Dodaj do ulubionych

Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ...

13.01.12, 18:00
Wszystko jeden kit, a bańka brandowa powinna już dawno pęknąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: dociekliwy_malo No dobrze, ale kogo IP: 192.152.195.* 13.01.12, 18:06
      to obchodzi?
      • Gość: polish-crap Re: No dobrze, ale kogo IP: *.fbx.proxad.net 13.01.12, 18:31
        Katolstwu w Polsce kazda ciemnote mozna wcisnac nawet, ze Ziemia jest plaska a "syn bozy" zamienial wode w wino (szkoda, ze nie w energy drinks).
        • Gość: Drinker Re: No dobrze, ale kogo IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 23:20
          Ja bym zadał inne pytanie... dlaczego w artykule umieszczono nowy napój w kontekście Monstera ? Na polskim rynku niepodzielnie króluje Tiger i Black dlatego więc artykuł ten traktuję jako ten z kategorii oderwanych od rzeczywistości czyli tzw. sponsorowanych.
    • Gość: Rak Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 18:24
      Jako rak jelita grubego czekam na kolejne chemiczne napoje! Wiecej chemii przez żołądek wiecej raka i przez to znów chemia wchodzi do gry.
      Żryj, pij, choruj
      • Gość: mycha Dobre:) IP: *.4web.pl 13.01.12, 18:41
        Gość portalu: Rak napisał(a):
        > Jako rak jelita grubego czekam na kolejne chemiczne napoje! Wiecej chemii przez
        > żołądek wiecej raka i przez to znów chemia wchodzi do gry.
        > Żryj, pij, choruj
    • amfi84 Monsterenergy 13.01.12, 18:42
      Wyglada na to ze faktycznie Monster wchodzi do Polski juz niebawem... sprawdzcie sobie www.monsterenergy.pl
      • dry242 Re: Monsterenergy 13.01.12, 19:07
        Po prostu żałosne
        • Gość: zdziwiony Re: www.monsterenergy.pl IP: *.net.stream.pl 13.01.12, 19:42
          przepraszam co jest zalosne ?????
          • Gość: Mario Re: www.monsterenergy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 19:52
            Żałosne jest to że taki syf, taką truciznę może ktokolwiek pić.
            • amfi84 Re: www.monsterenergy.pl 13.01.12, 19:56
              Gość portalu: Mario napisał(a):

> Żałosne jest to że taki syf, taką truciznę może ktokolwiek pić.

Uwazam ze raz na jakis czas, przy zalozeniu ze watroba sie faktycznie regeneruje mozna sobie pozwolic. Fajki sa duzo gorsze. Jakis alkoholowe mixy, uwazam za duzo szkodliwsze.

pomijam juz te wszystkie zupki kupki minutki. Taki www.monsterenergy.pl przynajmniej sponsoruje fajnych sportowcow. a taki knorr np ??????
              • Gość: byku Re: www.monsterenergy.pl IP: *.jarsat.pl 13.01.12, 21:50
                Ale żołądek ci szybko siądzie i rozregulujesz sobie ciśnienie,tylko głupi amerykanie mogą pić takie szambo.
                • Gość: Piotr Re: www.monsterenergy.pl IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 12:01
                  I smak akceptowalny tylko dla Amerykanów, napój jest tak przesłodzony że po wypiciu dużej puszki robi się mdło.
      • Gość: polish-crap Re: Monsterenergy IP: *.fbx.proxad.net 14.01.12, 07:43
        Zafunduj sobie takze innego monstera skutek bedzie taki sam:
        www.monster.dick.pl
    • lewica_sk Kultowy? LOL 13.01.12, 18:43
      Pierwsze słyszę
      • amfi84 Re: Kultowy? LOL 13.01.12, 18:47
        Rockstar prubuje konkurowac z Monsterem i Redbulem. Problem w tym ze to Monster i Redbul maja najlepszych sportowcow sportow motorowych i extremalnych. Poza tym jak Monster wejdzie do Polski to moze sie cos w tym interesie u nas ruszy, i nie mowie tu tylko o energetykach ktorych smak i wlasciwosci jednym odpowiadaja innym nie...ale o imprezach promocyjnych towarzyszacych promocji takich marek
        sprawdz www.monsterenergy.pl

pozdrawiam
        • three-gun-max Już zatrudnili spamerów do klepania na forach? 13.01.12, 19:19
          Nie pijcie tego syfu bo zdechniecie na raka.
          • amfi84 www.monsterenergy.pl 13.01.12, 19:37
            three-gun-max napisał:

> Nie pijcie tego syfu bo zdechniecie na raka.

a skad masz takie info ? :) chetnie przeczytam jakies naukowe opracowania dotyczace tego ze od energetykow, szczegolnie z alko. mozna dostac raka. Masz jakiegos linka ?

pozdrwo

www.monsterenergy.pl
            • Gość: tiger Re: www.monsterenergy.pl IP: *.net.stream.pl 13.01.12, 19:39
              a co jest na tym www.monsterenergy.pl ? Czekaj gdzieś widziałem jakiś artykuł o tym jak napoje energetyczne wpływają na wątrobę. Jak znajdę to wrzucę posta.
              • Gość: Cfaniak Re: www.monsterenergy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 20:21
                A kogo ten bełkot obchodzi, gó... nas to obchodzi kto wchodzi i w jakich sklepikach będzie to sprzedawał. I tak nie kupię!
            • Gość: Mario Re: www.monsterenergy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 19:57
              Faktycznie każdy kiedyś umrze, ale od takiej trucizny można zdechnąć nieco szybciej. Za sprzedaż tak parszywego ścierwa powinno się ścigać sprawców z urzędu.
              • amfi84 Re: www.monsterenergy.pl 13.01.12, 20:03
                A masz jakis dowod ze taki przykladowo monsterenergy jest tak tragiczny dla zdrowia ?? czy to tylko taki slogan z jakiegos paramedycznego srodowiska rzucany na wiatr ??? Uwazam ze Tiger i Monsterenergy generalnie najzdrowsze nie sa, natomiast przywolywanie epitetow itp jest chyba troche na wyrost. Jakby faktycznie monsterenergy czy jakis inny energetyk byl tak szkodliwy ,to mimo calego mojego szacunku do teorii spiskowych...niepowstrzymaloby to przedewszystkim konkurencji www.monsterenergy.pl do wycofania go ze sklepow nie sadzisz???
                • Gość: Pawel Re: www.monsterenergy.pl <- spadaj naganiaczu IP: *.centertel.pl 13.01.12, 20:13
                  bierzerz srebrniki za zatruwanie umyslow i dusz innych ludzi
                  • amfi84 Re: www.monsterenergy.pl <- spadaj naganiaczu 13.01.12, 20:19
                    uuuu... jakiez to poetyckie. Ze dwie ksiazki w zyciu sie przeczytalo ??? Uno... nie biore od nikogo zadnych srebrnikow. Due... "naganiaczu" ? ;) smieszne uzycie slowa w takim dosc specyficznym kontekscie... jesli czujesz sie jak owca zaganiana do zagrody.... to bardzo mi z tego powodu smutno, natomiast mozesz miec drogi Czytaczu 100% pewnosci ze nie jestem zadnym naganiaczem, przyciagaczem, czy innym "...czem" jak to Ci sie niestety wydaje ;)
                • Gość: Mario Wykaż się ludzkim odruchem, nie promuj trucizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 20:17
                  Kolego amfi84 widać dość wyraźnie, że Ci płacą za promowanie tego obrzylistwa. Odnajdź w sobie ludzki odruch i nie namawiaj swoich rodaków do wytrucia siebie i rodziny. Założę się, że sam byś tego plugastwa do ust nie włożył, więc dlaczego namawiasz naiwnych? Wiem, że są gorsze rzeczy, np jedzenie chińskich noodles wąchanie kleju, czy picie denaturatu, ale taki "energy drink" to jedno z najgorszych plugastw, jakie można w siebie wlać.
                  • amfi84 jakis tam odruch na Monsterenergy 13.01.12, 20:28
                    Gość portalu: Mario napisał(a):

> Kolego amfi84 widać dość wyraźnie, że Ci płacą za promowanie tego obrzyl
                    > istwa. Odnajdź w sobie ludzki odruch i nie namawiaj swoich rodaków do wytrucia
                    > siebie i rodziny. Założę się, że sam byś tego plugastwa do ust nie włożył, więc
                    > dlaczego namawiasz naiwnych? Wiem, że są gorsze rzeczy, np jedzenie chińskich
                    > noodles wąchanie kleju, czy picie denaturatu, ale taki "energy drink" to jedno
                    > z najgorszych plugastw, jakie można w siebie wlać.

Widzisz, i tu sie mylisz prawie we wszystkich przytoczonych wyzej tezach:
                    Uno - nikt mi nie placi za "namawianie" moich Rodakow do picia energetykow. Jedynie co robie to przyruwnuje monsterenergy do tigera, redbula czy garacego kubka. Prosze o cytat "ze mnie" gdzie mowie "Rodacy...pijta monsterenergy bo tylko monsterenergy jest godnym Was energetykiem" ??? Prosze Cie...daleki jestem od tego... to tak jakbym namawial Cie do zjedzenia kupy zupy z proszku.... chcesz to jedz...raz na jakis czas Ci nie powinno zaszkodzic.

Due - jak cos mowie to z przekonania...i dlatego zakladajac sie ze nie wlozylbym monsterenergy do ust mylisz sie. Jak jestem w czechach to sobie kupuje i z kolegami podczas weekendu z wodeczka i cytryna popijam. Tylko w weekendy, raz na jakis czas, i tylko z alkoholem. Zakladam ze nie doprowadzi to do mojego wczesniejszego zgonu. Nikomu nie proponuje, nikogo nie namawiam...

dla wzmocnienia mojego przekazu, raz jeszcze zaznacze ze, nikt mi nie placi za promowanie czegokolwiek :P ...a szkoda :P
                    • Gość: Mario Re: jakis tam odruch na Monsterenergy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 20:37
                      Powiedziałem, że "widać dość wyraźnie," ale oczywiście nie mam 100% pewności. Niemniej jednak Twoja determinacja w odwracaniu uwagi od tematu, porównania z jakimś tigerem (pewnie inne równie parszywe plugastwo), fajkami i podkreślanie głównej zalety napoju, którą jest "sponsorowanie fajnych sportowców" to poszlaki płatnej promocji lub conajmniej jakiegoś dziwnego zboczenia.
                      Przyznaję, że jest jeszcze możliwość, żeś się kolego naćpał tego "monstera" i Ci zwyczajnie wali na dekiel.
                      • amfi84 Re: jakis tam odruch na Monsterenergy 13.01.12, 20:44
                        widze u kolegi dosc spora dawke obejrzanych konferencji prasowych pewnego polityka ,pewnej dosc znanej partii, ktory tez ma tendencje do uzywania zwrotow jak "oczywistym jest" do podparcia swoich watpliwych intelektualnie tez niepopartych zadnymi dowodami.
                        Nie jest inaczej w Twoim przypadku... wpierw pleciesz cos, bo masz akurat klawiature pod reka i myslisz ze co ? zaistniejesz dzieki swojemu watlemu intelektualnie wpisowi obrazajacemu w tym momencie moj post ??? smieszna naiwnosc dziecieca twa...

zboczenie... hmm czytales kiedys definicje tego slowa ? ;) polecam...moze wtedy bedziesz bardziej wartosciowym przeciwnikiem do dyskusji...

next please....

... www.monsterenergy.pl ;)
                      • amenominakanushi-pan-poczatku Re: jakis tam odruch na Monsterenergy 14.01.12, 01:49
                        Gościu, pierdzielisz jakby ktoś ci to na siłę wlewał do paszczy.
                • Gość: tylkomleko Re: www.monsterenergy.pl IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.01.12, 11:43
                  ku..., powtorz nazwe strony jeszcze milion razy debilu, pajaczek zdębieje jak bardzo nagle popularna jest :))) rzygam pseudodyskusjami na forum 2 gosci biurko w biurko byle w kazdym poscie bylo www........
            • Gość: P. Re: www.monsterenergy.pl IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 12:09
              Monster Energy zawiera aspartam. O szkodliwości tej substancji można wystarczająco dużo poczytać.
            • ratpoles_tamer Re: www.monsterenergy.pl 14.01.12, 12:24
              amfi84 napisał:

> a skad masz takie info ? :) chetnie przeczytam jakies naukowe opracowania doty
              > czace tego ze od energetykow, szczegolnie z alko. mozna dostac raka. Masz jakie
              > gos linka ?

Wystarczy przeczytać skład na opakowaniu i poczytać jak wygląda produkcja i czego nie dopisano do listy trujących składników znajdujących się w tych świństwach.

Kurde nastały takie czasy, że zwierzęta są mądrzejsze od ludzi.
    • Gość: MichalM Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... IP: *.rwd.prospect.pl 13.01.12, 19:23
      N-GINE i BLACK w hurcie 0,89pln netto :) nie poszaleją
      • Gość: iiww Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.internetia.net.pl 13.01.12, 19:29
        "Konsumenci zastanawiają się czy pojawienie się na rynku napoju Rockstar przyspieszy ekspansję marki Monster Energy Drink, które to brandy ostro konkurują ze sobą na zagranicznych rynkach. " do redaktora: ani rockstar, ani MED to nie brandy. można spróbować wymieszać, choć energetyki chyba bardziej pasują do wódki. serio, co macie z tymi niepoprawnymi anglicyzmami? MARKI. polski trudny język, prawda?
        • Gość: Vlad Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: 109.74.100.* 13.01.12, 20:31
          Hehe, niezłe.
          Swoją drogą, to konsumenci mają głęboko pod kością ogonową ekspansje jakichś "kultowych" (w wyobrażeniach marketingowców) gazowanych cieczy z kofeiną.
        • Gość: maxxx Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: 173.233.210.* 13.01.12, 23:23
          "do redaktora: ani rockstar, ani MED to nie brandy. można spróbować wymieszać, choć energetyki chyba bardziej pasują do wódki. serio, co macie z tymi niepoprawnymi anglicyzmami? MARKI. polski trudny język, prawda?"

Jacy "dziennikarze" taki jezyk !
    • Gość: milewidziany Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 19:28
      Monster, Tiger, Red Bull - jeden kit. W dodatku niebezpieczne w połączeniu
      z alkoholem.
      • amfi84 Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 13.01.12, 19:49
        Podobno www.monsterenergy.pl nie jest taki zly jak tiger :)
        • Gość: Misiek <- to platny naganiacz!! uwazajcie IP: *.centertel.pl 13.01.12, 20:14
          zobaczcie jaki styl wpisow
          • amfi84 Re: <- to platny naganiacz!! uwazajcie 13.01.12, 20:20
            ...a przepraszam co ja tam tak zaganiam...o Sherloku ? Oswiec ze mnie...bom zbladzil...

taki styl wypowiedzi Ci odpowiada ?
        • Gość: Naked truth Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: 109.74.100.* 13.01.12, 20:35
          Na tej z uporem wciskanej wszędzie stronie monstercośtam.pl można ponoć złapać wirusa albo trojana, gorszego od tych z ruskich torrentów.
          • amfi84 Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 13.01.12, 20:38
            Gość portalu: Naked truth napisał(a):

> Na tej z uporem wciskanej wszędzie stronie monstercośtam.pl można ponoć złapać
            > wirusa albo trojana, gorszego od tych z ruskich torrentów.

mowisz o www.monsterenergy.pl ??????????????? :D:D:D:D:D
            • Gość: kagan Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.dyn.optonline.net 13.01.12, 20:47
              Amfi, nieoswiecony durniu nie namawiaj ludzi do picia trucizny. Zmien prace bo jak cie znajde to ci zeby wybije jezeli je jeszcze masz pijac ten syf.
              • amfi84 Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 13.01.12, 20:50
                Gość portalu: kagan napisał(a):

> Amfi, nieoswiecony durniu nie namawiaj ludzi do picia trucizny. Zmien prace bo
                > jak cie znajde to ci zeby wybije jezeli je jeszcze masz pijac ten syf.

jak juz wyciagamy epitety...to... "jak Cie mama na obiad wola?" :P dajmy sobie spokoj...to zadna moja praca. Raz jeszcze nikogo nie namawiam...nikogo nie zmuszam... a Ty, nie masz pojecia o czym mowisz. Smutne
                • Gość: ech Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 08:08
                  nikogo tu nie zachęciłeś, a wręcz przeciwnie . przestań obrażać ludzi traktując ich jak idiotów
    • Gość: ośc nie podbije - już jestśmy wydojeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 21:37
      za późno
    • Gość: Jaro z Bemowa śmieciowe jedzenie + śmieciowe picie = ? IP: *.spray.net.pl 13.01.12, 21:52
      podobno jesteś tym, co jesz (i pijesz)

śmieciowe jedzenie + śmieciowe picie = czyli, ze jesteś śmieciem?
    • Gość: Jaro z Bemowa haj woltidż pałer mega ultra enerdżi miksior IP: *.spray.net.pl 13.01.12, 21:55
      woda mineralna, soki, herbata, kawa, mleko, wino, piwo, wódka

po co poić się jakimś chemicznym gównem?

• Gość: Monsterenergy Re: haj woltidż pałer mega ultra enerdżi miksior IP: *.net.stream.pl 13.01.12, 21:57
        www.monsterenergy.pl mowi ze masz racje :)
    • Gość: prztyk Alez energy drinks to jedno wielkie oszustwo IP: *.zoominternet.net 13.01.12, 22:28
      Najlepszym i najzdrowszym napojem dla czlowieka jest woda, tak zawsze bylo i bedzie. Cala reszta to oszustwo.
    • Gość: wielki koszowy W Grecji na Elapfonisi kupiłem to .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:53
      totalny kibel!!! Już pismaczki węszą kaskę z reklam w swoim szmatławcu!!!
    • savrin Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... 13.01.12, 23:10
      kultowy jak wój
      • Gość: maxxx Re: Na polski rynek wszedł (kolejny smiec)... IP: 173.233.210.* 13.01.12, 23:19
        Wiekszosc tych tzw. "energy drinks" to zwyczajna strata pieniedzy... przynosi mniej efektu nizli wypicie filizanki dobrej, mocnej kawy!
    • Gość: Energy Drinker Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 23:19
      Ja bym zadał inne pytanie ... dlaczego w artykule umieszczono nowy napój w kontekście Monstera ? Na polskim rynku niepodzielnie króluje Tiger i Black dlatego więc artykuł ten traktuję jako ten z kategorii oderwanych od rzeczywistości czyli tzw. sponsorowanych.
    • Gość: ehhh Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.01.12, 23:42
      jesli chcesz legalnie dorobic dopensji polecam serwis www.jak-dorobic.za.pl ale jesli szukasz tu milionow to nawet tu nie wchodz :) tu dowiesz sie jak dorobic "parę złotych" - uczciwie i legalnie !
    • kerkopithekion kolejny artykuł sponsorowany :D 14.01.12, 00:35
      "konsumenci zastanawiają się"

otóż zawiadamiam że ja, konsumentka, nie zastanawiam się - może dlatego że nie kupuję w Żabce
    • Gość: rysiekek ridel Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... IP: *.elk.mm.pl 14.01.12, 02:11
      jedno wielkie gów no które uzależnia tak samo jak fajki, pijesz szklaneczke dwie litr potem dwa aż wkońcy przy 40sce pikawa staje ale walić to najgorsze jest to że jest to dostępne dla wszystkich, 8latek może iść do lidla etc kupić 5litrów tego szamba wypić i latać jak po fecie, bo nie oszukujmy się pijąć nawet dwa litry najtańszego syfu z biedronki jesteśmy na ostro, zmieszj z wódą nie ma Coe[/i]
    • Gość: alex Na polski rynek weszla nastepna trucizna IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.01.12, 03:26
      nastepna trucizna a glupki sie ciesza
    • casperuno Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... 14.01.12, 03:54
      czemu sie tak Monsterem podniecaja? ohydnie to smakuje jak nie wiem. jeden z najgorszych smakow z tych energy drinks. nie umywa sie do red bulla czy relentless, nawet energy drink playboy smakuje lepiej. tylko sztuczne pompowanie tej markii tyle
      • m4t Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 14.01.12, 05:20
        Spróbuj kiedyś Rockstara Juiced "Mango Orange Passion Fruit" taki pomarańczowy, i powiedz że red bull czy relentless są lepsze... A co do Monstera: cóż porażka smaku przy mega chamskim wciskającym się wszędzie marketingu, kupujesz by sprawdzić o co chodzi a później wyrzucasz bo się nie da pić...
      • Gość: Piotr Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 11:59
        Piłem kilka razy Monstera w usa i potwierdzam, niezależnie od wersji smak jest syfiasty i megaprzesłodzony.
      • ratpoles_tamer Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 14.01.12, 12:20
        casperuno napisał:

> czemu sie tak Monsterem podniecaja? ohydnie to smakuje jak nie wiem. jeden z na
        > jgorszych smakow z tych energy drinks. nie umywa sie do red bulla czy relentles
        > s, nawet energy drink playboy smakuje lepiej. tylko sztuczne pompowanie tej mar
        > kii tyle

Czy nie lepiej od razu cyjanek potasu zażyć?
        Działa szybciej i skutecznie od tych wszystkich trucizn, które wymieniłeś.
        A i smak ma o niebo lepszy i wyrazistszy.

i
      • Gość: monsterenergy.pl www.monsterenergy.pl IP: *.net.stream.pl 14.01.12, 19:50
        moim zdaniem nie masz racji :) Monsterenergy jest najlepsze.
    • Gość: pacior Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink - ... IP: 212.76.46.* 14.01.12, 07:41
      Jednak Red Bull lepszy.

http://www.pb.pl/2023244,27262,red-bull-nie-jest-juz-sam-monster-atakuje
    • jkredman już wszedł i jest obecny w Żabce 14.01.12, 08:27
      więc miejsce do uprawiania kultu już jest, a więc podążajcie żurnaliści do nowych kościołów, tylko uważajcie może być moczopędny
      a tak na marginesie czy nie wystarczą Wam modlitwy do Red Bull'a,

Rockstar Original was named Worst Energy Drink by Men's Health magazine for having 280 calories due to 65.3 grams of sugar. Monster Energy Lo-Carb, with 20 calories, was suggested as a replacement.
    • jkredman a TESCO dostaje w plecy - a tak chwalili 14.01.12, 08:31
      .
    • jkredman Red Bull górą - wspierajmy nasze europejskie 14.01.12, 08:32
      .
      • Gość: monsterenergy.pl Wspierajmy nasze europejskie? IP: *.net.stream.pl 14.01.12, 19:54
        Monsterenergy sponsoruje na ta chwile 3 polskich sportowcow. Ilu sponsoruje Red Bull???

poza tym...jak juz tak lubisz "europejski patriotyzm" to wspieraj naszego polskiego tigera i black'a a nie austryjackiego red bulla

www.monsterenergy.pl
        • Gość: Będzie bolało Re: Wspierajmy nasze europejskie? IP: 109.74.100.* 15.01.12, 20:50
          Gość portalu: monsterenergy.pl napisał(a):

> Monsterenergy sponsoruje na ta chwile 3 polskich sportowcow. Ilu sponsoruje Red
          > Bull???

7 lub 8, sprawdź sobie na stronie internetowej RedBull. Krótko mówiąc - z tej dwójki to RedBull faktycznie wspiera polskich sportowców, zaś Monster tylko nieudolnie próbuje kopiować udaną strategię marketingową konkurencji. Co gorsza Monster produkuje syntetycznie smakującą trutkę a do tego zatrudnia web-brygadę (na szczęście dla nas złożoną z półgłówków) do zatruwania umysłów na forach.
    • jkredman nasz drogi Vincent wspominał coś o podatkach 14.01.12, 08:34
      na szkodliwe i niebezpieczne żarło i napitki
    • forumowiecgwna Re: Na polski rynek wszedł Rockstar Energy Drink 14.01.12, 08:36
      Ciekawe jest jak duzy jest rynek napojow energy w PL - chyba musi byc calkiem spory skoro "dziennikarze" GWna wzieli sie za reklamowanie produktow i tworzenie otoczki PRowej.

A co do powyzszych klotni (nie naganiacza amfi, czy jak mu tam - jego pominmy milczeniem) to wydaje mi sie ze oprocz dzieciarni i modnych imprezujacych studentow to te gow*a nie maja wielkiego powodzenia - moga miec jednak "niszowa grupe odbiorcow", na ktorej biorac pod uwage skale kraju mozna na pewno dobrze zyc. Mianowicie wielokrotnie widywalem te gÖwna w samochodach zawodowych kierowcow, oraz przedstawicieli handlowych... Czasem jak widze jakiegos war*ta w lusterku to sam sie smieje ze to jeden z tych ktorzy zapewne nie potrafia jechac bez strzelenia sobie takiego energy drinka, jakkolwiek byloby to psychiczne.
      Wbrew pozorom ta grupa jest calkiem liczna w naszym kraju - sportowcow bym nie wciagal w odbiorcow tego szaj su, bo oni maja inne, bardziej sportowo kojarzace sie, produkty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka