Dodaj do ulubionych

Firmy kurierskie

IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 13:07
Którą firmę kurierską polecacie? Gdzie nie spojrzeć, opinie są różne więc tak naprawdę ciężko się połapać, która firma ma najlepszą ofertę. Chodzi mi zarówno o ceny, jak i jakość współpracy.
Obserwuj wątek
    • exonian Re: Firmy kurierskie 01.09.11, 13:35
      Ale co mają firmy kurierskie do forum "finanse osobiste"?
      Ja mam długą listę firm kurierskich, których bym nie polecał.
      • exonian Re: Firmy kurierskie 01.09.11, 14:32
        Nie finanse osobiste, tylko "firma". Sorry za pomyłkę
      • Gość: Onar38 Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 21:23
        Też mam sporo negatywnych doświadczeń z kurierami.

---
        Lotto
        • Gość: ciekawski Re: Firmy kurierskie IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 18:48
          różnie to z tym bywa, czasami są rzetelni i wszystko jest ok

Portal wyniki lotto
    • wayne00 Re: Firmy kurierskie 01.09.11, 18:24
      Ja mogę jedynie z perspektywy klienta powiedzieć, że do UPS nie mam zastrzeżeń. Ale najtańsi to chyba nie są.
      • hniszowiak Re: Firmy kurierskie 18.11.11, 13:57
        wayne00 napisał:

