Dodaj do ulubionych

Coca-Cola w opałach

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.09.04, 19:35
A w Kolumbii rozlewa się hoop colę!
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Coca-Cola w opałach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 19:39
      no i dobrze, ze coca-cola ma problemy. juz mam dosc tego ochydnego napoju.
      • Gość: ciekawy ? IP: *.bb.netvision.net.il 16.09.04, 19:45
        czyżby w Polsce był przymus prawny kupowania Coca-Coli, tak jak to jest z
        przymusem prawnym kupowania przez firmy systemu Windows ???
    • Gość: Bacz Nie piję Coca-Coli bo ma cukier i jest droga b/t IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:29
      • Gość: colafan w wersji "diet" tez ma cukier? IP: *.com 16.09.04, 23:36
        • Gość: Tomek w wersji "diet" jest jeszcze wiekszy SYF. IP: *.bfad.de 17.09.04, 00:03
          Czy jest napoj gorszy od Coca-Coli?

Ciepla Coca-Cola.

Czy jest napoj gorszy od cieplej Coca-Coli?

Ciepla Coca-Cola bez gazu.
    • Gość: marbak No właśnie po 120 dniach zdiagnozował szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:36
      że firma będzie miała gorsze wyniki - też mi prorok , jak są mniejsze upały to
      się chce mniej pić , nawet jak sie nie traci udziału w rynku to przychody
      spadają , koszy szałe w przeliczeniu na sprzedaną jednostkę rosną wiąęc zysk z
      jednoskti jest mniejszy, i tyle wie już każdy kto zna podstawy ekonomii...

A za co mu płacą za tę diagnozę - to ja zgłaszam swoją kandydaturę, mogę to
      zrobić za połowę jego stawki ;-)))))))))

I po co ta wiadomość?
    • Gość: na hal pal Re: Coca-Cola w opałach IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.09.04, 03:50
      A ja lubię Coca-colę. Tę z cukrem.
      U nas mówią na nią `odrdzewiacz`. Kiedyś potraktowałem to określenie dosłownie
      i wiecie co? Stara, skorodowana śruba, polana colą po pół godzinie dała się bez
      wysiłku odkręcić. Dobra jest też do mycia filiżanek, które sciemniały wewnątrz
      po kilkukrotnym piciu herbaty. Trzeba się napić z takiej filiżanki Coca-coli i
      filiżaneczka wygląda jak wyjęta ze zmywarki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka