link Zgłoś