> Ja mogę jedynie z perspektywy klienta powiedzieć, że do UPS nie mam zastrzeżeń.
        > Ale najtańsi to chyba nie są.
        Istotnie. Dobrzy, ale dość drodzy. Ja polecam Szybkiego Lopeza, ale oni chyba tylko w W-wie.
    • noved Re: Firmy kurierskie 02.09.11, 10:32
      Nie K-Ex i Siódemkę.
    • oaz923 Re: Firmy kurierskie 24.10.11, 18:01
      Polecacie bardziej siódemkę czy UPS? Zastanawiam się właśnie nad dwoma wymienionymi firmami ale nie wiem, którą wybrać.
      • Gość: Lenon Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 16:01
        W takim wypadku skorzystaj z oferty www.wysylamtaniej.pl w ten sposób możesz liczyć na bardzo opłacalną ofertę, niskie ceny, a przesyłkę dostarczają i tak za pomocą UPS. Dzięki takiej współpracy www.wysylamtaniej.pl z UPS ceny są właśnie korzystne dla pojedynczego klienta. Lepszy układ, niż załatwiać przesyłkę bezpośrednio przez UPS bo wychodzi drożej.
      • Gość: Mysza Re: Firmy kurierskie IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.12, 18:47
        zdecydowanie UPS, najlepiej jeszcze przez broker kurierski bo wychodzi dużo taniej a jak masz firmę albo często wysyłasz paczki to naprawdę sporo można na tym zaoszczędzić.
        • Gość: Adaś Re: Firmy kurierskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:36
          potwierdzam najlepsze rozwiazanie to broker kurierski ja wysylam przez logisticsystem.pl wysylam u nich upsem i pekaesem palety duzo taniej.
    • domere Re: Firmy kurierskie 28.10.11, 10:29
      Korzystaliście może z pomocy ze strony www.kurjerzy.pl? Czy to opłacalne?
    • Gość: Jagodyjadłam Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:11
      Jak dla mnie od wielu lat sprawdza się UPS, jako że bezpośrednio z nimi wychodzi się dość drogo, to zlecam przesyłki przez pośedników www.wysylamtaniej.pl - oni mają ścisłą współpracę z UPS i dzięki temu oferują wysyłkę bo bardzo atrakcyjnych cenach:)
      • Gość: adrianna Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 21:54
        niezbyt dobrze wspominam oddanie spraw w ręce kurjerow.pl, dałam im dwie szanse bo mieli atrakcyjne ceny, ale za każdym razem zlecenia nie były do końca realizowane tak jakbym chciała, obecnie korzystam z www.wysylamtaniej.pl i bardzo jestem zadowolona z kontaktu i realizacji moich zleceń, w pełni zgodnych z moimi potrzebami
        • Gość: zimi Re: Firmy kurierskie IP: *.syrion.pl 31.10.11, 16:40
          Nie mam zastrzeżeń co do kurjerów.pl jak to pisze adrianna.... wiesz, jak chcesz miec przesyłki w ten sam dzień to kosztuje więcej przecież, widocznie źle wypełniłaś formularz zamówienia i dlatego tak się stało,
          • Gość: adrianna Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 16:54
            być może masz racje, to były dość rozbudowane zlecenia, powinnam sama bardziej tego dopilnować, każda firma mogła popełnić takie błędy, a to nie świadczy o złej jakości
            • Gość: Osman Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 10:17
              ja korzystałem z usług obu tych firm i muszę powiedzieć, że w obu przypadkach nie mam zastrzeżeń, także to chyba zależy kto ile oczekuje ale obie firmy realizowały moje zlecenia po podobnych kosztach i wszystko było bardzo ok
              • Gość: Wiktor Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 23:08
                a ja jestem za wysylamtaniej.pl - kilka wysyłek zrealizowalem za ich pośrednictwem i wszystko było ok no i przede wszystkim tanio!
                • Gość: Edyta Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 13:30
                  Wiktor, a jak to dokładnie działa, bo to jakiś pośrednik jest, widzę, że mają atrakcyjne ceny i chciałabym skorzystać, ale w takim razie kto mi przywiezie moje paczki?
                  • Gość: ulala Re: Firmy kurierskie IP: *.syrion.pl 14.11.11, 02:30
                    poczytaj na stronce u nich, na pewno będzie pisało, jeśli są pośrednikiem )))
                    • Gość: Babok Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 23:55
                      To bardzo proste, ich paczki przywozi UPS, a płacimy mniej dzięki ich korzystnie wynegocjowanej umowie na linii UPS- wysylamtaniej.pl dlatego warto, wszystkim taki układ się opłaca, a najbardziej klientom, bo mamy najtaniej!:)
                      • Gość: Filip Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 11:49
                        Ja właśnie też korzystam z brokerów. To ciekawe ale ich ceny są dużo niższe niż bezpośrednio u kurierów. Ponadto przesyłki docierają w krótkim czasie i zniżki też są zachęcające.
                        • Gość: Kreślik Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 11:51
                          Ja właśnie też korzystam z brokerów. Najczęściej korzystam z wysylam taniej PL. To ciekawe ale ich ceny są dużo niższe niż bezpośrednio u kurierów. Ponadto przesyłki docierają w krótkim czasie i zniżki też są zachęcające
                          • Gość: Wiki Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 13:11
                            ja wysłałam przez wysylamtaniej.pl dopiero kilka moich paczek, do rodziny za granicę, ale jestem zadowolona z ceny, dali mi dość duży upust, przesyłka doszła sprawnie i w całości:)
                          • Gość: Alutka Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 01:37
                            ja korzystam z wysylamtaniej pl. To jest rewelacyjnie działający broker. W zasadzie wszystkie stawki mają mniejsze niż u kurierów i ponoszą pełną odpowiedzialność. Korzystałam z nich kilka razy i za każdym razem było wszystko w porządku.Mają też super promocje na wysyłki zagraniczne
                            • Gość: ciekawski skrzynki odbiorcze IP: 153.19.9.* 18.05.12, 08:38
                              a ma ktowiadczenia ze skrzynkami InPostu? To dzia
                              • Gość: ciekawski Re: skrzynki odbiorcze 2 IP: 153.19.9.* 18.05.12, 08:39
                                to działa skutecznie? urwało mi pytanie powyżej:)
                          • Gość: Emilka Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 24.06.12, 14:59
                            dla mnie wysylamtaniej jest bardzo dobre..mają niskie stawki i dobre podejście do klienta a to się liczy..ja jestem z ich usług bardzo zadowolona.póki co wszystko co wysyłałam dotarło szybko i w całości:)
                            • Gość: Halka Re: Firmy kurierskie IP: *.komster.pl 14.07.12, 00:34
                              ja jestem zadowolona z usług wysylamtaniej(pl) i jestem z nich bardzo zadowolona..są rzetelni i przede wszystkim tani..a to najważniejsze
                            • Gość: Felicja Re: Firmy kurierskie IP: *.komster.pl 18.07.12, 18:55
                              Ja osobiście póki co nie zawiodłam się tylko na jednym brokerze a mianowicie na wysyłamtaniej. Już dość długo siedzę w branży sprzedającej rzeczy przez internet i miałam kontakt z różnymi i kurierami i brokerami. Wysyłam taniej ma naprawdę okazyjne ceny i są rzetelni co w tej dziedzinie się liczy. Wysyłam u nich zarówno duże jak i małe rzeczy i wszystko jest ok.
                            • Gość: Pola Re: Firmy kurierskie IP: *.komster.pl 23.07.12, 00:08
                              Ja akurat korzystam z wysylamtaniej(pl) bo mają super promocje i rabaty zwłaszcza na wysyłki do Niemiec i Anglii. Poza tym korzystałem z nich nieraz i wszystko zawsze poszło bardzo sprawnie. Fakt to jest broker ale koszty przesyłki są znacznie niższe od cen kurierów
                              • dankax1975 Re:firmy kurierskie 23.07.12, 20:33
                                Kiedyś korzystałam z łódzkiego STS-u, jednak trafiało mnie jak kuriera zamawiałam w poniedziałek (aby było jasne, płatnosc z góry on line, więc w godzine od zamówienia miałam sygnał z STS-u o zaksięgowaniu wpłaty)na środę, a on odbierał paczkę w czwartek, Na piątek chyba po 10 razie zrezygnowałam z zamawiania w ogóle, bo nigdy w ten dzień nie podjechał....Smutne, bo tak ceny mieli dobre, a jak juz odebrali paczke to faktycznie u odbiorcy była następnego dnia. Ponad pół roku temu przeszłam do Grupy Przewozowej i odpadł mi ten problem jaki miałam z STSem.... Ceny porównywalne, a dużo lepsza obsługa i terminowosc odbioru przesyłki.
                              • Gość: AnnaMax1980 Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 20:31
                                Zgadam się całkowicie, w firmie brokerskiej duzo lepsza obsługa, taniej i ja np na swojej czyli www.grupaprzewozowa.pl jeszcze nigdy się nie zawiodłam
    • drozilla Wysyłka i odbiór zagranicą 22.12.11, 16:24
      Miałem straszny problem ze zorganizowaniem wysyłki i odbioru dokumentów z zagranicy (konkretnie z Berlina). Wysłać to nie problem, ale żeby firma kurierska odebrała cos z Berlina i przywiozła do Wawy? Nie da rady. Zwykłe polskie firmy kurierskie tego w ogóle nie robią, a giganci jak FedEx nie współpracują z indywidualnymi klientami.
      Na szczęście pani na infolinii FedEx poleciła mi firmę Scandica, z która współpracują.
      Było troche opóźnien z odbiorem, ale to nie z ich winy (tak przynajmniej tłumaczyli i im uwierzyłem), ale generalnie jestem zadowolony. Najwazniejsze, że mimo problemów czułem, że opiekują sie mną i moją przesyłką na bieżąco.
      Dodatkowo można sobie śledzić przesyłkę na stronie FedExu, bo to oni fizycznie realizowali przesyłkę. Do takiej konkretnej przesyłki (wysłanie z Polski, odbiór za granicą) rzeczona Scandica sie świetnie nadaje.
      • Gość: Slav Re: Wysyłka i odbiór zagranicą IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 16:19
        Zdecydowanie odradzam DPD - ostatnio kurier paczkę z książkami po prostu przerzucił przez ogrodzenie i (jak się domyślam) sfałszował podpis odbiorcy w dokumentach, bo nikt nie kwitował "dostarczonej" paczki. Nie zechciał nawet zadzwonić choć miał numer telefonu. Paczkę znalazłem po 3 dniach w błocie. Zawartość do wyrzucenia.
      • Gość: Pepik Re: Wysyłka i odbiór zagranicą IP: 178.73.48.* 15.06.12, 04:40
        spróbuj zapytać czy DHL też czasem nie ma takiej usługi, na ich stronce masz ramkę do kontaktu, w godzinach urzędowych oddzwaniają do 10 minut więc można się od ręki wszystkiego dowiedzieć
        • Gość: Tusma Re: Wysyłka i odbiór zagranicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 10:11
          Ja korzystam w wysyłkach za granicę z usług firmy wysyłamtaniej.pl Płace mało za wysyłkę więc mi to odpowiada.
      • Gość: Paweł Re: Wysyłka i odbiór zagranicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 11:59
        Do przesyłek i przeprowadzek miedzynarodowych polecam firmę kurier-euro.pl solidna firma, ja przynajmniej co jakiś czas korzystam z ich usług i jestem zadowolony. jak narazie się nie zawiodłem i ceny też mają oki.
    • Gość: ass Re: Firmy kurierskie IP: *.ghnet.pl 03.01.12, 10:42
      Jeśli chcesz wysyłać dużo okolo 100-200 przesyłek to polecam firmy DPD, TNT,DHL,UPS. Absolutnie ODRADZAM!!! tanich przewoźników jak KEX-kolporter, PEKAs,siódemka, OPEK i innych!!!!
      Jeżeli bedziesz korzystać rzadziej to polecam brokera kurierskiego
      tanieprzesylanie.pl
      Współpracują z DPD jakość na bardzo wysokim poziomie przy naprawde niskich cenach!
      =O
      • Gość: ksenonowy Re: Firmy kurierskie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 22:13
        To jeszcze zależy zawsze co i gdzie się wysyła. Jak wysyłałem zagranicę to taniej wychodziło apaczką.
      • Gość: gosc Re: Firmy kurierskie IP: *.korbank.pl 01.06.12, 11:56
        ostatnio skorzystałem z pośrednika usług kurierskich epaczuszka.net w radomiu i powiem wam ze bylem bardzo mile zaskoczony.jest o wiele tanszy od normalnych kurierow.
        • Gość: Deng Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 09:49
          Ja korzystam z pośrednika wysyłamtaniej.pl głównie z powodu niskich cen wysyłek za granicę.
        • Gość: Demucz Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 10:27
          Ja korzystam z usług kuriera wysyłamtaniej.pl i jestem zadowolony:). Spełnia moje wymagania.
        • Gość: Deks Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 09:49
          Jeżeli chodzi o pośredników kurierskich to sądzę, że wysyłam taniej jest jak najbardziej bardzo dobrym wyborem. Wystarczy zresztą spojrzeć na stawki.
          • skleppavlo Re: Firmy kurierskie 27.08.15, 09:38
            Najlepszy wybór to sendfast.pl . Ja wysyłam nimi już 3 m-ce i jestem super zadowolona. Mam też gwarancję doręczenia w jeden dzień roboczy
    • Gość: Neo29 Re: Firmy kurierskie IP: *.net.stream.pl 22.05.12, 19:27
      Zdecydowanie DPD
      • Gość: Maciek Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 25.05.12, 11:55
        Ja polecam wysylam taniej(pl)..naprawdę udana firma brokerska..super sprawa..zamawiam ich do domu..biorą przesyłkę i w ciągu kilku dni jest na miejscu za NISKĄ CENĘ!
      • kubek1224 Re: Firmy kurierskie 26.05.12, 15:59
        Gość portalu: Neo29 napisał(a):

> Zdecydowanie DPD

DPD jest dobre, podobnie jak DHL. Choć ta druga firma skutecznie konkuruje ceną.
        • Gość: monalisa Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 12:42
          Już gdzieś czytałam, że DHL wprowadza jakąś promocyjną ofertę, ale o co chodzi to już nic nie wiadomo. Ciekawe czym zaskoczą??
          • Gość: Zamorek Re: Firmy kurierskie IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 01:27
            Oferta premium:
            przesylkidhl.pl/krajowe/placeprzelewem/ofertapremium/
            Ujednolicili opłaty i przy okazji zrezygnowali z części...
            • kubek1224 Re: Firmy kurierskie 29.05.12, 13:14
              Gość portalu: Zamorek napisał(a):

> Oferta premium:
              > przesylkidhl.pl/krajowe/placeprzelewem/ofertapremium/
              > Ujednolicili opłaty i przy okazji zrezygnowali z części...

Tak, tylko pamiętaj, że to oferta skierowana raczej dla firm.
              • Gość: ziutek Re: Firmy kurierskie IP: 178.73.48.* 15.06.12, 04:36
                ta premium to chyba tylko dla firm, no ale w razie czego są jeszcze inne pakiety, i tak wychodzi taniej niż u konkurencji
            • Gość: Maniek Re: Firmy kurierskie IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 18:07
              No i w porzadku, jasne i czytelne oplaty za dobra obsluge, to rozumiem!
              • Gość: Naaaaaaa Re: Firmy kurierskie IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.12, 09:48
                Polecam firmę ekstrakurier.pl jest to również firma blokerska współpracuje z ups oraz k-exem. Tania i solidna.
        • Gość: misiek20 Re: Firmy kurierskie IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 17:15
          W przypadku usługi na takim samym poziomie to nie ma co się bawić tylko brać tańszą wersję, w tym przypadku DHL :)
    • Gość: Jasta34 Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 20.08.12, 22:39
      Ja osobiście póki co nie zawiodłam się tylko na jednej firmie a mianowicie na wysyłamtaniej(pl). Już dość długo siedzę w branży sprzedającej rzeczy przez internet i miałam kontakt z różnymi i kurierami i brokerami. Wysyłam taniej ma naprawdę okazyjne ceny i są rzetelni co w tej dziedzinie się liczy. Wysyłam u nich zarówno duże jak i małe rzeczy i wszystko działa prawidłowo.
    • Gość: Moniczka Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 14:05
      Podoba mi się jak działa wysylam taniej(pl)..nigdy nie miałam z nimi problemów a co więcej ich ceny są znacznie niższe od innych tanich kurierów..czego chcieć więcej?
      • Gość: Andrzejjj Re: Firmy kurierskie IP: *.icpnet.pl 30.08.12, 13:38
        Ja mogę polecić brokera www.grupaprzewozowa.pl
        • male_ciemne Re: Firmy kurierskie 17.12.12, 17:12
          Generalnie firmy kurierskie działają nie tak jak powinny. Mimo tylu dostępnych form komunikacji (telefony, smsy, maile, Skype i inne komunikatory) nadal mentalnie tkwią w 20 wieku. Nędze.
          A już zupełnie przerasta je sezon świateczny. Ja rozumiem: przerób paczek jest niesamowity, kilka razy większy niż w poza sezonem, ale nie róbmy ludziom wody z mózgów. Wkurzajac ejest np. umwaianie wizyty/godziny dostarczenia i nie stawiane się na czas.
          A potem człowiek widzi w sieci, gdy śledzi paczkę, że kurier był, ale nikogo nie było w domu.
          Kuriozum totalne.
    • Gość: kozako Re: Firmy kurierskie IP: *.play-internet.pl 22.04.13, 11:46
      DHL jest dobry
      ---------
      Tekst linka
    • Gość: Pablo Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 12:23
      Zdecydowanie polecam firmę Kurier Euro maja ciekawą ofertę w atrakcyjnych cenach.
      kurier-euro.pl
    • Gość: Adela Re: Firmy kurierskie IP: 94.42.161.* 04.03.14, 14:24
      Korzystałam już z naprawdę wielu różnych pośredników kurierskich i zanim trafiłam na taką, która w końcu mi pasowała i pod względem finansowym i pod względem czasu dostarczenia przesyłki to minęło sporo czasu, dużo moich nerwów i wiele straconych pieniędzy na niekompetentnych pośredników. Dopiero jak kiedyś z bratową wysyłałyśmy paczki do chrześniaków mojego męża dowiedziałam się od niej o tej firmie wysylamtaniejpl. Z nieba mi po prostu wtedy spadli. Działają oni 24h na dobę i to 7 dni w tygodniu, więc z tym problemu nie miałam. Na przykład paczka krajowa, standardowa do 30 kg kosztowała mnie zaledwie nie całe 17 zł i to jeszcze doręczyli ją na następny dzień bo jak nie to można od nich nawet zwrotu pieniędzy żądać.
      • Gość: Zespoł Sendit Re: Firmy kurierskie IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 22:03
        Witamy!
        Zachęcamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą - firma Sendit. Współpracujemy z dwoma firmami kurierskimi DPD i UPS oraz z firmą InPost, która określa się jako nowoczena poczta.
        Opłata podstawowa za przesyłkę do 10 kg wynosi od 12,39 zł netto/15,24 zł brutto: sendit.pl/oferta.
        Użytkownikom, którzy rozliczają wysyłkę raz w miesiącu na podstawie faktury VAT dedykowany jest cennik Biznes: sendit.pl/oferta/biznes

W razie pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji

Zespół Sendit
        tel. 71 714 70 00 (pon-pt. w godz. 8:00-16:00)
    • Gość: Łukasz Re: Firmy kurierskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 10:26
      Witam,
      Pragnę państwu zaoferować pożyczkę na dowolny cel "Mini Ratka", który jest oferowany przez PKO Bank Polski

Prosta i szybka pożyczka – wystarczy Twój PIT. Teraz Mini Ratka bez zaświadczeń o dochodach! Wystarczy zeznanie podatkowe PIT za 2013 rok, aby otrzymać środki nawet w dniu złożenia wniosku.
      Oferta na PIT jest ważna do 31 maja 2014 r. i dotyczy pożyczek do 30 000 zł dla osób rozliczających PIT-11, PIT-40 lub PIT-40A/11A.

Dodatkowe korzyści:
      - niższa prowizja dla klientów PKO Banku Polskiego
      - od 1 000 do 150 000 zł na dowolny cel
      - środki z pożyczki wypłacane gotówką w kasie lub przelewem na inny rachunek nawet w dniu złożenia wniosku
      - możliwość skorzystania z atrakcyjnego pakietu ubezpieczeniowego od zdarzeń uniemożliwiających lub utrudniających spłatę pożyczki
      - brak zabezpieczeń i bez poręczycieli nawet do 150 000 zł, brak konieczności przedstawiania zgody współmałżonka do 20 000 zł
      - spłata może być rozłożona aż na 96 rat
      - brak zaświadczeń – jeśli Twoje dochody wpływają na rachunek w PKO Banku Polskim wystarczy oświadczenie o dochodach
      - elastyczność w ustalaniu dnia spłaty
      - wstępna informacja o możliwości otrzymania pożyczki już w 5 minut!
      - dodatkowe obniżki oprocentowania dla osób nabywających kartę kredytową lub rozszerzony wariant ubezpieczenia!

Nie przegap okazji! Sprawdź! Jeśli posiadasz ROR w PKO Banku Polskim od minimum 6 miesięcy płacisz mniej niż 25 zł raty za każdy 1000 zł pożyczony w ramach oferty pożyczki 15 000 zł na 5 lat z ubezpieczeniem.

Dodatkowo, pod warunkiem, że złożysz wniosek w iPKO umowę możesz podpisać elektronicznie lub dostarczy ją do Ciebie kurier!

Zamówienie dotyczące kredytu Mini Ratka - program-pkobp.pl/anuncio/linki/2171

Jeżeli nie posiada Pan/Pani konta w PKO Banku Polskim to może Pan/Pani złożyć wniosek o otworzenie Konta Inteligo prywatnego bądź firmowego.

- 0 zł za prowadzenie konta
      - 0 zł za kartę do konta jeśli wydasz nią 100 zł
      - 0 zł za wypłaty z bankomatów PKO Banku Polskiego i BZ WBK
      - Inteligo nr 1 wśród Klientów i ekspertów

Konto Inteligo Prywatne - program-pkobp.pl/anuncio/linki/2167
      Konto Inteligo Firmowe - program-pkobp.pl/anuncio/linki/2169

Pozdrawiam
    • krzysztof_tomasik400 Re: Firmy kurierskie 08.05.17, 09:16
      Obecnie to bardzo dobre ceny i coraz lepszą dostarczalność ma inPost. Ma też paczkomaty, które klienci lubią. Swobodnie przesyłki poniżej 10 zł netto (realnie ok. 8,50-8,70 zł netto). Zależnie od ilości przesyłek. Do tego trzeba mieć też tanie materiały opakowaniowe, które kupuję tu -> Opakowania24.eu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka