Dodaj do ulubionych

Lepper: Zawsze popierałem kapitał

• Gość: terry Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:01
      No cóż smutne to ale i wesołe zarazem. Marzy się wodzusiowi władza, to i poglądy
      trzeba zmienić.Jako rolnik hołduje się zasadzie że tylko krowa nie zmienia
      poglądów. Trochę tylko szkoda , bo kto będzie wrzeszczał ,ze Balcerowicz musi
      odejść.
    • tomekjeden POCZĄTEK "WIELKIEJ PRAWICY" KONIEC LEPPERA? 18.11.05, 13:13
      Jedno widać wyraźnie. Pan Lepper nie miał programu, i nie ma go nadal. Nie daje
      on żadnych podstaw by sądzić, że jest on człowiekiem stabilnym i spolegliwym.
      Cwana chorągiewka na dachu. Taka zmiana "poglądów" jest bardzo groźna.
      Ewidentnie Pan Lepper nie bierze żadnej odpowiedzialności za swoje słowa. To czy
      ściągnie on PiS w dół, zależy jeszcze od samego PiS-u.
      • ksiezycowy_sekretarz Re: POCZĄTEK "WIELKIEJ PRAWICY" KONIEC LEPPERA? 18.11.05, 13:59
        Już wkrótce kolejny strona twórcy www.PiSda.org :
        www.SzamboObrona.info - strona dla ludzi o mocnych nosach!

Mulat! Uważaj, wersal się skończył!
      • nawrocony1 Eeee tam PIS go wypchal z pozycji wiec... 18.11.05, 21:27
        probuje sie rozepchac pomiezy "liberalna" a "solidarna" Polska - na tzw ziemii
        niczyjej - tam gdzie L.Kaczynski postawil granice
        --
        Dosiadł mnie osioł okrakiem
        i rykiem obwieścił donośnym
        Że na wierzchu takim
        Będzie jeźdźcem wolności
    • Gość: robol a mówiłem że będzie premierem niedługo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.05, 13:29
      i podtrzymuję to co powiedziałem
    • Gość: były sypatyk Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:40
      wiem dokładnie że lepper od początku nie tylko kłamie ale jest zwykłm oszustem
      łamiącym ustawe o partiach i uchodzi mu to na sucho kto za nim stoi !!!!!!!
    • agaj.agaj nowy-stary Lepper 18.11.05, 13:41
      Przykro mi to powiedziec, jako byly umiarkowany zwolennik PO, ale Lepper przy
      Tusku to maz stanu. Od lat rozwija sie jako polityk, podczas gdy Tusk jako
      polityk sie kurczy, az nic z niego nie zostanie.
      Wniosek: brawo Lepper.
      • mobisek Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 13:54
        agaj.agaj napisał:

> Przykro mi to powiedziec, jako byly umiarkowany zwolennik PO, ale Lepper przy
        > Tusku to maz stanu. Od lat rozwija sie jako polityk, podczas gdy Tusk jako
        > polityk sie kurczy, az nic z niego nie zostanie.
        > Wniosek: brawo Lepper.

Wniosek: naiwnych nie sieją. Duża część opinii publicznej w Polsce daje się
        wodzić za nos jak osiołek na widok marchewki: Lepper macha tą marchewką, gdzie
        mu się żywnie podoba, a osiołek kłap-kłap-kłap już biegnie.

Proponuję włączyć szare komórki i zapytać się samego siebie: dlaczego Lepper
        wykonuje ten manewr?

Moim zdaniem: a) chce wzbudzić w PiS podejrzliwość, że może coś pod stołem
        kombinować z PO, a tym samym zmusić PiS do "miękkszej" postawy b) jest to
        nieśmiała próba urwania paru posłów klubowi parlamentarnemu PO.

Z poglądami liberalnymi Lepper ma tyle samo wspólnego, ile z troską o biednych:
        NIC.

Pozdrawiam
        • saprafik Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 14:05
          Alez to jest typowy Lepper. Przypomne. Zaczynal jako chlop ktory sie nabral
          kredytow, ale nie mogl ich spacic. Demonstrowal pod sejmem. Walesa go przyjal
          na rozmowy i sie zaczelo. Najpierw byl antykosciely - bo takie byly nastroje
          spoleczne. Nastepnie byl prokoscielny (ZCHN tracil popularnosc). Nastepnie
          popieral SLD (jak SLD bylo u wladzy). Nastepie stal sie socjalista (SLD stacilo
          poparcie, PIS poczatkowo nie zabiegal o ten elektorat). Teraz chce
          byc "liberalem" (PIS zabral socjalny elektorat). Tu nie chodzi o przekonania,
          to jest wyszukiwanie "niszy rynkowej" w elektoracie

Rafik
        • nawrocony1 Re: nowy-stary Lepper 18.11.05, 16:02
          hmm Lepper jest na garnuszku takich firm jak Procom wiec bedzie im sprzyjal-
          inaczej bedzie mial finansowe problemy. poza tym musi w jakis sposob odroznic
          sie od PISu bo inaczej Pis by go wchlonal
      • Gość: nestix Re: nowy-stary Lepper IP: 213.195.139.* 18.11.05, 14:13
        Jedyna obrona, to kształcić społeczeństwo, a ty agaj.agaj wracaj do szkoły.
    • zbirut Dość mam chłopów,kierowców i innych 18.11.05, 13:43
      dyletantów majstrujących w polskiej polityce.Ale wiem,że tak jak nasz produkt
      sztandarowy: miotła brzozowa,tak politycy są niskiej jakości.Bo u nas poprostu
      wszystko jest niskiej jakości.No może poza Oplami,które się tutaj produkuje ale
      to nie nasz pomysł te ople.
    • Gość: warszawiak Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:47
      Co dziwnego? Kmiotek chce rządzić, więc dobrze wie że potrzebne są głosy nie
      tylko ze wsi. A że zmienia poglądy jak wiatr zawieje, cóż ... marzy się
      burakowi rządzenie.
    • Gość: ja Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:14
      Jak się miewają ci, którzy uwierzyli pokrętnemu przewodniczącemu? W najbliższych
      wyborach znowu go wybiorą?
    • Gość: kck Lepper podąża drogą Hitlera IP: *.local.pl / 213.199.218.* 18.11.05, 14:24
      NSDAP Hitlera zbratało w pewnym momencie przemysłowców, którzy bardzo pomogli
      przy dojściu do władzy. Lepper liczy chyba na coś podobnego.

Poczekajmy jeszcze na kolejny duży kryzys po kolejnych 4 latach rządzenia
      socjalistów i będzie mieć fajne czasy.
    • Gość: prawnik Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:28
      No na poziomie są wypowiedzi tego" pana".Czemu GW są takimi osobami zajmuje?Czy
      są tego warte?Chyba NIE!Niech się kocha z pisuarami i da nam wszystkim spokój.
    • roztoka CZEMU KRYTYKA PiS-u JEST TAK SALONOWA. TRZEBA MÓ- 18.11.05, 14:29
    • zwiatrem1 Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 14:37
      Kaczor numer 1, Kaczor numer 2 i Lepperek, zglodniala trojka!!!
    • Gość: jaco Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 213.18.121.* 18.11.05, 14:52
      Maiała być IV RP a mamy Cyrk. Tylko ten clown czerwonego nosa nie ma....
    • Gość: kiwi Toz to miod na moje serce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:09
      Dyzma XXI wieku jak nic !
      Choc przyznam ze poglady ma teraz ciekawe: "kierunek socjalliberalny" !?

Panie Andrzeju idzmy na calosc! Proponuje kierunek
      socjalno-narodo-katolicko-konserwatywno-liberalny ?

Kto da wiecej ??? ;)
    • Gość: natka Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:10
      Gdybym nie miała 100-proc.pewności,ze dziś nie jest 1 kwietnia, to
      pomyślałabym, ze to prima aprilis. Lepper liberał - ale jajo!
    • Gość: baba Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 18.11.05, 15:39
      Dobre, popieram. Lepper to chyba najambitniejszy polski polityk. I jaki
      rezolutny, tak szybko się uczy i nabiera ogłady... Radio Maryja, krawaty w
      paski i spowiedź co piątek. Już zaczynam się przygotowywać do nowego standardu
      kraju rodzinnego. Po pierwsze zrobię sobię pasemka...
    • bohwol Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 15:44
      Lepper poczuł zapach władzy i już kombinuje, że rząd Marcinkowskiego pewnie
      upadnie (może nawet z pomocą Samoobrony) i PO wtedy bedzie szukała koalicjanta,
      więc warto już się ogłaszać jako taki trochę liberał...
      • cymber.gaj Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 18:39
        bohwol napisał:

> Lepper poczuł zapach władzy i już kombinuje, że rząd Marcinkowskiego pewnie
        > upadnie (może nawet z pomocą Samoobrony) i PO wtedy bedzie szukała koalicjanta,
        >
        > więc warto już się ogłaszać jako taki trochę liberał...

Chyba masz rację. Chce zająć miejsce PiS na pozycji obrotowego i szantażować Kaczyńskich ewentualną koalicją z PO. Szybko się uczy. Tylko co na to powie Tadeusz O'Rydzyk? A może sam mu to poradził, żeby lepiej trzymać PiS na smyczy?
    • Gość: (:-o ) Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:50
      no stary :) kocham Cię ! genialny dowcip
    • abaddon_696 He he he 18.11.05, 15:54
      Teraz wiadomo, jacy inteligenci są "liberałami":) Dzięki Andrew:)
      • barbara444 ALE MOTA WYBIORCZA az sie wymitowac chce 18.11.05, 17:42
        Publikuje 2 artykuly na raz o sprzecznej tresci.
        • cymber.gaj Re: ALE MOTA WYBIORCZA az sie wymitowac chce 18.11.05, 18:14
          barbara444 napisał:

> Publikuje 2 artykuly na raz o sprzecznej tresci.

Jak to?
        • nawrocony1 To nie GW jest sprzeczna ... 18.11.05, 21:08
          Tylko nasz pierwszy burak jest niedookreslony
          --
          Że na wierzchu takim
          Będzie jeźdźcem wolności
    • cymber.gaj Jolu, przyjdź, potrzymam Cię za rączkę! 18.11.05, 18:12
      I co teraz z Tobą będzie, biedactwo moje? Chyba nie masz wyjścia, też musisz zostać socjalliberałką. Alleluja i do przodu!

Balcerowicz musi zostać!
    • awacss A więc to Lepper odejdzie- w niebyt 18.11.05, 18:16
      Taka wolta Lepperowi nie przyniesie żadnych korzyści : nie przekona do siebie
      liberałów(ponadto oni nim gardzą) i zrazi do siebie swój elektorat.Jezeli
      zrobilby taką wolte to skończy jak Miller i gorzej niz SLD.
    • Gość: zlosliwy Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.op.osi.pl 18.11.05, 18:21
      Ja się nie zmieniłem, zawsze byłem takim małym kapitalistą... o swinskich oczkach
      • chateau Le Per 18.11.05, 19:24
        lumpenkapitalista?

;)
      • nawrocony1 i posturze buraka 18.11.05, 21:56
        --
        Że na wierzchu takim
        Będzie jeźdźcem wolności
    • Gość: GLOSOWALEM na SO! Panowie, sam jestem kapitalistą, mój syn ma 300 ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:56
      >Panowie, sam jestem kapitalistą, mój syn ma 300 hektarów, stada bydła...

Hmm, ciekawe... To Pan Przewodniczacy Lepper jest kapitalista, czy ma syna
      kapitaliste? Jakby nie bylo, po tych wypowiedziach powinien przeprosic
      wszystkich, ktorzy na niego glosowali, grzecznie zdac mandat poselski i wrocic
      do gospodarzenia i kapitalizowania na tych swoich/nieswoich 300 ha. Inaczej
      okradnie caly ten kraj, tak jak ukradl 15% poparcie w kampanii wyborczej.
      Wychodzi na to, ze lgal jak najety. Zadne usprawiedliwianie sie, ze to bylo
      'podkreslanie' czy 'uwydatnianie na potrzeby kampanii' nie zmieni tego. Boze, to
      zwyczajny klamca, lgarz!! Jak Pan sie nie wstydzi, Panie Przewodniczacy!!!!
      • nawrocony1 i pewnie jest za zniesieniem KRUS-u :) 18.11.05, 21:15
        Syn ma 300 on 3000 hektarow
        --
        Że na wierzchu takim
        Będzie jeźdźcem wolności
    • Gość: anty-lepper Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 18.11.05, 19:30
      lepper ty sprzedajna dziwko!!!
    • Gość: robol Balcerowicz za pół roku: Lepper musi odejść !!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.05, 19:31
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka