Dodaj do ulubionych

Rodzina na swoim gruncie

IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 01.09.11, 21:02
rodzina na swoim nie jest juz tak oplacalna jak kiedys, trzeba poszukac innej opcji i tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Rodzina na swoim gruncie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:13
      Jest tyle możliwości że jest w czym przebierać. Trzeba tylko dobrze poszukać na rynku.
      • Gość: marmeladka Re: Rodzina na swoim gruncie IP: *.internetia.net.pl 02.09.11, 08:32
        dla kazdego inna oferta bedzie taka szyta na miare, nie ma co sie porownywac z innymi tylko samemu pojsc i wybrac cos dla siebie, a najlepszym miejsce do tego celu jest mim zdaniem biuro doradcze
    • Gość: klakier Rodzina na swoim gruncie IP: *.nyc.res.rr.com 02.09.11, 08:59
      Brednie ! Koszty energii i transportu wykluczają taką opcję. Przyszłość to wielkie aglomeracje i transport publiczny. Budowa dom z ogródkiem na peryferiach jako alternatywa dla mieszkania w mieście to bzdura.
    • Gość: kaja Re: Rodzina na swoim gruncie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 15:06
      Ja jestem zdecydowanie za domem. Open mi wszystko analizuje i mam nadzieję, ze przed świętami już wszytsko będzie załatwione. A potem to niech się buduje...
    • mara571 Rodzina na swoim gruncie 02.09.11, 19:03
      Administratorze toz to same spamy reklamowe.
      Najlepiej wyslac rachunki za reklame.
    • Gość: Jolka Rodzina na swoim gruncie IP: *.internetia.net.pl 04.09.11, 23:55
      Na pewno ten kredyt jest bardziej opłacalny a przede wszystkim bezpieczniejszy niż walutowy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka