Dodaj do ulubionych

Nowa kampania Carrefoura

14.10.05, 19:22
Kiedy zaczniecie wyrzucać ścierwo i padline ze swoich sklepów???

Sorry, zapewne i w Tesco i w Realu i Geantcie psuje sie zarcie ALE ONI TO USUWAJA!!!
A w Carrefourze (Wrocław) padlina lezy na półkach - kto nie wierzy niech przyjedzie ok 20ej do Carrefoura - mieso - smrod jak na wysypisku. Owoce - zawsze trzeba przebierac (nie ma pracownika do wybierania zgniłek?) Ryby - zgroza!

Po co te promocje jak nie mozna wejsc do Waszego sklepu bo sie zwymiotować chce?
Obserwuj wątek
    • Gość: ION No i teraz wiem dlaczego padają. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 15.10.05, 11:21
      .
    • Gość: Realista Phi, tez mi promocja IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:04
      Co to ma byc, w Tesco jak zorganizowali akcje to KAZDY klient zyskiwal bo za wydane pieniadze dostawal znizke na nastepne zakupy. A tu? Mgliste nagrody a jeszcze trzeba wisiec przy telewizorze jak jakis debil, zeby naswietlac kuponik. I to jeszcze na takim badziewnym kanale jak Polsat. A szansa wygranej jak w lotto czyli zadna. Do bani z takimi promocjami
    • Gość: Malutka Re: Nowa kampania Carrefoura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:05
      Jestem jedą z uczestniczek które wygrały jedną z paru tysiecy nagród w
      konkursie "MAGIA KODÓW". A mianowicie wygrałam "SŁODYCZE". Otrzymałam od bardzo
      miłej pani jedzna tabliczke czekolady pod którą musiałam się podpisać. Myśle że
      Carrefour w ten sposób traktuje kilentów berdzo lekceważąco. Jestem bardzo
      zawiedziona bo gdybym wygrala samochód to mogła bym się spodziewać zabawki.
      Wydaje mi się ze nasze hipermarkiety stać na coś więcej niz jedną tabliczke
      czekolady!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka