mr_lucky Głosujcie na Aleks i Shantu z Niemiec 14.09.10, 11:35 Mamą dużą szanse na zwycięstwo. Nie głosujcie na polską parę. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Re: Głosujcie na Aleks i Shantu z Niemiec 14.09.10, 11:43 Głosujcie na kogo chcecie. Każde zwycięstwo jest zwycięstwem par homo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Głosujcie na Aleks i Shantu z Niemiec IP: *.xdsl.centertel.pl 14.09.10, 11:44 Co jest wbrew naturze , nieetyczne i niemoralne nie powinno istnieć.Nie przejmujucie się muslimy ciężko pracują, coraz więcej ich przybywa.Przyjdzie czas że tych wielkich humanistów i demokratów oraz różnej maści homusiów doprowadzą do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malo-lata Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: *.bredband.comhem.se 14.09.10, 11:39 Od wczoraj polska para zdobyla 600 glosow, a niemiecka az 2000! Ludzie nie dajmy jej sie wyprzedzic! glosujcie: love.flysas.net/ niech polskie homofoby maja czym sie oburzac, a polskie media o czym pisac! fajny blog: trzyczesciowygarnitur.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Co mnie to obchodzi. Nie podniecam się 14.09.10, 12:31 pederastami. Nie biorę w tym smrodzie udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Kobieta 14.09.10, 13:25 Rozumiem że jesteś gejem w takim razie skoro w smrodzie nie bierzesz udziału. MOże niech sie facet i kobieta nie umyja kilka dni - to sie przkonasz co jest smrodem. Współczuje wszystkim "normalnym", że musza w tym śluzie grzebać - przejeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Powietrzna Gay Pride + Love Parade... 14.09.10, 11:39 ...Czyli chu.je w obłokach... A kiedy na Księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Re: Powietrzna Gay Pride + Love Parade... 14.09.10, 11:56 ubiquitousghost88 napisał: > ...Czyli chu.je w obłokach... > > A kiedy na Księżyc? Księżyc już dwaj ch. ukradli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina 8_8 Re: Powietrzna Gay Pride + Love Parade... IP: *.range86-179.btcentralplus.com 14.09.10, 12:12 jaki inteligencki patos bije z niektórych wypowiedzi. "ch*je w obłokach", "szczyny kojarzą się z gejami". nic tylko powstać i przyklasnąć. i cóż za obraza, że taki artykuł, promujący, że przytoczę jeden z powyższych wpisów - zboczenie (!) został zamieszczony na pierwszej stronie. w istocie tragedia. lepiej wczytywać się w relacje z najbardziej gorącego frontu na świecie, jakim niezmiennie od tygodni pozostaje Krakowskie Przedmieście, lepiej wsłuchiwać się w polityczne banały serwowane z krewetkami i szampanem żeby gość imprezy pt. "przedwyborcza kiełbasa" z chęcią po nie sięgnął i zachwycił się ich treścią. czytając artykuł zastanawiałam się czy trafi się taki odważny, który powie, zagłosuję na jakąkolwiek parę, byleby polscy geje czy lesbijki nie wygrali tego idiotycznego konkursu. a ja namawiam wszystkich, którzy sięgną po ten artykuł żeby oddali swój głos właśnie na polską parę, bo jak już ktoś wspomniał w tym mało tolerancyjnym kraju ślub w samolocie SASa i podróż poślubna po USA to dla Polek, czy Polaków szansa na jakikolwiek ślub, a nie udział w komercyjnym imprezie, reklamie linii lotniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Dosyć promocji homoseksualizmu 14.09.10, 11:48 GW działa planowo i celowo w kierunku dezintegracji polskiego społeczeństwa poprzez niszczenie etosu normalnej rodziny. Mamy się zmnienić w bezwolną bandę degeneratów ukierunkowaną wyłącznie na użycie na wszelkie sposby (homoseksualizm, narkotyki) zamiast wypełniania swych obowiązków społecznych i rodzinnych. Taką zdemoralizowną magmą będzie zdecydowanie łatwiej sterować i wyzyskiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
calmy biedaku 14.09.10, 11:54 w.i.l napisał: > Mamy się zmnienić w bezwolną bandę degeneratów ukierunkowaną wyłącznie na użyci > e na wszelkie sposby (homoseksualizm, narkotyki) zamiast wypełniania swych obow > iązków społecznych i rodzinnych. Gazeta za tobą biega, zmusza do wchodzenia tutaj, czytania z wypiekami o gejach. Jutro pewnie redaktorzy napadną Cię w bramie, przelecą od tyłu i wmuszą narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Dosyć promocji homoseksualizmu 14.09.10, 12:24 TAK - mniej lub bardziej zorganizowana promocja tzw. nowoczesnego stylu życia społecznego oczywiście istnieje. Nie podoba mi się to, że kryje się to pod przykrywką tolerancji, co jest manipulacją. Celem tej "promocji" jest rozbicie dotychczasowego porządku naturalnego. Po co? Ano moim zdaniem po to, by wyprodukować społeczeństwo "elastyczne", nie związane z niczym / nikim, egoistyczne, konsumpcyjne, a w istocie rozchwiane psychicznie i łatwiej sterowalne przez działy marketingu wielkich korporacji. w.i.l napisał: > GW działa planowo i celowo w kierunku dezintegracji polskiego społeczeństwa pop > rzez niszczenie etosu normalnej rodziny. > Mamy się zmnienić w bezwolną bandę degeneratów ukierunkowaną wyłącznie na użyci > e na wszelkie sposby (homoseksualizm, narkotyki) zamiast wypełniania swych obow > iązków społecznych i rodzinnych. > Taką zdemoralizowną magmą będzie zdecydowanie łatwiej sterować i wyzyskiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na glupote Re: Dosyć promocji homoseksualizmu IP: *.ericpol.com 14.09.10, 12:30 no i tak to mniej wiecej dziala. dodajmy, ze w szkolach dzieci ucza sie coraz mniej i coraz mniej maja 'prawdziwej' wiedzy o swiecie, kosztem szitu jaki np.serwuje wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Teoria spisku !! 14.09.10, 13:05 No popisałes sie zdolnościa obserwacji świata iście na poziomie kaczej gnidy. Wspólczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Teoria spisku !! 14.09.10, 13:46 a ty jestes Palikotem, Urbanem i Napieralskim w jednej osobie.. daj sobie spokój z takimi argumentami. Przedstawiłem punkt widzenia a ty obrażasz. koscielny_2 napisał: > No popisałes sie zdolnościa obserwacji świata iście na poziomie kaczej gnidy. W > spólczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Przepraszam !! 14.09.10, 13:51 Przepraszam, bo faktycznie przesadzilem z tym porownaniem do Kaczorowej gnidy, z tym oszołomem nikogo sie nie powinno porownywac bo to jest najbardziej uwłaczające. Jeszcze raz przepraszam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na glupote Re: Teoria spisku !! IP: *.ericpol.com 14.09.10, 13:46 gnida to byc moze ty jestes. to nie zaden spisek - po prostu tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Gnida 14.09.10, 14:02 Pisząc kacza gnida mialem na mysli najjaśniejszego i najznakomitszego wodza wszechswiata - naszego "wielkiego" rycerza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postmodern Re: Dosyć promocji homoseksualizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 12:55 Proponuje odwiedzić lekarza bo chyba ze zdrowiem psychicznym u ciebie nie najlepiej. Może to wynik wychowania w "normalnej" patologicznej katolickiej rodzinie... a może złe wpomnienia proboszcza z dzieciństwa. W kazdym razie ja bym takiego skrzywienia psychicznego nie ignorował. Mania przesladowcza może stać sie poważnym ciężarem jeśli nie leczona. Wystarczy zobaczyć co stało się z Jarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Dosyć promocji homoseksualizmu 14.09.10, 12:59 w.i.l napisał: > GW działa planowo i celowo w kierunku dezintegracji polskiego społeczeństwa pop > rzez niszczenie etosu normalnej rodziny. > Mamy się zmnienić w bezwolną bandę degeneratów ukierunkowaną wyłącznie na użyci > e na wszelkie sposby (homoseksualizm, narkotyki) zamiast wypełniania swych obow > iązków społecznych i rodzinnych. > Taką zdemoralizowną magmą będzie zdecydowanie łatwiej sterować i wyzyskiwać. Czy to fragment wystąpienia Władysław Gomułki przeciwko "bikiniarzom"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Nie ma czegoś takiego jak homoseksualny ślub IP: 212.180.165.* 14.09.10, 11:53 Ślub jest - z definicji - pomiędzy mężczyzną a kobietą. Jeżeli pary homo chcą mieć jakąś uroczystą formę, to niech sobie storzą i nazwę, i odpowednią tradycję, i ceremoniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: Nie ma czegoś takiego jak homoseksualny ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 05:29 Gość portalu: ? napisał(a): > Ślub jest - z definicji - pomiędzy mężczyzną a kobietą. > > Jeżeli pary homo chcą mieć jakąś uroczystą formę, to niech sobie storzą i nazwę > , i odpowednią tradycję, i ceremoniał Bo inaczej parom hetero coś ubędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.brzozka Chcą zabrać ulgę na dzieci 14.09.10, 11:55 www.tvn24.pl/-1,1673468,0,1,rzad-zabierze-becikowe-mozna-sobie-wyobrazic,wiadomosc.html u mnie ulgi prorodzinne działają doskonale - nie muszę się prosić państwa o wyjazd dzieci na wakacje, nie muszę się prosić państwa o dopłaty do podręczników szkolnych - mam to w uldze na jakiej podstawie minister sądzi że nie działają ? on już chyba nie korzysta - zachowuje się jak ksiądz uczący o seksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Dlaczego jedno zboczenie seksualne się promuje? IP: *.multi-play.net.pl 14.09.10, 11:58 STOP homo parom, ostracyzm społeczny to najlepsza dla nich nauczka, ludzie nie chcą patrzeć na tą ułomność. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Dlaczego jedno zboczenie seksualne się promuj 14.09.10, 12:55 Gość portalu: H napisał(a): > STOP homo parom, ostracyzm społeczny to najlepsza dla nich nauczka, ludzie nie > chcą patrzeć na tą ułomność. Gadaj sobie zdrów "stop, stop" - piehrdu, piehrdu, a i tak historia się kręci w swoją stronę, a ty zostajesz na śmietniku. A i w Polsce związki homo prędzej czy później będą zalegalizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postmodern Re: Dlaczego jedno zboczenie seksualne się promuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:01 Stop burakom! Stop Cereśniakom! Księża na Księżyc! Nie chcę z podatków utrzymywać ciemnej Polski B, która jest bezrobotna, przegrana i głosuje na PiS. Nie chce utrymywać klechów i zacofańców obyczajowych. Ostracyzm społeczny to najlepsza dla nich nauczka. Ludzie nie chcą patrzeć na ich ułomność. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Re: Dlaczego jedno zboczenie seksualne się promuj 16.09.10, 14:54 Mów za siebie, ułomku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eela Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: *.chello.pl 14.09.10, 11:58 Świetna akcja! Trzymam kciuki za polską parę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A druga rxzecz IP: 192.92.94.* 14.09.10, 11:59 jest taka, że prasa - a Wyborcza w szczególności - pikuje w dół z poziomem. Sprawy super-istotne, które się dzieją teraz - typu emerytury, podatki (VAT), - ledwo dotknięte. Na czołówkach same tematy zastępcze - krzyż, samlotot, geje. I w kółko od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na glupote Re: A druga rxzecz IP: *.ericpol.com 14.09.10, 12:24 a po co pisac o dlugu, podatkach, nieudolnosci rzadu? wazna jest "postepowa" promocja jednej z linii lotniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: A druga rxzecz 14.09.10, 12:38 przesadzasz, Gadomski nie od dziś postuluje na łamach GW odchudzenie wydatków sztywnych. Myślisz, że ktoś to czyta? Myślisz, że GW ma taką siłę rażenia, że społeczeństwo coraz bardziej stabloidyzowane wyprostuje i skłoni do refleksji? Kaczyński wywijający Krzyżem, Palikot z penisem - to są tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad a co mnie to obchodzi IP: *.chello.pl 14.09.10, 12:00 jaką mniejszość zaprosi na pokład linia SAS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezatka będę kilkać codziennie na wszystkie polskie pary. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 12:00 Ja będę kilkać codziennie na wszystkie polskie pary. Chcę pokazać, że w Polsce nie wszyscy są tak konserwatywni jak PiS i niestety PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na glupote a ja walne kupe na najwiekszym skrzyzowaniu! IP: *.ericpol.com 14.09.10, 12:14 w moim miescie. bedzie to protest przeciwko temu, ze dlug polski bardzo szybko rosnie. kto da wiecej??!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: będę kilkać codziennie na wszystkie polskie p 14.09.10, 12:28 jeśli chcesz pokazać, że nie wszyscy.... to wystarczy kliknąć raz. Klikając po kilka razy zmanipulujesz przekaz ;) Gość portalu: mezatka napisał(a): > Ja będę kilkać codziennie na wszystkie polskie pary. Chcę pokazać, że w Polsce > nie wszyscy są tak konserwatywni jak PiS i niestety PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hit.and.run Re: będę kilkać codziennie na wszystkie polskie p 14.09.10, 15:24 > Klikając po kilka razy zmanipulujesz przekaz ;) W sumie typowe dla pederastow - zmanipulowac przekaz i zaklamac rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poncjusz Piłat Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: 195.150.70.* 14.09.10, 12:14 Pewna ogólnopolska gazeta robiła po cichu podobne konkursy. Najsłużalsi geje-najlepiej jedynego słusznego wyznania i o jedynej słusznej orientacji politycznej-bez względu na wykształcenie-mogli dostać ciepłą posadkę w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend co daje taki "ślub" ? 14.09.10, 12:18 ..oprócz szansy na zawędrowanie na pierwsze strony zacnych tęczowych, a może i postępowych mainstreamowych magazynów? ---------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na glupote Re: co daje taki "ślub" ? IP: *.ericpol.com 14.09.10, 12:26 ano wlasnie jak napisales. sas zrobilo sobie "postepowa" reklama, wiec wybiorcza poklepala. no i ma super temat zastepczy zamiast o czyms wanym napisac. tak jest latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: co daje taki "ślub" ? 14.09.10, 12:32 przy okazji: całkiem rozsądne przesłanki nimi kierują. jeśli faktycznie lojalność homoseksualistów dla producentów im "przyjaznych" jest wysoka, to mają niezły biznes. to teraz homoseksualiści powinni zabrać się za demaskowanie tych "przyjaznych gejom", którzy robią to tylko z czystego wyrachowania :) Gość portalu: bat na glupote napisał(a): > ano wlasnie jak napisales. > > sas zrobilo sobie "postepowa" reklama, wiec wybiorcza poklepala. > no i ma super temat zastepczy zamiast o czyms wanym napisac. tak jest latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Porąbany świat. 14.09.10, 12:18 Z jednej strony oszołomy z pis, z drugiej pedalstwo afirmowane przez lewaków. I tych, i tych mam w "głebokim poważaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Porąbany świat. 14.09.10, 12:58 magic3 napisał: > Z jednej strony oszołomy z pis, z drugiej pedalstwo afirmowane przez lewaków. I > tych, i tych mam w "głebokim poważaniu". Nie wierzę, Kaczyński i Rydzyk cię podstawili. Wracaj do nich, na marsz z pochodniami, tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: Porąbany świat. 14.09.10, 13:52 To sobie nie wierz. Prości ludzie nie zrzozumieją, że można nie cierpieć i pisu, i lewactwa. Jest jeszcze tzw. "środek", tj. normalni, inteligentni ludzie, mający wiedzę, inteligencję i niezależne od różnych po...nych "guru" poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Porąbany świat. 14.09.10, 14:15 Mylisz się. Tylko fanatyczna prawica jest obecnie homofobiczna. Centrum jest otwarte i tolerancyjne. Ja jestem ze środka, z Centrum i raczej nie przepadam za SLD. Jestem z betonowego elektoratu Unii Wolności i od kiedy jej zabrakło czuję się nieswojo na wyborach. Zwróć uwagę, że ludzie centrum, inteligencja popierają wolność dla mniejszości, w tym dla osób homoseksualnych. Związki homoseksualne zostaną zalegalizowane, bo dziś inteligentni ludzie już widzą, że dalsza dyskryminacja jest zła i bezsensowna. Komuniści posyłali w Sowietach homoseksualistów do psychuszek, w PRL-u robili naloty na prywatne mieszkania i aresztowali (akcja "Hiacynt") , nacjonal-socjaliści w III Rzeszy wysyłali homoseksualistów z różowym trójkątem do Auschwitz. Wiem, że są osobniki, które by chciały współcześnie kontynuować tę "tradycję", ale to raczej nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Porąbany świat. 14.09.10, 20:26 cieszę się, że w oczach takich pokurczów jak Ty mogę uchodzić za homofoba. A wiesz dlaczego uważam, że pederaści są chorymi psychicznie zboczeńcami ?Otóż w 1973 roku amerykańscy psychiatrzy , droga głosowania orzekli, że homoseksualiści nie są chorymi psychicznie zboczeńcami. Czekamy na głosowanie w sprawie kształtu Ziemi. A jak amerykańscy geografowie zagłosują, że jest płaska, to co wtedy ? Albo fizycy, że grawitacji nie ma, to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pijpijrusku Re: Porąbany świat. 14.09.10, 23:34 60% PRZESTEPSTW PEDOFIILII DOKONYANYCH JEST W SRODOWISKU PEDERASTOW! -JEZELI JEST ICH OK.3 % W SPOLECZENSTWIE,TO SKALA ZWYRODNIENIA TEGO "SRODOWISKA" JEST PRZERAZAJACA. 3%....NAPRZECIW 38 MILIONOW...DOKONUJE PONAD POLOWE ZBRODNI NA DZIECIACH.OTO OBRAZ PEDERASTOW.STATYSTYCZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: *.pam.szczecin.pl 14.09.10, 12:23 Tu jest powód tak wielu zgłoszeń z Polski, nie tylko gej-lesb: The lucky couple who will spread their love worldwide will win an exclusive wedding and honeymoon package that includes Business class flights with SAS to New York, three nights at one of New York's most luxurious hotels, the W Hotel, and then flights to Los Angeles to enjoy another three nights at the fabulous Andaz West Hollywood, as well as some of the best dining, nightlife and pampering West Hollywood has to offer, resulting in a glamorous West Hollywood honeymoon experience. Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: Panie pilocie, geje w samolocie 14.09.10, 12:26 Michael, nie jesteś sam w swoich poglądach. Popieram. Homoseksualizm to zboczenie od normy i żeby nie wiem jak się wysilali jego piewcy, tak po prostu jest. Z drugiej strony nie widzę powodów, by czyjś homoseksualizm był przeszkodą w tym, aby z kimś utrzymywać dobre relacje ( kolega, koleżanka), natomiast nie życzę sobie jego ciągłej afirmacji w mediach, zazwyczaj lewackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elguth Re: Panie pilocie, geje w samolocie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.10, 12:27 wiem juz z jakich lini w przyszlosci nie bede korzystal Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Panie pilocie, geje w samolocie 14.09.10, 13:03 Gość portalu: elguth napisał(a): > wiem juz z jakich lini w przyszlosci nie bede korzystal No to niedługo będziesz jeździł tylko na furze z gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: *.tktelekom.pl 14.09.10, 12:36 " Dobrze, że żyjemy w kraju, w którym gdy widzimy dwóch mężczyzn pchających wózek możemy być pewni, że to złomiarze" Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamarchewa Re: Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się 14.09.10, 14:54 super komentarz!! Ale się uśmiałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
monot Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... 14.09.10, 12:42 W moim odczuciu jest to jedynie odrywanie kuponów od mody na "polityczną poprawność". Jednocześnie nie rozumiem ludzi o odmiennej (homoseksualnej) orientacji. Nie chodzi mi o fakt dobierania sobie partnerów pośród przedstawicieli tej samej płci, bo wiadomo powszechnie, że miłość jest ślepa. Nie moja sprawa. Nie rozumiem jednak tego, że próbują wymusić powszechną akceptację siłą prowokacji. Przecież na tej samej zasadzie nie można wymusić siłą, miłości, szacunku etc.. Wypracowanie akceptacji dla odmiennych postaw, zachowań, ogólnie widzenia świata wymaga czasu i małych kroków. Polityka prowokacji i wymuszania szacunku kojarzy mi się z ludźmi stojącymi po krzyżem w Warszawie. Oni prawdopodobnie też mają swoją wizję świata. Dlatego też, nie rozumiem z jakiego powodu stowarzyszenia zamiast dążyć do zmian w systemie prawa pozwalających na dziedziczenie wzajemne przez osoby tworzące "wspólne gospodarstwo domowe", na wspólne rozliczanie nie się przed Urzędem Podatkowym, kreują "odrębny" świat homoseksualny. Pełen wiecznej zabawy, wielkiej miłości i dramatów powodowanych odtrąceniem przez szarych zjadaczy chleba. Przecież, ludzie o orientacji homosexualnej, w większości niczym się nie różnią od osób heterosexualnych. To kreowanie odmienności prowadzi do tego, że dla znakomitej większości gej to cudacznie ubrany zniewieściały gość mówiący falsetem. Piętnowanie jak i ekscytowanie (tak, tak drogie Panie, gej to nie przyjaciółka ale facet tyle, że trochę inny), jest w wyjątkowo złym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się 14.09.10, 20:30 to awanturnicy i pieniacze. I destruktorzy. nie może być inaczej, skoro ich organizacja to kampania PRZECIW..... Jak ktoś jest "przeciw", to nie jest nastawiony na porozumienie, współpracę ale na walkę i destrukcję. nie można lubić takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: 212.160.172.* 14.09.10, 12:42 Co za nieszczęście być heteroseksualnym ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecod Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 12:53 Gazeta już tak nisko spada, że info o pedałach wisi jako główna informacja na głównej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
bro2001 Skandynawskie linie lotnicze SAS promują się wś... 14.09.10, 13:29 Nie pierwszy i nie ostatni raz w historii swiat przezywa pomieszanie pojec. Rzeczy zle nazywa sie dobrymi a dobre zlymi, sensowne pozbawia sie znaczenia a nie majace znaczenia wychwala. Gazeta tak dbajaca by bulwersujaca informacja nie byla podawana bez wlasciwego komentarza w kwestii nibytolerancji idzie w zaparte ze zdrowym rozsadkiem. To, ze dzisiejsze elity stracily zdrowy rozsadek a ci co jeszcze troche rozsadku maja ale odwagi juz nie - nie znaczy, ze rzeczy naprawde stanely na glowie. Ubawilo mnie jak Zakowski pare miesiecy temu w TOKFM-ie maglowal Kurskiego przed Parada Rownosci w Warszawie. Zakowski oczywiscie wychwalal i popieral te impreze i pytal Kurskiego czy przyjdzie. A Kurski zamiast powiedziec co i jak wil sie jak piskorz by nie powiedziec nic politycznie niepoprawnego. Nie uwazam by nalezalo dyskryminowac ludzi naznaczonych przez los ale tez nie widze potrzeby by z obnazania ulomnosci czynic publiczny spektakl. Jesli ktos lubuje sie w dewiacjach to jego sprawa. Wiekszosc dewiacji to rezultat wyuzdania, niektore bywaja wrodzone. Wiekszosc jest leczalna, niektore nie ale nie widze potrzeby by ze spraw intymnych czynic publiczne widowisko. Czy musi dojsc do tragedii jak z Love Parde by dotarlo, ze nalezy z tym skonczyc? Pozdrawiam BRO Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit A ch..j kogo to obchodzi.... 14.09.10, 13:47 .....za wyjątkiem lewactwa z polskojęzycznej edycji 'Jerusalem Post' , Gazetą Wyborczą zawną. Odpowiedz Link Zgłoś
pijpijrusku Re: A ch..j kogo to obchodzi.... 14.09.10, 23:47 Uwaga! A teraz mowie do "prawdziwych Polakow": Zydzi to pedaly,czarni to pedaly,cyklisci to pedaly! Wszedzie pedaly. Odpowiedz Link Zgłoś