violes1 16.02.07, 20:58 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sourphilips Re: ocena sklepu 16.02.07, 22:47 wegług mnie to jest tandetny sklep, ja osobiscie nigdy bym w takim nie kupił, sora ze jestem taki szczery ale to prawda Odpowiedz Link
sourphilips1 Re: ocena sklepu 17.02.07, 19:16 no sora ze jestem taki szczery ale ja widzialem juz duzo takich sklepów, i po paru miesiącach padał,ja niedawno wszystko sobie obliczylem gdyby ja mialbym otworzyc sklep ile kasy bym potrzebowal, na samo oprogramowanie czyli sklep minimum 5 tys. reklama tez kolo tego, bo bez reklamy w necie ciebie nikt nie znajdzie, moim zdaniem zeby ruszyc z esklepem to trzeba juz na samym początku ruszyc z całą parą bo konkurencja cię zje, porównaj sobie z z profesjonalnimy sklepami a swoj sklep, na pierwszy rzut oka rzuca sie grafika, jak to wyglada, jezeli sie nie podoba kupuje w innym sklepie, powiedz ile wydalas na te oprogramowanie i jaki masz juz obrót?, esklep rentowność daje dopiero dwóch latach więc trzeba troche poczekać, ja się nie zdecydowalem na ten biznes bo wg mnie mozna nanim mało zarobić, załóżmy zeby zarobić na nim 2 tys. na czysto trzeba sprzedać ponad 100 produktów po cenie 100 oczywiscie jezeli mamy marże 20% czyli na to wychodzi ze musimy 3 rzeczy dziennie sprzedawać wieć to sie wydaje mało ale z drugiej strony duzo, choćby na początku, więc życze ci jak najlepiej i żebys zbila na nim kokosy, ale ta strona...... no cóż może mi tylko się nie podoba....pozdro Odpowiedz Link
violes1 Re: ocena sklepu 17.02.07, 20:58 dzięki za szczerość i za wyczerpująca odpowiedź :)) daje do myślenia ... pozdrawiam Odpowiedz Link
magdagie Re: ocena sklepu 17.02.07, 18:31 mi się podoba ten sklep, na pocz atku wydał mi sie troche za bardzo zielony ale jak sobie po nim pochodziłam to spodbał mi sie ten kolor pare uwag zdjęcia ozdób marko są zrobione w folii - jednak lepiej by było gyby były wyjete z tej folii , o ile to mozliwe zdjęcia fajne, po powiększeniu bardzo wyraźnie widac strukture, fakture materiału z jakiego jest wykonana rzecz życze powodzenia, ogólnie bardzo fajny sklep Odpowiedz Link
violes1 Re: ocena sklepu 17.02.07, 21:00 cieszę się że zdjęcia sie podobają bo naprawdę robiłam ich setki, żeby wyszło jak najlepsze a to jest dość męczące zwłaszcza jak sie robi zwykłym nie profesjonalnym aparatem :)) pozdrawiam Odpowiedz Link
enna3 Re: ocena sklepu 17.02.07, 21:55 Witam! Podoba mi się Twój sklep, jedyna uwaga to taka, że chciałam wyświetlić sobie wszystkie ubranka w konkretnym rozmiarze, a chyba nie ma takiej możliwości; może sie mylę??? pozdrawiam Odpowiedz Link
joa8 Re: ocena sklepu 17.02.07, 22:13 ja bym uporządkowała menu - bo nagle wśród ciuszków są dekoracje ścienne. I te bezrękawniki gdzieś niżej bym dała, one przecież nie są najważniejsze. I zmieniła "koszulka..." na liczbę mnogą, bo reszta kategorii w takowej jest. I jeszcze bym podniosła to okienko z nowościami, żeby nie było tak nisko i zeby bardziej rzucało się od razu w oczy. Bo teraz masz dużo pustego miejsca pod zdaniami. I jeszcze dałabym wyszukiwanie w menu, nie tylko przez typ ubranka, ale i przez rozmiar. Odpowiedz Link
jagaa12 Re: ocena sklepu 19.02.07, 20:09 Sklepik jest ok. Zielony kolor wcale mi nie przeszkadza. Brakuje tylko, tak jak wyżej pisano, wyszukiwania przez rozmiar. Bo jakbym chciała kupić np. sweterek na 128, to muszę przekopać całą kategorię, a to by mnie zniechęciło. Pomyśl o tym. Odpowiedz Link
loriaan Re: ocena sklepu 20.02.07, 13:44 za zielony na początku bije po oczach:), beznadziejna grafika ze standardowego oscommerca,generalnie to nic w tym sklepie nie zostalo zmienione, poza dodaniem zielonego tla i logo, przydaloby sie jakies słowo wstepu do sklepu.. to w kwestiach estetycznych.. natomiast technicznych, podoba mi sie wyczerpujący opis o przesylkach, namiary na firmę nr gg itepe. natomiast nie podoba mi sie menu, ktore jest malo czytelne, podzieliłabym je na kategorie i podkategorie np dla dziewczynek oddzielnie i dla chłopców tez oddzielnie, a dekoracje jeszcze w innej kategori:) do zdjęc sie nei bede przyczepiac, bo nie kazdy od początku umie je obrabiac..ale przydaloby sie je troszke rozjasnic,szare tlo wygląda przygnebiająco i nijak sie ma do zieolnego:) Odpowiedz Link
violes1 Re: ocena sklepu 20.02.07, 14:31 dzięki wszystkim za opinię ......widzę że czeka mnie dużo roboty :)) pozdrawiam Odpowiedz Link