Dodaj do ulubionych

Policjanta ubieram w sieci

IP: *.almamer.pl 13.02.11, 10:46
Co za idiotyzm i brednie. Od ok. 4 lat w necie jest tyle sklepów z militariami że jedynym ograniczeniem jest zasobność portfela.
Obserwuj wątek
    • olo-international Przerażające - skąd będę wiedział, że ludzie tak.. 13.02.11, 10:51
      ..ubrani to prawdziwi policjanci (antyterrorysci) a nie przebierańcy, którzy kupili kamizelki i sprzęt u pani Alicji???? Właśnie obejrzałem stronę ....
    • Gość: stawonog Policjanta ubieram w sieci IP: *.asterias.pl 13.02.11, 10:52
      Gratulacje :) to pokazuje że liczy się pomysł..
    • Gość: Obywatel Re: Policjanta ubieram w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:40
      Zarobki zdecydowanie wzrosną, jak umundurowanie, bez odpowiednich zezwoleń zaczną kupować grupy przestępcze. Blachy w internecie i legitymacje policyjne już są to dlaczego nie ma być umundurowania specjalistycznego?. Znowu jakiś cymbał z ministerstwa zapomniał o wprowadzeniu odpowiednich przepisów. Tak zastanawiam się co jeszcze nie wymknęło się w tym "nowym, wolnym naszym domu" z pod kontroli prawa i rozsądku?.
    • Gość: bartek Policjanta ubieram w sieci IP: *.centertel.pl 28.05.11, 18:45
      taaa jasne, ona rozkręciła:D jej facet to policmajster wiec na nią otworzył firme i zgarnął dotacje, ona jest podstawiona bo na zajmowanie sie działalnością gospodarczą przez policjanta potrzebna jest zgoda komendanta. a alicja to dziewczynka o bardzo małym rozumku. mam nadzieje że dojedzie ją skarbówka.
    • Gość: xiunc Re: Policjanta ubieram w sieci IP: *.stk.vectranet.pl 28.05.11, 18:52
      Kurcze, może unia dofinansuje mi sklep internetowy z bronią dla policji i wojska? A w przyszłości może i bym wystawił Abramsy i Leopardy z demobilu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka