Dodaj do ulubionych

CBOS: 51 proc. Polaków ma w domu komputer

06.04.07, 14:07
no własnie 37% ma komputer a oszołomy z P.O. chcą żeby głosowanie w wyborach
było mozliwe przez internet...prawdziwe oszołomy!
Obserwuj wątek
    • jorge.martinez Re: CBOS: 51 proc. Polaków ma w domu komputer 06.04.07, 14:10
      kenzoo3 napisał:

> no własnie 37% ma komputer a oszołomy z P.O. chcą żeby głosowanie w wyborach
      > było mozliwe przez internet...prawdziwe oszołomy!

Było możliwe a nie obowiązkowe.
      • Gość: manhu Re: CBOS: 51 proc. Polaków ma w domu komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:17
        Myślę, że partia hakerów mogłaby zawalczyć:) A realniej SO zapłaciłaby im odpowiednio za dodatkowe 90% głosów (~90% bo ciężko ocenić, wielu niegłosujących by zagłosowało:)
        • znajomy_jennifer_lopez TYLKO 1/3 Polaków korzysta z Internetu 06.04.07, 14:47
          i TYLKO 1/2 mieszkańcow Polski ma swobodny dostęp do komputera.
          To są dwie najważniejsze i najsmutniejsze zarazem info z tego artu
          • Gość: Grzesiek jest rozwiazanie IP: 80.51.10.* 06.04.07, 14:58
            zaproponowal je minister Dorn - urzad do spraw komputerow. Swietny urzad dzieki
            ktoremu bedzie wiecej komputerow w Polsce bo tak uwaza minister Dorn. Tak jak
            jest lepsza gospodarka dzieki ministerstwu gospodarki.
            • Gość: polak z kopalni Krytycy Pana Premiera powinni być odłączeni od int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:42
              ernetu. Nazywanie Go "wzdętym bąkiem" czy chociażby (lekceważąco) "kaczorem" powinno być karane długoletnim więzieniem
              • login.gazeta1 Dlatego własnie nie uzywam komputera! 06.04.07, 15:52
                .
    • karl ja jestem oszołomem ktory chce głosować internetow 21.04.07, 03:26
      kiedyś wszyscy będą mieli dostęp do internetu, wiec dlaczego juz nie wprowadzić
      takiej możliwości.......... przecież to możliwośc a nie przymus...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka