Dodaj do ulubionych

Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski

IP: *.ny325.east.verizon.net 22.01.03, 15:29
Nie wiem jak mozna prezydenta,ktory prowadzi Polske od jednego sukcesu do
drugiego sukcesu tak nikczemnie posadzac o romans z Edyta.
Rzeczywiscie zaspiewala cienko jakby jej ktos czyms gardlo zadrapal,ale zeby
od razu nasz kochany pan Mgr Kwasniewski.
Cos mnie sie widzi,ze lewica sie rozpada bez zadnego powodu zreszta.
Chlopcy sie coraz czesciej kloca i przepychaja a do podzialu jest coraz mniej.
Czy Miller ma szanse zostac prezydentem,czy zmuszeni bedziemy glosowac na
Kwasniewskiego jeszcze raz?
Obserwuj wątek
    • Gość: AG Re: Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski IP: *.proxy.aol.com 23.01.03, 01:06
      Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Czy Miller ma szanse zostac prezydentem,czy zmuszeni bedziemy glosowac na
      > Kwasniewskiego jeszcze raz?
      ----------

Ooooops, czyli ty na niego glosowales ???!!!
      • Gość: jr Re: Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski IP: 203.129.132.* 23.01.03, 01:37
        Gość portalu: AG napisał(a):

> Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
        >
        >
        > > Czy Miller ma szanse zostac prezydentem,czy zmuszeni bedziemy glosowac na
        > > Kwasniewskiego jeszcze raz?
        > ----------
        >
        > Ooooops, czyli ty na niego glosowales ???!!!

ja mysle ze Maciej glosowal na leppera! hehehe
        • Gość: MACIEJ Re: Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski IP: *.ny325.east.verizon.net 23.01.03, 04:25
          Gość portalu: jr napisał(a):

> Gość portalu: AG napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
          > >
          > >
          > > > Czy Miller ma szanse zostac prezydentem,czy zmuszeni bedziemy glosowa
          > c na
          > > > Kwasniewskiego jeszcze raz?
          > > ----------
          > >
          > > Ooooops, czyli ty na niego glosowales ???!!!
          >
          > ja mysle ze Maciej glosowal na leppera! hehehe

Troche to nieuczciwie glosowac w dwoch krajach i nie wiem czy legalne z
          amerykanskiego punktu widzenia.
          W wiekszosci cywilizowanych krajow mozesz miec tylko jedno obywatelstwo.
          • Gość: jr Re: Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski IP: 203.129.132.* 23.01.03, 05:33
            Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Troche to nieuczciwie glosowac w dwoch krajach i nie wiem czy legalne z
            > amerykanskiego punktu widzenia.
            > W wiekszosci cywilizowanych krajow mozesz miec tylko jedno obywatelstwo.

tak na marginesie czy w usa juz zaczeto kursy przygotowawcze "voting for
            dummies" przed nastepnymi wyborami??? to nie tylko trzeba wiedziec gdzie
            postawic krzyzyk ale tyz i jak!!! hehehe

chyba nie ma nic bardziej zadawalajacego dla prezydenta jak wygrana wyborow
            zawdzieczona nieumiejetnoscia glosowania (stawiania krzyzyka - a moze to w usa
            kolko sie zatacza - bardziej skomplikowane)hehehe
            • Gość: MACIEJ Re: Aleksander Kwasniewski:Niegodziwe pogloski IP: *.ny325.east.verizon.net 23.01.03, 07:59
              Gość portalu: jr napisał(a):

> Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
              >
              > > Troche to nieuczciwie glosowac w dwoch krajach i nie wiem czy legalne z
              > > amerykanskiego punktu widzenia.
              > > W wiekszosci cywilizowanych krajow mozesz miec tylko jedno obywatelstwo.
              >
              > tak na marginesie czy w usa juz zaczeto kursy przygotowawcze "voting for
              > dummies" przed nastepnymi wyborami??? to nie tylko trzeba wiedziec gdzie
              > postawic krzyzyk ale tyz i jak!!! hehehe
              >
              > chyba nie ma nic bardziej zadawalajacego dla prezydenta jak wygrana wyborow
              > zawdzieczona nieumiejetnoscia glosowania (stawiania krzyzyka - a moze to w
              usa
              > kolko sie zatacza - bardziej skomplikowane)hehehe

Trzeba by wyjasnic te ostatnie wybory.
              Zanim dojdzie do glosowania,to karty wyborcze sa akceptowane przez grupy
              specjalistow skladajace sie z republikanow i demokratow.
              No wiec wszyscy oni zaakceptowali karty wyborcze a po wyborach demokraci
              zaczeli macic ,ze czesc demokratow chciala glosowac na demokratow a przez
              pomylke zaglosowala na republikanow.
              Oczywiscie kant byl tak widoczny i oczywisty ze sad oddalil pozew demokratow i
              wybory wygral lepszy,czyli George the Great.
              Poza tym w kazdym stanie inaczej sie glosuje i sa inne prawa wyborcze.
              W NY nie ma zadnych kart,lecz glos rejestruje maszyna.

Na florydzie wygladalo to tak:

Fizyczny Fizyk () Junior Mlodszy ()

I jesli postawiles z lewej strony Juniora krzyzyk,to zaglosowales na Fizyka.

Jest to nic innego jak gapiostwo,a ze wiecej gamoni jest wsrod demokratow,to
              wynik uwazam za sprawiedliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka