Dodaj do ulubionych

Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek

07.06.10, 10:58
Chce odebrać i odbierze,wódeczki mają dobre,a i cena będzie atrakcyjna.
Obserwuj wątek
    • afiag Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 11:12
      żołądkowa czysta bije na głowę wszystkie inne białe - i ceną i przede wszystkim
      jakością.
      • Gość: mp123 Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:11
        Zgadzam się w 100% :)
      • aetj Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:11
        afiag napisał:

> żołądkowa czysta bije na głowę wszystkie inne białe - i ceną i przede wszystkim
        > jakością.

Może kiedyś i biła...ale teraz tego syfu nie da się wziąć do ust. Każda
        gorzelnia wprowadzając na rynek nową markę daje towar najlepszej jakości,później
        muszą ciąć koszta... Teraz czekam aż spieprzą Krupnik...
      • Gość: balbin Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.acn.waw.pl 07.06.10, 15:17
        żoladkowa jedna z lepszych
    • jabberwocky Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 11:33

Nemiroff ponad wszystko, polskie wódy wysiadają !!!
    • Gość: Sraka Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 07.06.10, 11:57
      eee,powinna kosztowac tyle co na Ukrainie 10zl :)
    • Gość: X nie wiem IP: *.chello.pl 07.06.10, 12:27
      jak można pić wódkę. Mega piecze, nic smacznego. Picie wódki to masochizm.
    • Gość: Gosciu Ja poprosze percovke! IP: *.europe.ppdi.com 07.06.10, 13:07
      To moja ulubiona vodeczka od nemirova...
    • Gość: wsad Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: 212.160.172.* 07.06.10, 13:44
      Już nie mogę słuchać o tej czystej żołądkowej. Owszem na początku to był hit,
      bo i smak i cena były bardzo dobre. A teraz? Sama wódka podrożała, smak też
      się popsuł (zdobyli rynek, to po co się starać?) A i wraz z jej popularnością
      pojawiła fala podróbek (już 2 razy się naciąłem). Powróciłem zatem do jednej z
      ostatnich wódek nie ze zboża a z kartofli, dzięki czemu mniejszy kac rano) a
      której cena akurat wraz z nową butelką poszła w dół. Lux***wa.
      • tom.gorecki Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:06
        L***wa!
        Ta zawsze rządziła. Oby jej nigdy nie popsuli.
        A o jej smaku powinno się pisać wypracowania/dysertacje od gimnazjum po studia
        doktoranckie.
        • Gość: leon Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: 217.8.178.* 08.06.10, 11:24
          Macie rację! Od kiedy piję Luksusową, nigdy nie zrobiła mi przykrej "niespodzianki" dnia następnego. Tak jak np. kilka innych wódek ma w zwyczaju już w czasie imprezy, a już na pewno rano zakręcić człowiekiem (Bo.s, Żoł.Gorz., itp.) Może coś dobrego jest w tych ziemniakach ;o)
    • Gość: mega Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.u.itsa.pl 07.06.10, 14:13
      niemiroff?! To ci jest wódka na myszach cytując tyma, poza tym
      zajeżdża bimbrem
    • Gość: technolog Najważniejsze to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:16
      aby miała mało fuzli.
      • Gość: vincent vega Nemiroff rulez IP: *.kalisz.mm.pl 07.06.10, 14:40

Każda wódeczka tej marki (nie tylko percovka - polecam brzozówkę na
        kwiatach brzozy, ale też świetne wódki czyste - szczególnie z czarną
        nalepą)jest naprawdę doskonała. Niedostępna w Polsce (chyba - nie
        widziałem nigdzie) Nemiroff Lex - jest jedną z najlepszych wódek
        świata. Polecam. Następnego dnia - nic, po prostu nic !
    • Gość: Koneser Tania wóda dla pijaczków IP: 62.233.204.* 07.06.10, 14:53
      Wódka jest bleeee! Syf!

Ale pijaczkowie się ucieszą - i taka to jest "grupa celowa"
      dla "znakomitej marki" - hehehehehe ;)

Więc pijcie! Na zdrowie! hehehehehehehehehe ;)
      • Gość: slayer Re: Tania wóda dla pijaczków IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 16:58
        Śmieszny jesteś, tania wóda dla pijaczków to np krajowa z "biedronki", ta jest
        dla przeciętnego obywatela, ciekaw jestem co ty pijasz "koneserze".Johny
        Walkera?To dopiero jest syf.
    • Gość: marcin Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 15:01
      potwierdzam jest bardzo dobra ,zero kaca
    • Gość: KLM Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.chello.pl 07.06.10, 15:10
      kiedyś kupowałem wyłącznie Zawiszę, ale odkąd strasznie podrożał przerzuciłem
      się na Żołądkową Czystą - tańsza i mam wrażenie, że lepsza jakościowo od
      Zawiszy...
    • rusek11 Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:16
      no tak, szajs niemiroffski zawojuje polskie zadupawie.

'russkij standart' to jest wóda:)
    • Gość: mk Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.ghnet.pl 07.06.10, 15:38
      wodki nie pijam jakos duzo, ale wiadomo jak to u nas sie zdarza:)

tez ostatni rok krolowala w towarzystwie deluxer zoladkowa, bo raz ze tania, 2
      ze fajnej jakosci i malej kacowatosci

teraz cene podniesli, jakos czy spadla - nie wiem bo z reguly wybieram wodke
      kierujac sie cena - oczywiscie wynalazkow unikam.
      na szczescie jest alternatywa w postaci luksusowej, ktora to moge polecic z
      calego serca. jest dobra, a do tego butelki idealnie transportuja sie w kartonie:D

co do nemirofa, nie dziwie sie ze wprowadzaja tansza marke, bo oni to dopiero
      poszli z cena, od kiedys 18-22zl, do 23-26 za polowke i to nie mowie w drogich
      sklepach, kto to teraz kupuje to ja nie wiem
      faktycznie maja fajna brzozowke, i jak ktos lubi to ta z papryka, ale wiedzac
      ile to kosztuje na ukrainie (8-10zl) to nie ma co wspomagac naciagaczy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka