Dodaj do ulubionych

Wirtualny coaching?

IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.13, 14:37
Moja firma czasami robiła nam warsztaty czy zajęcia z coachem. Bardzo mi się to podobało, ale wiadomo, że grupowo to też trochę inaczej niż indywidualnie. Chciałam się zapisać na choćby jedną sesję u jakiegoś coacha, ale kurcze - to jest naprawdę cholernie drogie... Znalazłam taką ofertę b2bdeal.pl/oferta/1321/59-zl-zamiast-100-zl-za-wirtualna-sesje-coachingowa-vico-lepsze-relacje-swiety-spokoj.html ale kompletnie nie wiem czym jest ta metoda. Może ktoś miał już taką sesję i może się podzielić wrażeniami? A może polecicie kogoś innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: forumowiczka Re: Wirtualny coaching? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 15:17
      Nigdy nie miałam do czynienia ani z takim kursem ani nawet z coachingiem, chociaż uważam, że to fajna sprawa. Myślę, że 59 zł za godzinę to jeszcze nie tak strasznie i możesz się przekonać. Majątku nie stracisz, jeśli nie będzie ci taka forma odpowiadała ;) Jeśli masz wątpliwości co do metody, to radzę skontaktować się z administratorami strony, którzy wszystko na pewno wyjaśnią :) Pozdrawiam

-----------------
      kancelaria podatkowa wrocław
      • Gość: wiria Re: Wirtualny coaching? IP: *.play-internet.pl 15.10.13, 15:18
        W sumie to ciekawe, u mnie w firmie też przeprowadzano zajęcia grupowe z coachingu z leadership center i bardzo pomogły jeżeli chodzi o funkcjonowanie w grupie, może rzeczywiście warto też pomyśleć o indywidualnej sesji
        • Gość: kamil Re: Wirtualny coaching? IP: *.szczecin.mm.pl 03.02.14, 21:07
          Na rynku działa wiele firm, które oferują warsztaty dla pracowników. Np. firma harmonycoaching z siedzibą w Wrocławiu prowadzi warsztaty, które przeciwdziałają wypaleniu zawodowemu, a jest to często zjawisko nawet w firmach z nowoczesnymi stylami zarządzania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka