Dodaj do ulubionych

folie prywatyzujące na iPhona

IP: *.lublin.mm.pl 09.10.14, 18:34
Ktoś może posiada i się wypowie jak to się sprawdza w praktyce. Często podróżuję i na iPhonie załatwiam służbowe sprawy i nie chciałabym żeby ktoś kto nade mną stoi widział co piszę bo często są to poufne dane.
Obserwuj wątek
    • marianlwowski folie 24.10.14, 19:42
      chodzi Ci o coś takiego ispot.pl/akcesoria-ochronne/3m-folia-prywatyzujaca-do-iphone-5-5s-5c-pionowa,id-70452 mam coś takiego na swoim telefonie i przyznam, że to świetna sprawa jak się podróżuje komunikacją miejską i trzeba jakieś sprawy załatwiać, maila napisać to jest komfort dużo większy że nikt nie widzi co piszemy
    • Gość: Boss27 Re: folie IP: *.play-internet.pl 30.10.14, 12:41
      Myślę, że na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać i powinniśmy doskonale z tej sprawy sobie zdawać. Nie oszukujmy się jeżeli wydajemy ponad 2 tyś zł na iPhona to te kilka złotych nie powinno być dla nas znaczącym wydatkiem. Ja taką folię prywatyzującą posiadam. Robię dużo przelewów przez internet więc chcę się czuć bezpieczniej.
    • Gość: Prezes67 Re: folie prywatyzujące na iPhona IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 22:36
      Folie tego producenta sprawdzają się bardzo dobrze. Używam ich od pewnego czasu. Spełniają dwie funkcję, a mianowicie: ochronną - zabezpieczają wyświetlacz przed ewentualnym zarysowaniem oraz ograniczają dostęp do tego co mamy w danej chwili na ekranie swojego telefonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka