Gość: zaDuplin Kto nie lubi skutecznej reklamy? IP: 85.134.177.* 14.11.06, 09:52 Dzieki ci nieznajomy twórco za Adblocka i firefoxa!! Od roku codziennie za twe zdrowie kubek porannej kawy piję. Do kosza poszly: caly hit.gemius, wszytkie AD-sy, adv.gazeta itp. linki. I mogę CZYTAĆ a nie denerwować się. Niestety - albo właśnie stety - żadne reklamy do mnie nie docierają. A poza tym - co za oszczędność pasma a i szybkość ładowania stron wzrosła.... Za duzo tego bylo i z błedami. Zamykam reklamę, przeczytam artykuł, klikam back......i znowu jest. Znaczy była. Przed erą Adblocka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: int firefox + adblock IP: 193.0.236.* 14.11.06, 10:05 Wystarczy w firefoxie odpowiednio skonfigurować wtyczkę adblock i po sprawie. Reklam nie widziałem (autentycznie!) od pół roku na żadnym z portali ani stron które odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Reklamy? Jakie reklamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:55 Ja nie widzę żadnych reklam w internecie :) adblock & noscript user Odpowiedz Link Zgłoś
clinamen Re: Reklamy? Jakie reklamy? 15.11.06, 01:20 zgadza sie: firefox + adblock + no script zalatwiaja sprawe kompleksowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Kto nie lubi skutecznej reklamy? IP: *.pp.com.pl 16.11.06, 00:52 Świetna jest ta reklama Fortis banku. Ktoś to dobrze wymyślił. Jedzie pociąg, znika lokomotywa prowadząca natomiast wjeżdża jako ostatnia lokomotywa na końcu pociągu pociąg staje otwierają się drzwi i wyskakują reklamy. Po chwili drzwi zostają zamknięte i pociąg mknie dalej tyle, że teraz wydaje się ze jedzie do tyłu. Wszak widoczna jest tylko ta „tylna” lokomotywa. To znaczy, że Fortis bank nie dodaje mi oprocentowania, ale wręcz przeciwnie każe mi płacić za złożone u niego na koncie pieniądze nawet 26%. No, ale robi tak tylko do 8 grudnia. Może później będzie lepiej?! Odpowiedz Link Zgłoś