kenzoo3 06.04.07, 14:07 no własnie 37% ma komputer a oszołomy z P.O. chcą żeby głosowanie w wyborach było mozliwe przez internet...prawdziwe oszołomy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: CBOS: 51 proc. Polaków ma w domu komputer 06.04.07, 14:10 kenzoo3 napisał: > no własnie 37% ma komputer a oszołomy z P.O. chcą żeby głosowanie w wyborach > było mozliwe przez internet...prawdziwe oszołomy! Było możliwe a nie obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: CBOS: 51 proc. Polaków ma w domu komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:17 Myślę, że partia hakerów mogłaby zawalczyć:) A realniej SO zapłaciłaby im odpowiednio za dodatkowe 90% głosów (~90% bo ciężko ocenić, wielu niegłosujących by zagłosowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez TYLKO 1/3 Polaków korzysta z Internetu 06.04.07, 14:47 i TYLKO 1/2 mieszkańcow Polski ma swobodny dostęp do komputera. To są dwie najważniejsze i najsmutniejsze zarazem info z tego artu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek jest rozwiazanie IP: 80.51.10.* 06.04.07, 14:58 zaproponowal je minister Dorn - urzad do spraw komputerow. Swietny urzad dzieki ktoremu bedzie wiecej komputerow w Polsce bo tak uwaza minister Dorn. Tak jak jest lepsza gospodarka dzieki ministerstwu gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z kopalni Krytycy Pana Premiera powinni być odłączeni od int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:42 ernetu. Nazywanie Go "wzdętym bąkiem" czy chociażby (lekceważąco) "kaczorem" powinno być karane długoletnim więzieniem Odpowiedz Link Zgłoś
karl ja jestem oszołomem ktory chce głosować internetow 21.04.07, 03:26 kiedyś wszyscy będą mieli dostęp do internetu, wiec dlaczego juz nie wprowadzić takiej możliwości.......... przecież to możliwośc a nie przymus... Odpowiedz Link Zgłoś