da-re-k 07.06.10, 10:58 Chce odebrać i odbierze,wódeczki mają dobre,a i cena będzie atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afiag Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 11:12 żołądkowa czysta bije na głowę wszystkie inne białe - i ceną i przede wszystkim jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp123 Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:11 Zgadzam się w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
aetj Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:11 afiag napisał: > żołądkowa czysta bije na głowę wszystkie inne białe - i ceną i przede wszystkim > jakością. Może kiedyś i biła...ale teraz tego syfu nie da się wziąć do ust. Każda gorzelnia wprowadzając na rynek nową markę daje towar najlepszej jakości,później muszą ciąć koszta... Teraz czekam aż spieprzą Krupnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.acn.waw.pl 07.06.10, 15:17 żoladkowa jedna z lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
jabberwocky Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 11:33 Nemiroff ponad wszystko, polskie wódy wysiadają !!! _______________________________________________________________ "Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne". J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 07.06.10, 11:57 eee,powinna kosztowac tyle co na Ukrainie 10zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X nie wiem IP: *.chello.pl 07.06.10, 12:27 jak można pić wódkę. Mega piecze, nic smacznego. Picie wódki to masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Ja poprosze percovke! IP: *.europe.ppdi.com 07.06.10, 13:07 To moja ulubiona vodeczka od nemirova... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsad Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: 212.160.172.* 07.06.10, 13:44 Już nie mogę słuchać o tej czystej żołądkowej. Owszem na początku to był hit, bo i smak i cena były bardzo dobre. A teraz? Sama wódka podrożała, smak też się popsuł (zdobyli rynek, to po co się starać?) A i wraz z jej popularnością pojawiła fala podróbek (już 2 razy się naciąłem). Powróciłem zatem do jednej z ostatnich wódek nie ze zboża a z kartofli, dzięki czemu mniejszy kac rano) a której cena akurat wraz z nową butelką poszła w dół. Lux***wa. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:06 L***wa! Ta zawsze rządziła. Oby jej nigdy nie popsuli. A o jej smaku powinno się pisać wypracowania/dysertacje od gimnazjum po studia doktoranckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: 217.8.178.* 08.06.10, 11:24 Macie rację! Od kiedy piję Luksusową, nigdy nie zrobiła mi przykrej "niespodzianki" dnia następnego. Tak jak np. kilka innych wódek ma w zwyczaju już w czasie imprezy, a już na pewno rano zakręcić człowiekiem (Bo.s, Żoł.Gorz., itp.) Może coś dobrego jest w tych ziemniakach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.u.itsa.pl 07.06.10, 14:13 niemiroff?! To ci jest wódka na myszach cytując tyma, poza tym zajeżdża bimbrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technolog Najważniejsze to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:16 aby miała mało fuzli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Nemiroff rulez IP: *.kalisz.mm.pl 07.06.10, 14:40 Każda wódeczka tej marki (nie tylko percovka - polecam brzozówkę na kwiatach brzozy, ale też świetne wódki czyste - szczególnie z czarną nalepą)jest naprawdę doskonała. Niedostępna w Polsce (chyba - nie widziałem nigdzie) Nemiroff Lex - jest jedną z najlepszych wódek świata. Polecam. Następnego dnia - nic, po prostu nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Tania wóda dla pijaczków IP: 62.233.204.* 07.06.10, 14:53 Wódka jest bleeee! Syf! Ale pijaczkowie się ucieszą - i taka to jest "grupa celowa" dla "znakomitej marki" - hehehehehe ;) Więc pijcie! Na zdrowie! hehehehehehehehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer Re: Tania wóda dla pijaczków IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 16:58 Śmieszny jesteś, tania wóda dla pijaczków to np krajowa z "biedronki", ta jest dla przeciętnego obywatela, ciekaw jestem co ty pijasz "koneserze".Johny Walkera?To dopiero jest syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 15:01 potwierdzam jest bardzo dobra ,zero kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.chello.pl 07.06.10, 15:10 kiedyś kupowałem wyłącznie Zawiszę, ale odkąd strasznie podrożał przerzuciłem się na Żołądkową Czystą - tańsza i mam wrażenie, że lepsza jakościowo od Zawiszy... Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek 07.06.10, 15:16 no tak, szajs niemiroffski zawojuje polskie zadupawie. 'russkij standart' to jest wóda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Ukraińska wódka ceną powalczy o polski rynek IP: *.ghnet.pl 07.06.10, 15:38 wodki nie pijam jakos duzo, ale wiadomo jak to u nas sie zdarza:) tez ostatni rok krolowala w towarzystwie deluxer zoladkowa, bo raz ze tania, 2 ze fajnej jakosci i malej kacowatosci teraz cene podniesli, jakos czy spadla - nie wiem bo z reguly wybieram wodke kierujac sie cena - oczywiscie wynalazkow unikam. na szczescie jest alternatywa w postaci luksusowej, ktora to moge polecic z calego serca. jest dobra, a do tego butelki idealnie transportuja sie w kartonie:D co do nemirofa, nie dziwie sie ze wprowadzaja tansza marke, bo oni to dopiero poszli z cena, od kiedys 18-22zl, do 23-26 za polowke i to nie mowie w drogich sklepach, kto to teraz kupuje to ja nie wiem faktycznie maja fajna brzozowke, i jak ktos lubi to ta z papryka, ale wiedzac ile to kosztuje na ukrainie (8-10zl) to nie ma co wspomagac naciagaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś