Gość: mafia IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.09.04, 19:35 A w Kolumbii rozlewa się hoop colę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Coca-Cola w opałach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 19:39 no i dobrze, ze coca-cola ma problemy. juz mam dosc tego ochydnego napoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ? IP: *.bb.netvision.net.il 16.09.04, 19:45 czyżby w Polsce był przymus prawny kupowania Coca-Coli, tak jak to jest z przymusem prawnym kupowania przez firmy systemu Windows ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Nie piję Coca-Coli bo ma cukier i jest droga b/t IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek w wersji "diet" jest jeszcze wiekszy SYF. IP: *.bfad.de 17.09.04, 00:03 Czy jest napoj gorszy od Coca-Coli? Ciepla Coca-Cola. Czy jest napoj gorszy od cieplej Coca-Coli? Ciepla Coca-Cola bez gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbak No właśnie po 120 dniach zdiagnozował szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:36 że firma będzie miała gorsze wyniki - też mi prorok , jak są mniejsze upały to się chce mniej pić , nawet jak sie nie traci udziału w rynku to przychody spadają , koszy szałe w przeliczeniu na sprzedaną jednostkę rosną wiąęc zysk z jednoskti jest mniejszy, i tyle wie już każdy kto zna podstawy ekonomii... A za co mu płacą za tę diagnozę - to ja zgłaszam swoją kandydaturę, mogę to zrobić za połowę jego stawki ;-))))))))) I po co ta wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na hal pal Re: Coca-Cola w opałach IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.09.04, 03:50 A ja lubię Coca-colę. Tę z cukrem. U nas mówią na nią `odrdzewiacz`. Kiedyś potraktowałem to określenie dosłownie i wiecie co? Stara, skorodowana śruba, polana colą po pół godzinie dała się bez wysiłku odkręcić. Dobra jest też do mycia filiżanek, które sciemniały wewnątrz po kilkukrotnym piciu herbaty. Trzeba się napić z takiej filiżanki Coca-coli i filiżaneczka wygląda jak wyjęta ze zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś