Dodaj do ulubionych

Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-Kagan

IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.02, 08:03
Na forum KRAJ-Kagan w watku pt:"Co zrobic z Wojtyla po jego smierci" pisze:

"K:Myslalem ze walczyc o prawo etanazji dla Wojtyly,bo dla niego zywot to teraz
pieklo na ziemi.... Dobrze mu tak zreszta,przez niego miliony Polakow teraz
cierpia bezrobocie i nedze."

Mowa tu o bezrobociu i nedzy wiec mysle ze watek ten powinien sie znalezc na
forum gospodarka.

Jakbys nam zechcial drogi Kaganie objasnic w jaki sposob papiez przyczynia sie
do bezrobocia i nedzy w Polsce bylbym ci zobowiazany.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-Kagan IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.07.02, 09:24
      Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
      > Na forum KRAJ-Kagan w watku pt:"Co zrobic z Wojtyla po jego smierci" pisze:
      > "K:Myslalem zeby walczyc o prawo etanazji dla Wojtyly,bo dla niego zywot to teraz
      > pieklo na ziemi.... Dobrze mu tak zreszta,przez niego miliony Polakow teraz
      > cierpia bezrobocie i nedze."
      >
      > Mowa tu o bezrobociu i nedzy wiec mysle ze watek ten powinien sie znalezc na
      > forum gospodarka.
      >
      > Jakbys nam zechcial drogi Kaganie objasnic w jaki sposob papiez przyczynia sie
      > do bezrobocia i nedzy w Polsce bylbym ci zobowiazany.

K: Polske niszcza kulty maryjny i wojtylowy!
      Ciemni polscy katolicy oddaja czesc "cudownym" obrazom przedstawiajacym zydowke Miriam
      i jej nieslubnego syna oraz po domach buduja kapliczki poswiecone papiezowi Wojtyle, wbrew wyraznym
      zaleceniom Dekalogu!
      Jesli Boga nie ma, to sie tylko kompromituja swa irracjonalna wiara, i
      marnuja czas, ktory mogli by lepiej poswiecic na prace...
      Ale jesli On Jest? To moze tlumaczyc te katastrofalna sytuacje
      gospodarczo-spoleczna Polski, kraju milionow balwochwalcow...

A na 100% serio: wybor Wojtyly na papieza byl czescia planu
      opanowania Polski przez zachod. Jak padla "komuna",
      to do Polski zawitalo bezrobocie, bezdomnosc, narkomania
      jako kleska spoleczna, wzrosla znacznie przestepczosc itp. itd.
      Kagan
      • Gość: pawel-l Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-Kagan IP: *.prochem.com.pl / 1.0.0.* 09.07.02, 11:06
        MACieju. Szkoda gadać.
      • Gość: Koko Kagan, masz odwagę bronić swoich poglądów? IP: *.am.lodz.pl 09.07.02, 11:27
        to napisz na mój adres. Chętnie podyskutuję z twoimi poglądami.
        Koko
        <makosma@polbox.com>
        • Gość: Kagan Re: Kagan, masz odwagę bronić swoich poglądów? IP: *.vic.bigpond.net.au 10.07.02, 09:57
          Gość portalu: Koko napisał(a):

> to napisz na mój adres. Chętnie podyskutuję z twoimi poglądami.
          > Koko
          > <makosma@polbox.com>
          Wole publiczna dyskusje na forum.
          Ale mozesz napisac na ljkel2@netscape.net.
          Uprzedzam, ze mam dobry "firewall" i program majlowy
          tak prosty, ze czyta tylko text...
      • Gość: CCC Krytykowanie Papieża za kasę IP: 213.77.91.* 10.07.02, 10:28
        Witam wszystkich.
        Skoro jesteśmy na forum gospodarka to postanowiłem sprawdzić pewną informację.
        Podobno są osoby które płacą za wysyłanie postów krytykujących Papieża.
        Jestem BARDZO zainteresowany informacjami w tej sprawie.

Ps. Na tym forum (i na każdym innym) bardzo łatwo wywołać wrażenie masowości
        pewnej akcji. Wystarczy jedna uparta (i dysponująca wolnym czasem) osoba i już
        mamy wrażenie ,że "Internauci nie lubią Jana Pawła II".

PPs. Większość postów krytykujących papieża ma charakter SPAMU czyli nie chcianej
        reklamy. (Jeżeli ktoś jest zainteresowany to udowodnię ,że tak jest)

PPPs. Nawet jeżeli autorzy tych postów nie prowadzą działalności komercyjnej i
        wysyłają ten spam z przekonania (z naiwności :-D) ,to powinni
        zdawać sobie sprawę z tego ,że wysyłanie nie chcianej reklamy to naruszenie
        internetowych zasad dobrego wychowania. A czasami wiąże się z przykrymi
        konsekwencjami finansowymi.

Pozdrawiam wszystkich za wyjątkiem przebrzydłych spamerów.
        CCC
        • Gość: deLUC Czy aby sie z koniem na glowy nie pozamieniales? IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 20:29
          Gość portalu: CCC napisał(a):

> Witam wszystkich.
          > Skoro jesteśmy na forum gospodarka to postanowiłem sprawdzić pewną informację.
          > Podobno są osoby które płacą za wysyłanie postów krytykujących Papieża.
          > Jestem BARDZO zainteresowany informacjami w tej sprawie.

A ty co z byka spadl, nu musi i cos sie w glowie pomieszalo .... To jest miejsce,
          gdzie ludzi wyrazaja swoje opinie subiektywne, czesto krzywdzace, irracjonalne
          albo sensowne - albo to akceptujesz albo przestan czytac - na Millerze i Leperze
          mozna psy wieszac? - mozna, na Kwasniewski - tez, "Balcerowicz musi odejsc":),
          ale jak kto chce powiedzic kilka slow o "namiestniku Bozym" to od razu jest
          spiskowcem, sprzedawczykiem, pacholkiem co?. A co to jest za Szef instutucji
          ktora jest w Polsce poza prawem (patrz Paetz i kilka innych przykladow), ktora
          jest siedliskiem zaklamania - "pietnujemy pedofilie i pederastie ale nie w swoich
          szeregach - motto KK", chciwosci - zawlaszczyla niezly kawalek nieruchomosci
          i gruntow w tym kraju i stale wyciaga reke po wiecej, wreszcie ktorej agenci
          sa poza prawem - jeszcze jedne swiete krowy po politykach, policjantach, sedziach
          i adwokatach. Milosierdzie, pomoc bliznim - tego w KK nie znajdziesz ...

>
          > Ps. Na tym forum (i na każdym innym) bardzo łatwo wywołać wrażenie masowości
          > pewnej akcji. Wystarczy jedna uparta (i dysponująca wolnym czasem) osoba i już
          > mamy wrażenie ,że "Internauci nie lubią Jana Pawła II".
          Ja nie lubie jak sie z kogos robi swietego za zycia po to by na jego kulcie zyskac
          wladze nad kolejnym rzedem dusz i zarobic.
          >
          > PPs. Większość postów krytykujących papieża ma charakter SPAMU czyli nie chcian
          > ej
          > reklamy. (Jeżeli ktoś jest zainteresowany to udowodnię ,że tak jest)
          Prosze bardzo - chetnie przeczytam.

>
          > PPPs. Nawet jeżeli autorzy tych postów nie prowadzą działalności komercyjnej i
          > wysyłają ten spam z przekonania (z naiwności :-D) ,to powinni
          > zdawać sobie sprawę z tego ,że wysyłanie nie chcianej reklamy to naruszenie
          > internetowych zasad dobrego wychowania. A czasami wiąże się z przykrymi
          > konsekwencjami finansowymi.
          Cos takiego - "morda w kubel bo jak nie to..." - typowa komunistyczna zagrywka.
          • Gość: CCC Krytykowanie Papieża za kasę cd IP: 213.77.91.* 11.07.02, 10:46
            Gość portalu: deLUC napisał(a):

> Gość portalu: CCC napisał(a):
            [Uwagi osobiste]
            Bez komentarza.
            [Powoływanie się na wolność wypowiedzi]
            Niektórzy uważają ,że tak zwana "mowa nienawiści" powinna być wyłączona z
            wolności wypowiedzi. Posty na temat Papierza to z reguły pozbawione logicznych
            argumentów zbiory obelg.
            Ale nie chcę o tym dyskutować. Przyjmijmy ,że takie śmieci jak posty o
            papieżu też mogą pojawiać się na forum.
            A o ludziach ,którzy biorą pieniądze za krytykowanie Papieża ,po prostu
            słyszałem.
            Podobno było coś na ten temat w radiu RMF. Niestety nie mam na ten temat zbyt
            wielu informacji ale może ktoś wie coś więcej ???

>To jest miejsce,
            > gdzie ludzi wyrazaja swoje opinie subiektywne, czesto krzywdzace, irracjonalne
            > albo sensowne
            Więc ja również mogę wyrażać swoje opinie prawda ???
            [... Krytyka Kościoła ...]
            O tym też nie chcę rozmawiać. To czy w sprawie Kościoła ty masz rację czy ja nie
            ma w tym przypadku żadnego znaczenia.
            [... O Spamie ...]
            Zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem kilka wypowiedzi "krytyków Papieża"
            To z reguły zbiory obelg które pewne osoby (z reguły ciągle te same) wysyłają po
            kilka (kilkanaście,kilkadziesiąt) razy. Dyskusja była by wtedy gdyby ktoś wysłał
            taki post raz. Ale jeżeli ktoś wysłał go kilkanaście razy (a potem jeszcze pare
            razy "podbił wątek") to mamy do czynienia ze SPAMEM.
            Wyobraź sobie ,że ja ze swoim wątkiem o ktytykowaniu papieża za kasę
            będę "wcinał się" w różne dyskusje i ciągle wysyłał ten sam tekst (bez nowych
            argumentów). Ile razy muszę to zrobić ,żebyś uznał to za SPAM.

> Ja nie lubie jak sie z kogos robi swietego za zycia po to by na jego kulcie zys
            > kac wladze nad kolejnym rzedem dusz i zarobic.
            I co zamierzasz. Dyskutować i starać się "przebić" argumenty ludzi którzy Papieża
            cenią czy napisać debilny post z obelgami i wysłać go na to forum 350 razy ???

> Cos takiego - "morda w kubel bo jak nie to..." - typowa komunistyczna zagrywka.
            Nic o wyrażaniu poglądów nie napisałem. Napisałem o METODACH.
            I stwierdziłem jeszcze ,że wszystko jedno czy ktoś jest agitatorem z przekonania
            czy z najemnikiem powinien uważać na metody jakich używa.

Pozdrawiam
            CCC

• Gość: Katolik Re: Krytykowanie Papieża za kasę cd IP: *.vic.bigpond.net.au 11.07.02, 16:15
              > Gość portalu: deLUC napisał(a):
              > Gość portalu: CCC napisał(a):
              > [Uwagi osobiste]
              > Bez komentarza.
              > [Powoływanie się na wolność wypowiedzi]
              > Niektórzy uważają ,że tak zwana "mowa nienawiści" powinna być wyłączona z
              > wolności wypowiedzi. Posty na temat Papierza to z reguły pozbawione logicznych
              > argumentów zbiory obelg.
              > Ale nie chcę o tym dyskutować. Przyjmijmy ,że takie śmieci jak posty o
              > papieżu też mogą pojawiać się na forum.
              > A o ludziach ,którzy biorą pieniądze za krytykowanie Papieża ,po prostu
              > słyszałem.
              > Podobno było coś na ten temat w radiu RMF. Niestety nie mam na ten temat zbyt
              > wielu informacji ale może ktoś wie coś więcej ???
              > >To jest miejsce,
              > > gdzie ludzi wyrazaja swoje opinie subiektywne, czesto krzywdzace, irracjon
              > alne
              > > albo sensowne
              > Więc ja również mogę wyrażać swoje opinie prawda ???
              > [... Krytyka Kościoła ...]
              > O tym też nie chcę rozmawiać. To czy w sprawie Kościoła ty masz rację czy ja ni
              > e
              > ma w tym przypadku żadnego znaczenia.
              > [... O Spamie ...]
              > Zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem kilka wypowiedzi "krytyków Papieża"
              > To z reguły zbiory obelg które pewne osoby (z reguły ciągle te same) wysyłają p
              > o
              > kilka (kilkanaście,kilkadziesiąt) razy. Dyskusja była by wtedy gdyby ktoś wysła
              > ł
              > taki post raz. Ale jeżeli ktoś wysłał go kilkanaście razy (a potem jeszcze pare
              > razy "podbił wątek") to mamy do czynienia ze SPAMEM.
              > Wyobraź sobie ,że ja ze swoim wątkiem o ktytykowaniu papieża za kasę
              > będę "wcinał się" w różne dyskusje i ciągle wysyłał ten sam tekst (bez nowych
              > argumentów). Ile razy muszę to zrobić ,żebyś uznał to za SPAM.
              > Ja nie lubie jak sie z kogos robi swietego za zycia po to by na jego kulci
              > e zys
              > > kac wladze nad kolejnym rzedem dusz i zarobic.
              > I co zamierzasz. Dyskutować i starać się "przebić" argumenty ludzi którzy Papie
              > ża
              > cenią czy napisać debilny post z obelgami i wysłać go na to forum 350 razy ???
              > > Cos takiego - "morda w kubel bo jak nie to..." - typowa komunistyczna zagr
              > ywka.
              > Nic o wyrażaniu poglądów nie napisałem. Napisałem o METODACH.
              > I stwierdziłem jeszcze ,że wszystko jedno czy ktoś jest agitatorem z przekonani
              > a
              > czy z najemnikiem powinien uważać na metody jakich używa.
              > Pozdrawiam
              > CCC
              K: Niech bedzie pochwalony Wielki Rodak Nasz,
              Ojciec Swiety Jan Pawel II - Bog Zywy wsrod nas,
              a takze Maryja Zawsze Dziewica, Krolowa Polski
              i Owoc Jej Cnoty, Pan Jezus!
              Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego,
              Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II -
              Boga zyjacego wsrod nas krytykowac po
              prostu nie wypada i nie wolno!
              Katolik Najprawdziwszy z Parafii Polskiej
              w Australii pod wezwaniem Niepokalanego Poczecia,
              Wszystkich Swietych i Maryi Zawsze Dziewicy,
              Krolowej Polski oraz Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego,
              Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II -
              Boga zyjacego wsrod nas!
              • Gość: CCC Kagan SPAMER SPAMER SPAMER SPAMER. IP: 213.77.91.* 11.07.02, 17:09
                Jeżeli ktoś chciał przykładu spamera to ma go powyżej.

Ten spam widziałem już kilka razy na tym forum (i na innych też).

Pochodzi on z IP: *.vic.bigpond.net.au
                Z tego samego adresu pochodzą też spamy krytykujące Papieża.

Kagan cierpisz na schizofrenię czy alcheimera.

Precz ze spamem
                CCC
                • Gość: JOrl Do CCC IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.02, 17:16

> Jeżeli ktoś chciał przykładu spamera to ma go powyżej.
                  >
                  > Ten spam widziałem już kilka razy na tym forum (i na innych też).
                  >
                  > Pochodzi on z IP: *.vic.bigpond.net.au
                  > Z tego samego adresu pochodzą też spamy krytykujące Papieża.

Jak Ciebie zrozumialem, drogi CCC nazywasz SPAMERem takiego, co jednobrzmiace
                  posty wysyla do wielu watkow. I jeszcze do tego za pieniadze. I krytykujacych
                  zwlaszcza (czy tez tylko?) papieza.
                  Ja nie zauwazylem, ze Kagan ten post powyzej wyslal na wielu watkow. Mozesz podac
                  na jakich sie pojawil?
                  Byloby to interesujace. A jednoczesnie by udowodnilo, ze nie jestes KLAMCA. Bo
                  narazie tak jakos wyglada. Ale moze sie myle, wiec udowodnij to.
                  Pozdrowienia

> Kagan cierpisz na schizofrenię czy alcheimera.
                  >
                  > Precz ze spamem
                  > CCC
                  • Gość: CCC Do biednego naiwnego JOrla IP: 213.77.91.* 16.07.02, 16:11
                    Gość portalu: JOrl napisał(a):

> Jak Ciebie zrozumialem, drogi CCC nazywasz SPAMERem takiego, co jednobrzmiace
                    > posty wysyla do wielu watkow.
                    Tak taka osoba to spamer.
                    > I jeszcze do tego za pieniadze.
                    Z reguły tak. Ale czasami chce uprawiać propagandę albo upowszechniać swoją
                    religię.

>Byloby to interesujace. A jednoczesnie by udowodnilo, ze nie jestes KLAMCA. Bo
                    >narazie tak jakos wyglada.
                    :-D.
                    Chcesz przykładów spamu krytykującego Papieża
                    Wysyłała go osoba (z reguły posłygująca się pseudonimem Kagan z z IP:
                    *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2270840&a=2277177http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2277357&a=2277400
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2261042&a=2277139http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2272030&a=2277127
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2273614&a=2277121http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2264515&a=2277113
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2255251&a=2277107http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1288984&a=2277097
                    itd. Dalej nie chciało mi się szukać.

Kagan-Katolik (*.vic.bigpond.net.au ) też spamował
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2302568&a=2323972http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2321756&a=2323975
                    itd. oczywiście

Ps. Uznałem ,że Kagan/Katolik i Kagan to ta sama osoba. Podobne adresy IP,
                    podobne poglądy polityczne, podobna skłonność do spamowania, podobny poziom
                    intelektualny (płaskość intelektu połączona z wielkim tupetem).

PPs Jeżeli się pomyliłem to przepraszam Kagana /Katolika (ale myślę ,że miałem
                    rację).

PPPs. Czy naprawdę myślisz ,że wszyscy ludzie myślący tak jak ty są dobrzy i
                    nie robią żadnych świństw a wszyscy którzy myślą inaczej to kłamcy albo osoby
                    które próbują zastraszyć przeciwnika ????

PPPPs. Dalej poszukuję informacji o osobach które płacą za krytykowanie Papieża.
                    (jeżeli znajdę chwilę czasu to spróbuję założyć wątek na forum KRAJ bo forum
                    GOSPODARKA niezbyt się do tego nadaje)

Pozdrawiam CCC

• Gość: JOrl Chciales CCC nabrac naiwnego JOrla? IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.02, 17:46

> Gość portalu: JOrl napisał(a):
                      >
                      > > Jak Ciebie zrozumialem, drogi CCC nazywasz SPAMERem takiego, co jednobrzmi
                      > ace
                      > > posty wysyla do wielu watkow.
                      > Tak taka osoba to spamer.
                      > > I jeszcze do tego za pieniadze.
                      > Z reguły tak. Ale czasami chce uprawiać propagandę albo upowszechniać swoją
                      > religię.
                      >

Probowalem na te strony ktore podales, drogi CCC sie zaklikowac. I tam nic nie
                      ma. Tylko strona tytuowa forum.
                      No to jak? Myslales, ze naiwny JOrl nie bedzie probowal sprawdzic Twoich
                      informacji?
                      Pozdrowienia

> >Byloby to interesujace. A jednoczesnie by udowodnilo, ze nie jestes KLAMCA.
                      > Bo
                      > >narazie tak jakos wyglada.
                      > :-D.
                      > Chcesz przykładów spamu krytykującego Papieża
                      > Wysyłała go osoba (z reguły posłygująca się pseudonimem Kagan z z IP:
                      > *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au
                      > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2270840&a=
                      > 2277177www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2277357&a=22
                      > 77400"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2270
                      > 840&a=2277177www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=227735
                      > 7&a=2277400</a>
                      f=28&w=2261042&a=
                      > 2277139www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2272030&a=22
                      > 77127"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2261
                      > 042&a=2277139www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=227203
                      > 0&a=2277127</a>
                      f=28&w=2273614&a=
                      > 2277121www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2264515&a=22
                      > 77113"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2273
                      > 614&a=2277121www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=226451
                      > 5&a=2277113</a>
                      f=28&w=2255251&a=
                      > 2277107www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=1288984&a=22
                      > 77097"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2255
                      > 251&a=2277107www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=128898
                      > 4&a=2277097</a>
                      > itd. Dalej nie chciało mi się szukać.
                      >
                      > Kagan-Katolik (*.vic.bigpond.net.au ) też spamował
                      f=28&w=2302568&a=
                      > 2323972www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2321756&a=23
                      > 23975"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=2302
                      > 568&a=2323972www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                      f=28&w=232175
                      > 6&a=2323975</a>
                      > itd. oczywiście
                      >
                      > Ps. Uznałem ,że Kagan/Katolik i Kagan to ta sama osoba. Podobne adresy IP,
                      > podobne poglądy polityczne, podobna skłonność do spamowania, podobny poziom
                      > intelektualny (płaskość intelektu połączona z wielkim tupetem).
                      >
                      > PPs Jeżeli się pomyliłem to przepraszam Kagana /Katolika (ale myślę ,że
                      miałem
                      > rację).
                      >
                      > PPPs. Czy naprawdę myślisz ,że wszyscy ludzie myślący tak jak ty są dobrzy i
                      > nie robią żadnych świństw a wszyscy którzy myślą inaczej to kłamcy albo osoby
                      > które próbują zastraszyć przeciwnika ????
                      >
                      > PPPPs. Dalej poszukuję informacji o osobach które płacą za krytykowanie
                      Papieża
                      > .
                      > (jeżeli znajdę chwilę czasu to spróbuję założyć wątek na forum KRAJ bo forum
                      > GOSPODARKA niezbyt się do tego nadaje)
                      >
                      > Pozdrawiam CCC
                      >
                      • Gość: CCC Do biednego naiwnego JOrla CD. IP: 213.77.91.* 17.07.02, 11:19
                        Witam.
                        Prawdopodobnie coś zrobiłem źle bo adresy http "połączyły się".
                        Mam nadzieję ,że teraz będzie lepiej (jeżeli nie to pomyślę nad jakimś
                        rozwiązaniem.

Ps. Obiecane Linki

1.Przykład spamu:
                        z IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2270840&a=2277177
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2277357&a=2277400
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2261042&a=2277139
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2272030&a=2277127
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2273614&a=2277121
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2264515&a=2277113
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2255251&a=227710
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1288984&a=2277097
                        --

--
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2302568&a=2323972
                        --
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2321756&a=2323975

itd. Oczywiście

PPs. Jeżeli i tym razem adresy się „skleją” postaram się coś wymyśleć

Pozdrawiam
                        CCC
                        • Gość: CCC Testy testy testy. IP: 213.77.91.* 17.07.02, 11:24
                          Witam.
                          Teraz próba bardziej "technologicznie zaawansowanej" metody przesyłania linków.

1.Przykład spamu:
                          --
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2270840&a=2277177--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2277357&a=2277400--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2261042&a=2277139--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2272030&a=2277127--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2273614&a=2277121--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2264515&a=2277113--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2255251&a=227710--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1288984&a=2277097--

--
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2302568&a=2323972--
                          itd. Oczywiście

PPs. Sam jestem ciekaw jak będzie to wyglądało.

Pozdrawiam
                          CCC

• Gość: CCC Re: Testy testy testy. CD II IP: 213.77.91.* 17.07.02, 11:58
                            1.Przykład spamu:

itd. Oczywiście

Ps. Mam nadzieję że teraz będzie OK.
                            • Gość: CCC Re: Testy testy testy. CD III IP: 213.77.91.* 17.07.02, 12:00
                              1.Przykład spamu:

itd. Oczywiście

Ps. Mam nadzieję że teraz będzie OK.

• Gość: CCC Do biednego naiwnego JOrla IP: 213.77.91.* 17.07.02, 12:08
                                Witam
                                To miłe ,że pozbyłeś się części ze swojej naiwności (i próbujesz sprawdzić
                                informacje które dostajesz).

Mam nadzieję ,że tak samo krytycznie podejdziesz do postów przeciwników papieża.

Pozdrawiam CCC
    • Gość: JOrl Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-JOrl IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.02, 19:50
      Co do papieza, czytalem, ze majacy duzo do gadania biskupi niemieccy byli za
      wybranie Wojtyly na papieza. Na pierwszy rzut oka, przyjazn polsko-niemiecka. Ala
      powody byly inne. Niemieckim naczelnym zadaniem bylo najpierw Zjednoczenie. To
      moglo tylko nastapic po oslabieniu UW, a najlepiej jego rozwaleniu. I tym
      najlepszym punktem byla Polska. Biskupi niemieccy, obietnicami pomcy finansowej
      kosciolom z biednych krajow kupili sobie ich glosy.
      A co do papieza samego. Walczyl z komunizmem. Logiczne, o kapitalizm. Teraz sie
      zorientowal, ze w kapitalizmie jakos tez nie fajnie i narzeka.
      No to jak? Ma sie co chcialo, a teraz zle? Trzeba bylo wczesniej pomyslec. Na tym
      polega inteligencja aby przewidywac przyszlosc. I skutki swoich czynow.
      Chyba jasne jak papieza oceniam. Przekonany jestem, ze tez byl niezlym sluchaczem
      Wolnej Europy.
      Pozdrowienia
      • Gość: Piast Re: Papiez a śmierć milionów ludzi!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 21:05
        To już totalne oszołomstwo, widzieć w niemieckich biskupach katolickich siłę
        sprawczą historii. Koń by się uśmiał, znając realne wpływy K.K. w Niemczech. A
        swoją drogą warto pociągnąć papieża do odpowiedzialności za śmierć milionów
        ludzi, którzy umarli na AIDS, tylko dlatego, że papa uważał założenie gumki za
        grzech!
        • Gość: Kagan Re: Papiez a śmierć milionów ludzi!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 10.07.02, 10:06
          Gość portalu: Piast napisał(a):
          > To już totalne oszołomstwo, widzieć w niemieckich biskupach katolickich siłę
          > sprawczą historii. Koń by się uśmiał, znając realne wpływy K.K. w Niemczech.
          K: Cale Niemcy to tez katolicka Bawaria (skad pochodza m. in. moi przodkowie).
          Przed II WS w Moanchium byl osobny nuncjusz papieski (pozniejszy papiez Pijus
          Ostatni, tzw. Hitler's pope)! KK w Niemczech nie ma takich wplywow jak w
          "pomrocznej", ale jest nieporownywalnie bogatszy, szczegolnie we
          wspomnianej Bawarii, skad pochodzi powazny kandydat na kanclerza IVtej
          Rzeszy!

> A swoją drogą warto pociągnąć papieża do odpowiedzialności za śmierć milionów
          > ludzi, którzy umarli na AIDS, tylko dlatego, że papa uważał założenie gumki za
          > grzech!
          K: Tu zgoda...

• Gość: Henryk Re: Papiez a śmierć milionów ludzi!!!!!!! IP: *.physics.umanitoba.ca 11.07.02, 21:02
            W dzisiejszych czasach trzeba byc katolikiem praktycznym.Krotko mowiac,trzeba
            modlic sie ale takze myslec glowa.Jezeli kosciol nie akceptuje prezerwatywy,to
            znaczy ze jej nie uzywasz? Czy kosciol wychowa i nakarmi dzieci ktore sie narodza?
            NIE!To jest Twoj obowiazek jako ojca.Wiec mysl co robisz.Pewne rzeczy czyta sie
            pomiedzy wierszami.
            Jak mozna winic Papieza za AIDS? Brak antykoncepcji jest oficjalna droga
            Watykanu,ale czy musi byc dla nas wszystkich?To droga absurdalna! To samo musze
            wyrazic w przypadku przerywania ciazy ze wzgledow zdrowotnych lub
            gwaltu.Oficjalny poglad kosciola jest znowu absurdem.Czy to znaczy,ze wyrazajac
            przeciwne poglady,jestem w klopocie z kosciolem i to co on glosi? A moze nie
            jestem juz wiecej katolikiem?
            Ja ide do kosciola i modle sie dla siebie,w swoj sposob.Spotkalem juz w zyciu
            kilku ksiezy,poslannikow Bozych,i opowiadali rzeczy ktore byly dla mnie nie do
            zaakceptowania.Kosciol stal sie przez lata biznesem takim jak jest dzis pilka czy
            Olimpiada,niewazne czy lubimy to czy nie.Nie mam watpliwosci ze celem kosciola
            jest nie tylko przetrwanie ale i wzmocnienie sie.Nie musi to isc w parze z
            interesami jednostki indywidualnej.
      • Gość: ? Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-JOrl IP: *.15.tuwien.teleweb.at 09.07.02, 22:12

> Co do papieza, czytalem, ze majacy duzo do gadania biskupi niemieccy byli za
        > wybranie Wojtyly na papieza. Na pierwszy rzut oka, przyjazn polsko-niemiecka. A
        > la
        > powody byly inne. Niemieckim naczelnym zadaniem bylo najpierw Zjednoczenie. To
        > moglo tylko nastapic po oslabieniu UW, a najlepiej jego rozwaleniu. I tym
        > najlepszym punktem byla Polska. Biskupi niemieccy, obietnicami pomcy finansowej
        >
        > kosciolom z biednych krajow kupili sobie ich glosy.
        > A co do papieza samego. Walczyl z komunizmem. Logiczne, o kapitalizm. Teraz sie
        >
        > zorientowal, ze w kapitalizmie jakos tez nie fajnie i narzeka.
        > No to jak? Ma sie co chcialo, a teraz zle? Trzeba bylo wczesniej pomyslec. Na t
        > ym
        > polega inteligencja aby przewidywac przyszlosc. I skutki swoich czynow.
        > Chyba jasne jak papieza oceniam. Przekonany jestem, ze tez byl niezlym sluchacz
        > em
        > Wolnej Europy.
        > Pozdrowienia
        Przeciez Papiez jest nieomylny,a wiec wiedzial co czyni popierajac obalenie
        komunizmu.Wiedzial rowniez jaki bedzie efekt jego poparcia.Po pierwsze dzieki
        temu mogl po latach skrytykowac kapitalizm,a po drugie umozliwilo to polakom
        szybsze wstapienie do nieba zamiast do UE.Jego dzialania sa inspirowane przez
        Boga,bo najblizszym jest jego posrednikiem a Polska ma mozliwosc stania sie
        narodem wybranym.Tylko ze narod wybrany musi szukac terenu na ktorym moga sie
        osiedlic,jak to czynili zydzi do czasow wspolczesnych.Poniewaz zydzi juz swoj
        kraj maja,to nie moga byc narodem wybranym. W zamian za to my ziemie sami oddamy
        i przy pomocy papieza staniemy sie narodem wybranym.
      • Gość: Kagan Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-JOrl IP: *.vic.bigpond.net.au 10.07.02, 10:02
        > Co do papieza, czytalem, ze majacy duzo do gadania biskupi niemieccy byli za
        > wybranie Wojtyly na papieza. Na pierwszy rzut oka, przyjazn polsko-niemiecka.
        > Ale
        > powody byly inne. Niemieckim naczelnym zadaniem bylo najpierw Zjednoczenie. To
        > moglo tylko nastapic po oslabieniu UW, a najlepiej jego rozwaleniu. I tym
        > najlepszym punktem byla Polska. Biskupi niemieccy, obietnicami pomcy finansowej
        > kosciolom z biednych krajow kupili sobie ich glosy.
        > A co do papieza samego. Walczyl z komunizmem. Logiczne, o kapitalizm. Teraz sie
        > zorientowal, ze w kapitalizmie jakos tez nie fajnie i narzeka.
        > No to jak? Ma sie co chcialo, a teraz zle? Trzeba bylo wczesniej pomyslec. Na
        > tym polega inteligencja aby przewidywac przyszlosc. I skutki swoich czynow.
        > Chyba jasne jak papieza oceniam. Przekonany jestem, ze tez byl niezlym
        > sluchaczem Wolnej Europy.
        K: Raczej wspolautorem textow...
        Wojtyle zalezalo na budowaniu sily Kosciola Kat., a nie silnej
        i zamoznej Polski! Interesy kleru kat., a szczegolnie hierarchow sa
        interesami Watykanu, a nie poszczegolnych panstw, chocby nawet
        przewazajaco katolickich jak Polska. Wystarczy popatrzec: bogaty Watykan,
        papiez, ktorego leczenie kosztuje rocznie miliony dolarow USA, i los
        katolikow chocby w Argentynie czy Brazylii (o Filipinach czy Mozambiku
        albo Angoli juz nie wsponme przez wrodzona mi skromnoscc i przyzwoitosc) ;)
        Kagan
        > Pozdrowienia

• Gość: MACIEJ Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-JOrl IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 19:40
          Leczenie Reagana tez kosztuje miliony mimo ze dawno nie jest prezydentem.
          Lewicowy Kwasniewski rezyduje w burzuazyjnym palacu,moze by go przeniesc do
          stajenki.
          • Gość: Kagan Re: Papiez a bezrobocie i nedza w Polsce-JOrl IP: *.vic.bigpond.net.au 11.07.02, 16:11
            Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
            > Leczenie Reagana tez kosztuje miliony mimo ze dawno nie jest prezydentem.
            K: Jak byl prezsydentem, tez byl chory, bo jak inaczej wyjasnic
            pograzenie USA w dlugach za jego prezydentury?
            > Lewicowy Kwasniewski rezyduje w burzuazyjnym palacu,moze by go przeniesc do
            > stajenki.
            K: A czemu nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka