Dodaj do ulubionych

Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC

IP: 195.205.132.* 25.02.05, 17:06
zarcie się rozpoczęlo, uwaga na łokcie przy korycie
Obserwuj wątek
    • Gość: Voy żaby z daleka... IP: *.westln01.mi.comcast.net 25.02.05, 17:20
      tak to jest jak sie ma do czynienia z franckami i kapustami :)
      • Gość: Franciszek Parszywe france, lapy precz od Polski bo utniemy IP: *.block.alestra.net.mx 25.02.05, 20:02
        • Gość: jarecki1 Re: Parszywe france, lapy precz od Polski bo utni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:22
          Pan Prezydent Czyrak był by barzo zniesmaczony Waszymi opiniami.Przeciaż lepiej
          by było gdybyście "siedzieli cicho".
        • Gość: xteam [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.05, 20:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: wilk666 Re: Parszywe france, lapy precz od Polski bo utni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:37
          Parszywe żabojady wykorzystują ten kraj jak tylko się da.W wykupywanych przez
          nich firmach wykorzystuje się ludzi lepiej niż w "biedronkach".Do niedawna
          pracowałem w takim "francuskim raju".Wykupują -wypompowują ile się da a pożniej
          odsprzedają dalej.
          Jest to jeden z elementów długiej francusko-polskiej przyjażni sięgającej
          wieków a potwierdzonej we wrześniu 1939 roku i kontynuowanej dzisiaj.Niemcy
          jeśli nawet nie szanują firm które wykupują,to stwarzają chociaż
          pozory.Żabojadów obchodzi jedynie jak najszybsze wywiezienie tego co
          zainwestowali i dalszy drenaż.
      • Gość: Ala Najbardziej buracka platforma. Ceny Europa, jakość IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.02.05, 22:40
        Bangladesz
    • Gość: Klient_Ery Rezygnuje z uslug PTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:20
      Witam

Dla mnie to skandal co sie dzieje, sadze ze moich kilka aktywacji nie doprowadzi
      Ery na skraj bankructwa, ale ciezko mi zcierpisc "przekrety" na "gorze"...
      • Gość: ??? Re: Rezygnuje z uslug PTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:36
        A o co ci buraku mniej więcej chodzi bo nic nie można zrozumieć, nie mówiąc
        już, że nie można "zcierpieć" takiej pisowni...
        • Gość: Kondi Re: Rezygnuje z uslug PTC IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 27.02.05, 01:18
        • Gość: Kondi1 Re: Rezygnuje z uslug PTC IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 27.02.05, 01:27
          Na Kondi sprawdzałem czy istnieje konieczność logowania się przed odpowiedzią ;-
          ). Pisownia faktycznie okrutna. Skrót myślowy za duży. Chodziło mu pewnie o to,
          że jak zrezygnuje z tych kilku abonamentów, które posiada w Erze to firma
          raczej nie wykręci bankruta ... Natomiast myślę, że ten gość - Klient_Ery
          kompletnie nie rozumie sytuacji lub jest francuzkim patriotą. Ja nie jestem i
          się z tych okoliczności konfliktu w Elektrimie bardzo cieszę. A w poniedziałek
          kurs na giełdzie ostro na północ.
    • Gość: zteff [...] IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 20:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: anty french 1005 1000% racji popieram a francuzeczki jeszcze gorsze IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.05, 20:52
        i tylko tyle
    • Gość: Bacz Ale ten Solorz to ma łeb! IP: *.pl / 193.24.200.* 25.02.05, 20:50
      Tak wych..ać Francuzów!
      Dobrze im tak, mogli wyjść z ładnym zyskiem,
      DT dawał dobrą cenę, ale nie uparli się że nie
      wyjdą - no to im została ET wydmuszka, he, he...

• Gość: co.ty.powiesz Wprawdzie Niemcom nie wierzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:10
      ... ale wolę już ich niż rodaków Czyraka: przynajmniej wiadomo, czego można się
      spodziewać. Zresztą France już pokazały jak potrafią spiep.... wszystko, czego
      się dotkną, między innymi telefonię stcjonarną. I dlatego słusznie powiedziano
      im: panom już dziękujemy, bo my jednak wolimy mieć telefony, przy pomocy
      których można się dodzwonić.
    • Gość: kuba A gdzie soft skills? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:19
      Jak widac "soft skills" sa nikomu nie potrzbne podczas "prawdziwych zawodow" :).
      Pracodawcy patrzcie jak to robia profesjonalisci...lamia prawo :D bija sie jak
      dzieci w piaskownicy...Jakiez to zalosne...

Pozdrawiam
      k
    • Gość: Ynwestor no i francuziki dostaną po d.... IP: *.net.autocom.pl 25.02.05, 22:22
      a na elku będą niezłe jazdy w obie strony. Cesarz pokazał swoje panowanie
      • Gość: POWIEDZCIE MI CZY WOLICIE NIEMIECKIE CZY FRANCUSKIE? IP: *.k1.pl 25.02.05, 22:52
        POWIEDZCIE MI CZY WOLICIE NIEMIECKIE CZY FRANCUSKIE:

- FIRMY,
        - SPOSOBY PROWADZENIA BIZNESU,
        - PODEJŚCIE DO OBOWIĄZKÓW,
        - PRZESTRZEGANIE PRAWA,
        - PORZĄDEK I CZYSTOŚĆ,
        - SAMOCHODY,
        - PIWO,
        - KNAJPY,
        - KOBIETY,

A TERAZ POWIEDZCIE KTO POWINIEN MIEĆ ERĘ

P.S. W CENTERTELU (IDEA) WSZYSCY NARZEKAJĄ NA BUFONIASTYCH, AROGANCKICH I
        NIEDOUCZONYCH FRANCUZÓW - JAK ODESZLI PRAMATYCZNI I ZORIENTOWANI NA BIZNES
        AMERYKANIE, KTÓRZY WPROWADZILI TYLE UDOSKONALEŃ, ŻE JESZCZE TERAZ Z NICH
        KORZYSTAJĄ ŻABOJADY

• Gość: co.ty.powiesz Re: WOLICIE NIEMIECKIE CZY FRANCUSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:10
          > POWIEDZCIE MI CZY WOLICIE NIEMIECKIE CZY FRANCUSKIE:
          >
          > - FIRMY,
          > - SPOSOBY PROWADZENIA BIZNESU,
          > - PODEJŚCIE DO OBOWIĄZKÓW,
          > - PRZESTRZEGANIE PRAWA,
          > - PORZĄDEK I CZYSTOŚĆ,
          > - SAMOCHODY,
          > - PIWO,
          > - KNAJPY,
          > - KOBIETY,
          >
          > A TERAZ POWIEDZCIE KTO POWINIEN MIEĆ ERĘ

Wszystko byłoby w porządku, ale na Boga, po coś dodał na końcu KOBIETY???!!! Ja
          wiem, że nikt nie jest doskonały, Niemcy też. Ale czy musiałeś wsadzać tę łyżkę
          dziegciu???
          Mimo tej jednej pozycji odpowiedź i tak wychodzi na korzyść naszych
          bezpośrednich sąsiadów (i bynajmniej nie chodzi tutaj o tych ze wschodu, ani z
          południa)
          • Gość: NIEMRY - JĘDRNE BA NIEMRY - JĘDRNE BABY! IP: *.k1.pl 26.02.05, 15:49
            NIEMRY - JĘDRNE BABY! CO TY OD NICH CHCESZ? JAK CIĘ TAKA WEŹMIE MIĘDZY NOGI,
            UDA, ITP. EXTASA!
    • Gość: a Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 23:06
      O take Polske walczylismy - rozkradaja nas a to Niemcy a to Francuzi i jeszcze
      pomaga im Olek.
    • Gość: Pajak44 Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.crowley.pl 25.02.05, 23:24
      Panowie z Wyborczej, jak zwykle nie rozumieją, co piszą.
      "Prezes Elektrimu Piotr Nurowski oczekiwał, że Elektrim otrzyma za swój pakiet 600 mln euro, z czego trzy czwarte poszłoby na spłatę długów, a reszta byłaby czystym zyskiem firmy..."
      - czyli 450 mln na spłatę, a 150 mln zysk dla firmy -
      "Tymczasem Francuzi mieli proponować dużo gorsze rozwiązania, które pozwoliłyby Elektrimowi LEDWIE spłacić 450 mln euro zadłużenia".
      Ktoś rozumie o co tutaj chodzi????
      • Gość: tk Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.crowley.pl 25.02.05, 23:47
        właśnie o te 150 mln... no, ty chyba też byś wybrał ofertę, która pozwoli na
        spłatę zadłużenia i jeszcze COŚ zostanie... Solorz po to kupił Elektrim... :)
    • werwolf1975 Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC 25.02.05, 23:48
      Bardzo dobrze. Moze dzieki temu, ze Niemcy w koncu to przejma, wlacza w koncu
      UMTS, bo na razie musze korzystac z Plusa, ktorego nigdy nie lubilem.
    • Gość: Piotr Prezes Viv ma chyba mokro w spodniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 01:09
      jednym słowem jaja jak balony. Wyruchali Viv na cacy :)
    • Gość: Welcome to Poland Żabojadzki menedżment = syf jak w TP SA IP: *.spray.net.pl 26.02.05, 01:29
    • Gość: Welcome to Poland Niemcy powinni zrobić porządek w tej rozdętej .. IP: *.spray.net.pl 26.02.05, 01:31
      ..zbiurokratyzowanej i zmanierowanej instytucji-fabryce jaką stała się PTC.
    • Gość: Welcome to Poland Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" zarządu IP: *.spray.net.pl 26.02.05, 01:41
      ..chyba, że wiodąca partyja interweniuje po niedzieli.
      • Gość: ania Re: Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:08
        a ja mam to wszystko w osranej dupie.
        • Gość: Papier toaletowy Re: Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" za IP: *.crowley.pl 26.02.05, 08:53
          To się podetrzyj! Będziesz miał w czystej.
      • Gość: mecenasJ Re: Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" za IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.02.05, 11:47
        Już kolesie polecieli....szef sprzedaży i dyrektor Heyaha....
        • Gość: Heyah Re: Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" za IP: *.eranet.pl 27.02.05, 17:47
          A skąd wiesz czy polecieli? Był komunikat? Może goście się zwolnili i to
          znacznie wcześniej? Wątpię, aby ktoś się płotkami zajmował jak rekiny walczą.
          • Gość: mecenas Re: Poleci też 1/3 dyrektorow-kolesi "starego" za IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.02.05, 21:36
            Masz rację, nie polecieli....sami zrozumieli, że za złote dachówki można
            zapłacić z własnej kieszeni, lepiej zmyć się przed wystawieniem
            rachunku...czasem płotki mogą stać się przyczyną kłopotów...pozdrawiam.
    • Gość: dyziole Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:25
      Sprawiedliwości stało się zadość.Pazerność Francuzów została ukarana.Tak
      trzymać.Niech żyje POLSKA!!!
    • Gość: Pilot Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:40
      Wyp...ić następnych francuzików z polski. Już rozkładają jeden polski telekom na
      łopatki. Precz z żabojadami.
      • Gość: konsument moze i.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 11:58
        ...sposob w jaki to sie stalo nie jest najladniejszy...ale chyba sobie
        zasluzyli....jakos nie jest miich zal...francja-arogancja...eh...ale jedna
        rzecz mi sie nie podoba- ze juz za chwile nie bedzie ery tylko t-mobile, nie
        bedzie idei tylko orange, a zamiast (najlepszego) plusa- volafone (czy jak to
        sie tam pisze...)
    • Gość: Zgrzybialec Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.net.autocom.pl 26.02.05, 09:17
      A kto za te wojenki zapłaci MY !!!!! użytkownicy z cyrografami.
      • Gość: koleMAN Francuzi stracili sznase by siedzieć cicho IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 14:26
        Z pozdrowkami dla Czyraka
    • Gość: jerry maguire Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: 212.160.130.* 26.02.05, 10:10
      A może okrągły stół Aleksander-Gerhard-Jacques?
    • attech Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC 26.02.05, 10:28
      O zachłanności Francuzów można przekonać się na przykładzie TPSA. To z ich
      powodu ceny TPSA w Polsce są najwyższe w świecie.
      • Gość: giuseppe53 Korupcja - francuska choroba XXI wieku IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.05, 12:33
        Do tej pory Polska wychodzila na tej francuskiej milosci jak najgorzej - od
        Napoleona poczynajac poprzez zdrade zabojadow w 1939 roku (zdradzili i Czechow i
        Polakow) do tepsy i ery wlacznie.
        O gigantycznej korupcji z Paryza rodem nie wspominajac, gdziekolwiek Francuzi sa
        w biznesie korupcja smierdzi na mile (pamietacie jeszcze "Bull w podatkach"
        gdzie nawet ekipe Mazowieckiego skorumpowali?) Wszyscy dyktatorzy z III swiata
        byli na francuskim zoldzie (z cysorzem Bokassa na czele).
        Niech sie zabojady rozlicza na poczatek z wydania francuskich Zydow narodowym
        SOCJALISTOM a potem dopiero zaczna innym doradzac.
        Sa winni Auschwitz i innych obozow zaglady w tym samym stopniu co Niemcy a moze
        i wiekszym bo ci ostatni od poczatku pisali o co im chodzi a France pod
        plaszczykiem bycia sojusznikiem pozwolli swoim ideologicznym pobratymcom wywolac
        wojne.
        • Gość: T-mobile Bye Era IP: 212.65.27.* 26.02.05, 12:43
          Witam w rozowym swiece T-Mobile...for a better world for you...www.t-mobile.net
        • Gość: Kondi Re: Korupcja - francuska choroba XXI wieku IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 27.02.05, 01:37
          Nic dodać, nic ując. Amen
    • Gość: zabojebca Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:02
      pieee..ne zabojady - z nimi zawsze tak jest
    • Gość: robert czyz nie mowily jakskolki ze nie dobre sa spolki? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.02.05, 14:11
      Szkoda ze nasi udzialowcy nie potrafia grac otwarcie i czysto, nie bede
      zdziwiony gdy to Niemcy z Francuzami sie ostatecznie dogadaja i wyleje Elektrim
      za burte, ale to bedzie krzyk pod niebiosa dopiero bo uczciwych Polakow na ich
      wlasnej ziemi ktos chce oszukac... zanada!
      • Gość: ania Re: czyz nie mowily jakskolki ze nie dobre sa spo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:18
        a ja mam to wszystko w bardzo osranej dupie.i smierdzacej.
    • Gość: Welcome to Poland PRZELEW 1,4 MLD EURO W WEEKEND ? DA SIĘ ? IP: *.spray.net.pl 26.02.05, 15:07
      CIEKAWE CZY NIEMCY JUŻ ZDĄŻYLI ZAPŁACIĆ ELEKTRIMOWI ? JEŚLI TAK TO WSZELKIE
      ZABIEGI LOBBYSTYCZNE W PONIEDZ. NIC JUŻ NIE ZMIENIĄ :)

• Gość: shoob Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:32
      co to sie dzieje zeby w wolnorynkowym kraju o sprzedazy akcji spolki mialo
      decydowac spotkanie glow panstwa!!
      • Gość: Analityk Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.eranet.pl 27.02.05, 17:46
        Nie o sprzedaży, ale o kradzieży i to w biały dzień! Pokaż mi choć jedną firmę,
        z którą Elektrim zrobił biznes i która nie pozwała go później do sądu! A
        Elektim pod rządami Solorza to przekręt do potęgi!
    • Gość: :) Re: Elektrim i DT zmieniły zarząd PTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:56
      Żabojady niech spie... z Sekwany żaby łowic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka