skiela1 09.02.11, 03:53 www.boston.com/bigpicture/2011/02/chinese_new_year_2011.html Ciekawe jak smakuja te slynne ryzowe ciasteczka (fot.29)pokryte jadalnym zlotem /cokolwiek to znaczy/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercedes_4 Re: Chinese New Year 2011 09.02.11, 22:31 Bardzo mi się podobała fotka 24 - 280 metrowy stół, fajny klimat ukazuje teraz mamy chiński rok królika www.chinskinowyrok.pl/ Odpowiedz Link
skiela1 Re: Chinese New Year 2011 09.02.11, 22:42 mercedes_4 napisała: > teraz mamy chiński rok królika > www.chinskinowyrok.pl/ Tak Swinia jestem.W roku krolika bedzie mi sie dobrze wiodlo. Oby Odpowiedz Link
jan.kran Re: Chinese New Year 2011 15.02.11, 16:50 Ja też świnia Moja córka obchodziła w tym roku to święto bo przyjaciółka u której mieszka obecnie jest z pochodzenai Chinką . Wprawdzie na codzień X. jest całkiem norweska , tu wychowana i wykształcona ale jakieś resztki tradycji zachowuje. Moja córka została zatrudniona do lepienia chińskich pierożkówPP A chińscy sąsiedzi przyszli ze swoimi pierożkami i odbyła sie wspólna próba smakowa) Kran Odpowiedz Link
skiela1 Re: Chinese New Year 2011 15.02.11, 16:55 jan.kran napisała: > Ja też świnia Oo to milo jest nas dwie > Moja córka obchodziła w tym roku to święto bo przyjaciółka u której mieszka ob > ecnie jest z pochodzenai Chinką . Wprawdzie na codzień X. jest całkiem norwesk > a , My tez swietowalismy,ale w chinskiej knajpie. W ogole to ja bardzo lubie swieta innych kultur. Późno już Świta. Odpowiedz Link