Gość: nexx IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 18:11 nareszcie!!! mam juz dość miejsc w których można kupić tylko Coca-Colę a w Krakowie takich nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n Won z Coca-Colą !!! IP: *.zabrze.net.pl 19.10.04, 20:07 Niech spadaja na drzewo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Komisja Europejska zawarła ugodę z Coca-Colą IP: *.Elektron.pl 19.10.04, 20:43 Przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem. Czy te sklepy, z którymi Coca Cola zawierała umowy były państwowe? Były własnością rządu? Bo jeśłi nie - to kto mi zabroni w MOIM PRYWATNYM SKLEPIE eksponować te napoje, które mi się zachce? DLACZEGO Coca-Cola musi udostępniać miejsce w swoich lodówkach (które wstawia do sklepów za własne pieniądze) miejsce konkurencji? Czy konkurencja nie może wstawić własnych lodówek? Co to za socjalistyczne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas to świństwo się nadaje tylko do czyszczenia plam IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:46 Coca-cola to ohydna brunatna ciecz, która może jedynie z braku innych środków nadać się do wywabiania plam na obrusach czy zacieków na oknach. Ale są lepsze środki. Sto razy lepszy jest kwas, tylko że w niego się nie ładuje pieniędzy. A z kokakolą - ludzie uwierzyli, że to im smakuje. Kiedyś wszedłem do jakiegoś barku w Wawie, chyba przy Alejach, i byłem głodny - chciałem wziąć jeden z ich zestawów. Okazało się, że jest z kokakolą czy pepsikolą,( nie rozróżniam ich, bo to jedno i to samo g**no.). Spytałem, czy są zestawy z herbatą, albo czymś, co da się pić "Nie, nie, my wszystko mamy z kokakolą". - W takim razie do widzenia - odpowiedziałem i poszedłem do barku z żarciem wietnamskim. W latach osiemdziesiątych, kiedy chodziliśmy do podstawówki - to gadżet z napisem Coca- Cola był powodem dumy. Teraz te wszystkie jankeskie wymysły bez intensywnej kampanii reklamowej nie miałyby racji bytu. Wiadomo, że kuchnia USA należy do najobrzydliwszych na świecie. Chromolę to wszystko. Polecam napoje typu Tarczyn\Tymbark\ Kubuś, to się da pić. Odpowiedz Link Zgłoś