Gość: terry Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:01 No cóż smutne to ale i wesołe zarazem. Marzy się wodzusiowi władza, to i poglądy trzeba zmienić.Jako rolnik hołduje się zasadzie że tylko krowa nie zmienia poglądów. Trochę tylko szkoda , bo kto będzie wrzeszczał ,ze Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden POCZĄTEK "WIELKIEJ PRAWICY" KONIEC LEPPERA? 18.11.05, 13:13 Jedno widać wyraźnie. Pan Lepper nie miał programu, i nie ma go nadal. Nie daje on żadnych podstaw by sądzić, że jest on człowiekiem stabilnym i spolegliwym. Cwana chorągiewka na dachu. Taka zmiana "poglądów" jest bardzo groźna. Ewidentnie Pan Lepper nie bierze żadnej odpowiedzialności za swoje słowa. To czy ściągnie on PiS w dół, zależy jeszcze od samego PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezycowy_sekretarz Re: POCZĄTEK "WIELKIEJ PRAWICY" KONIEC LEPPERA? 18.11.05, 13:59 Już wkrótce kolejny strona twórcy www.PiSda.org : www.SzamboObrona.info - strona dla ludzi o mocnych nosach! Mulat! Uważaj, wersal się skończył! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Eeee tam PIS go wypchal z pozycji wiec... 18.11.05, 21:27 probuje sie rozepchac pomiezy "liberalna" a "solidarna" Polska - na tzw ziemii niczyjej - tam gdzie L.Kaczynski postawil granice -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol a mówiłem że będzie premierem niedługo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.05, 13:29 i podtrzymuję to co powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były sypatyk Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:40 wiem dokładnie że lepper od początku nie tylko kłamie ale jest zwykłm oszustem łamiącym ustawe o partiach i uchodzi mu to na sucho kto za nim stoi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj nowy-stary Lepper 18.11.05, 13:41 Przykro mi to powiedziec, jako byly umiarkowany zwolennik PO, ale Lepper przy Tusku to maz stanu. Od lat rozwija sie jako polityk, podczas gdy Tusk jako polityk sie kurczy, az nic z niego nie zostanie. Wniosek: brawo Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 13:54 agaj.agaj napisał: > Przykro mi to powiedziec, jako byly umiarkowany zwolennik PO, ale Lepper przy > Tusku to maz stanu. Od lat rozwija sie jako polityk, podczas gdy Tusk jako > polityk sie kurczy, az nic z niego nie zostanie. > Wniosek: brawo Lepper. Wniosek: naiwnych nie sieją. Duża część opinii publicznej w Polsce daje się wodzić za nos jak osiołek na widok marchewki: Lepper macha tą marchewką, gdzie mu się żywnie podoba, a osiołek kłap-kłap-kłap już biegnie. Proponuję włączyć szare komórki i zapytać się samego siebie: dlaczego Lepper wykonuje ten manewr? Moim zdaniem: a) chce wzbudzić w PiS podejrzliwość, że może coś pod stołem kombinować z PO, a tym samym zmusić PiS do "miękkszej" postawy b) jest to nieśmiała próba urwania paru posłów klubowi parlamentarnemu PO. Z poglądami liberalnymi Lepper ma tyle samo wspólnego, ile z troską o biednych: NIC. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saprafik Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 14:05 Alez to jest typowy Lepper. Przypomne. Zaczynal jako chlop ktory sie nabral kredytow, ale nie mogl ich spacic. Demonstrowal pod sejmem. Walesa go przyjal na rozmowy i sie zaczelo. Najpierw byl antykosciely - bo takie byly nastroje spoleczne. Nastepnie byl prokoscielny (ZCHN tracil popularnosc). Nastepnie popieral SLD (jak SLD bylo u wladzy). Nastepie stal sie socjalista (SLD stacilo poparcie, PIS poczatkowo nie zabiegal o ten elektorat). Teraz chce byc "liberalem" (PIS zabral socjalny elektorat). Tu nie chodzi o przekonania, to jest wyszukiwanie "niszy rynkowej" w elektoracie Rafik Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 16:02 hmm Lepper jest na garnuszku takich firm jak Procom wiec bedzie im sprzyjal- inaczej bedzie mial finansowe problemy. poza tym musi w jakis sposob odroznic sie od PISu bo inaczej Pis by go wchlonal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestix Re: nowy-stary Lepper IP: 213.195.139.* 18.11.05, 14:13 Jedyna obrona, to kształcić społeczeństwo, a ty agaj.agaj wracaj do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Dość mam chłopów,kierowców i innych 18.11.05, 13:43 dyletantów majstrujących w polskiej polityce.Ale wiem,że tak jak nasz produkt sztandarowy: miotła brzozowa,tak politycy są niskiej jakości.Bo u nas poprostu wszystko jest niskiej jakości.No może poza Oplami,które się tutaj produkuje ale to nie nasz pomysł te ople. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:47 Co dziwnego? Kmiotek chce rządzić, więc dobrze wie że potrzebne są głosy nie tylko ze wsi. A że zmienia poglądy jak wiatr zawieje, cóż ... marzy się burakowi rządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:14 Jak się miewają ci, którzy uwierzyli pokrętnemu przewodniczącemu? W najbliższych wyborach znowu go wybiorą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Lepper podąża drogą Hitlera IP: *.local.pl / 213.199.218.* 18.11.05, 14:24 NSDAP Hitlera zbratało w pewnym momencie przemysłowców, którzy bardzo pomogli przy dojściu do władzy. Lepper liczy chyba na coś podobnego. Poczekajmy jeszcze na kolejny duży kryzys po kolejnych 4 latach rządzenia socjalistów i będzie mieć fajne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:28 No na poziomie są wypowiedzi tego" pana".Czemu GW są takimi osobami zajmuje?Czy są tego warte?Chyba NIE!Niech się kocha z pisuarami i da nam wszystkim spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 14:37 Kaczor numer 1, Kaczor numer 2 i Lepperek, zglodniala trojka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 213.18.121.* 18.11.05, 14:52 Maiała być IV RP a mamy Cyrk. Tylko ten clown czerwonego nosa nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Toz to miod na moje serce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:09 Dyzma XXI wieku jak nic ! Choc przyznam ze poglady ma teraz ciekawe: "kierunek socjalliberalny" !? Panie Andrzeju idzmy na calosc! Proponuje kierunek socjalno-narodo-katolicko-konserwatywno-liberalny ? Kto da wiecej ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:10 Gdybym nie miała 100-proc.pewności,ze dziś nie jest 1 kwietnia, to pomyślałabym, ze to prima aprilis. Lepper liberał - ale jajo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 18.11.05, 15:39 Dobre, popieram. Lepper to chyba najambitniejszy polski polityk. I jaki rezolutny, tak szybko się uczy i nabiera ogłady... Radio Maryja, krawaty w paski i spowiedź co piątek. Już zaczynam się przygotowywać do nowego standardu kraju rodzinnego. Po pierwsze zrobię sobię pasemka... Odpowiedz Link Zgłoś
bohwol Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 15:44 Lepper poczuł zapach władzy i już kombinuje, że rząd Marcinkowskiego pewnie upadnie (może nawet z pomocą Samoobrony) i PO wtedy bedzie szukała koalicjanta, więc warto już się ogłaszać jako taki trochę liberał... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 18:39 bohwol napisał: > Lepper poczuł zapach władzy i już kombinuje, że rząd Marcinkowskiego pewnie > upadnie (może nawet z pomocą Samoobrony) i PO wtedy bedzie szukała koalicjanta, > > więc warto już się ogłaszać jako taki trochę liberał... Chyba masz rację. Chce zająć miejsce PiS na pozycji obrotowego i szantażować Kaczyńskich ewentualną koalicją z PO. Szybko się uczy. Tylko co na to powie Tadeusz O'Rydzyk? A może sam mu to poradził, żeby lepiej trzymać PiS na smyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (:-o ) Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:50 no stary :) kocham Cię ! genialny dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 He he he 18.11.05, 15:54 Teraz wiadomo, jacy inteligenci są "liberałami":) Dzięki Andrew:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 ALE MOTA WYBIORCZA az sie wymitowac chce 18.11.05, 17:42 Publikuje 2 artykuly na raz o sprzecznej tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: ALE MOTA WYBIORCZA az sie wymitowac chce 18.11.05, 18:14 barbara444 napisał: > Publikuje 2 artykuly na raz o sprzecznej tresci. Jak to? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 To nie GW jest sprzeczna ... 18.11.05, 21:08 Tylko nasz pierwszy burak jest niedookreslony -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Jolu, przyjdź, potrzymam Cię za rączkę! 18.11.05, 18:12 I co teraz z Tobą będzie, biedactwo moje? Chyba nie masz wyjścia, też musisz zostać socjalliberałką. Alleluja i do przodu! Balcerowicz musi zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
awacss A więc to Lepper odejdzie- w niebyt 18.11.05, 18:16 Taka wolta Lepperowi nie przyniesie żadnych korzyści : nie przekona do siebie liberałów(ponadto oni nim gardzą) i zrazi do siebie swój elektorat.Jezeli zrobilby taką wolte to skończy jak Miller i gorzej niz SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwy Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.op.osi.pl 18.11.05, 18:21 Ja się nie zmieniłem, zawsze byłem takim małym kapitalistą... o swinskich oczkach Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 i posturze buraka 18.11.05, 21:56 -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GLOSOWALEM na SO! Panowie, sam jestem kapitalistą, mój syn ma 300 ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:56 >Panowie, sam jestem kapitalistą, mój syn ma 300 hektarów, stada bydła... Hmm, ciekawe... To Pan Przewodniczacy Lepper jest kapitalista, czy ma syna kapitaliste? Jakby nie bylo, po tych wypowiedziach powinien przeprosic wszystkich, ktorzy na niego glosowali, grzecznie zdac mandat poselski i wrocic do gospodarzenia i kapitalizowania na tych swoich/nieswoich 300 ha. Inaczej okradnie caly ten kraj, tak jak ukradl 15% poparcie w kampanii wyborczej. Wychodzi na to, ze lgal jak najety. Zadne usprawiedliwianie sie, ze to bylo 'podkreslanie' czy 'uwydatnianie na potrzeby kampanii' nie zmieni tego. Boze, to zwyczajny klamca, lgarz!! Jak Pan sie nie wstydzi, Panie Przewodniczacy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 i pewnie jest za zniesieniem KRUS-u :) 18.11.05, 21:15 Syn ma 300 on 3000 hektarow -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-lepper Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 18.11.05, 19:30 lepper ty sprzedajna dziwko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Balcerowicz za pół roku: Lepper musi odejść !!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.05, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś