Gość: Jan IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.02, 16:50 Biorac pod uwage wysokosc frachtow w relacji PL-EU-PL - to nie jestem w stanie zrozumiec, jak moze sie to oplacac? Czy nie jest to aby proba wykonczenia PTM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cree Re: Miedzynarodowy Transport Drogowy 26.05.02, 20:56 Gość portalu: Jan napisał(a): > jak moze sie to oplacac? Co sie moze..? Co masz na mysli? > Czy nie jest to aby proba wykonczenia PTM? Co to jest PTM? Slyszalam o takiej dziedzinie transportu w Polsce, jak polski transport miedzynarodowy.. Jak wyjasnisz, co masz na mysli, mozemy podyskutowac. Akurat tym problemem zajmuje sie sluzbowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Miedzynarodowy Transport Drogowy IP: 2.4.STABLE* / 10.80.2.* 27.05.02, 10:21 Podaj przykłady, ja znam killku właścicieli firm transportowych, i raczej nie zaliczam ich do bankrutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDZIA Re: Miedzynarodowy Transport Drogowy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 22:57 A JA DZISIAJ WLASNIE PREBYLAM TRASE /JESLI TAK MOZNA TO NAZWAC/ MOIM SAMOCHODEM OSOBOWYM Z OLSZYNY DO WROCLAWIA.MYSLAC SOBIE O TYCH GLUPKACH/WLASCICIELACH SAM CIEZAROWYCH/ KTORZY NA TEN TOR PRZESZKOD PUSZCZAJA SWOJE CIEZAROWKI.TRZEBA BYC PASJONATEM TRANSPORTU W POLSCE , ABY SWOJ SAMOCHOD WYSLAC NA TO COS CO W NIEMCZECH JEST TESTOWA TRASA , A U NA DROGA .......... Odpowiedz Link Zgłoś