Gość: fu beznadziejna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:29 kilka osób się nabierze, reszta popatrzy z zażenowaniem. Jeżeli to szczyt możliwości Xboxa to lepiej sobie darować tę konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sambucus Nigra F7? IP: 81.219.30.* 02.10.07, 21:41 Nie mam x360, więc o grze/recenzji się nie wypowiadam, za to mogliście przynajmniej poprawić błędy ortograficzne w tekście. :\ Over & out. SN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y-box 720 Czy ten pacan z IDG wogóle w to grał? LOL IP: *.toya.net.pl 02.10.07, 21:55 Z plusów najbardziej podoba mi się: "+ Wiele dodatkowych opcji + I wiele innych..." To ma być recenzja? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony boszsz, przecież to jest artykuł sponsorowany... IP: *.betanet.pl 02.10.07, 21:59 i mam ważenie, że niektóre wypowiedzi "internautów" również... co za syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stinge Re: boszsz, przecież to jest artykuł sponsorowany IP: *.150-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.07, 22:42 tez mi przykro bardzo. widac ze napisane w calosci przez PRowca. ha tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:29 Ciekawe czy gazeta dostała pieniążki za tą reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmo Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:58 noooooooo fajna ta gra "KOMPUTEROWA" lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halflfe Grafa niezła - przynajmniej na screenach. IP: *.chello.pl 02.10.07, 23:26 Ciekawe jak wypasionego trzeba byłoby mieć kompa, żeby w to zagrać. Ja uwielbiam FPP, ale wolę tryb singlepalyer z fabułą - od internetowej nawalanki. Szczerze... halo2 miało bardzo kiepską fabułę...; twórcy tej gry musieliby się dłuuuugo uczyć, aby osiągnąć poziom zaawansowania fabuły np. half life ( 1 ). pozdr/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y-box 720 Re: Grafa niezła - przynajmniej na screenach. IP: *.toya.net.pl 02.10.07, 23:44 > Ja uwielbiam FPP, ale wolę tryb singlepalyer z fabułą - od > internetowej nawalanki. Bo nie grales w gry taktyczne FPP tylko w nawalanki... Sprobuj Ghost Recon Adv Warfighter w coopie, zobaczycz co to symulacja pola walki gdzie trzeba myśleć a nie napier_dalać gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Super multi? Na 16 osób? Śmiechu warte IP: *.chello.pl 02.10.07, 23:30 Toż to już Battlefield 2 oferuje rozgrywkę na 64 graczy jednocześnie. To jest prawdziwa gra online, a nie jeżdżenie samochodzikami dwóch na dwóch :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.chello.pl 02.10.07, 23:49 mialem okazje grać w halo na ps1 to najglupsza gra jaka widzialem owszem byly krotkie momenty w grze jak sie uzywalo pojazdow ale nic wiecej......chodzilo o to zeby wejsc do bazy lazic przez 30 minut zabijac co sie da i wracac ta sama droga i to samo a dodam jeszcze ze wiekszosc baz byla taka sama:) halo 2 i teraz 3 to taki sam shit na kilka godzin grania:) konsolowcy moga sie jarać ale nie my PC co maja call of duty, battlefield 2, itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.escom.net.pl 03.10.07, 00:19 CoD to CoD i obroni sie przed kazdym megahitem, badz megashitem, bez roznicy. Klimat sie liczy. Gra z klimatem i slaba grafika moze moim zdaniem wymiatac. Odwrotnie nie pograsz nawet paru godzin. Polecam CoD i obejrzec Kompanie Braci z HBO a potem zagrac... wtedy wszystkie te laserowo-plazmowe swiecidelka rzucicie w kat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.netcologne.de 03.10.07, 00:21 obrzydliwe!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! 03.10.07, 01:00 250 zyla za strzelankę na 7 godzin? No nie, dziękuję bardzo :)) A może 750 PLN, żeby pograć w trzy osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Player Strzelanie, mordowanie, straszny gniot. IP: *.ists.pl 03.10.07, 05:32 Strzelanie do ludzi, sylwetek ludzkich jest po prostu obrzydliwe. Ale nawet jak ktoś lubi zabijanie wyłącznie potworów i cyborgów, to gra jest mocno bez sensu. Po kilku minutach gracz kierujący swoim cyborgiem - musi rozpoczynać grę od początku. Oczywiście, po kilku- kilkunastu latach treningu, można tę grę opanować tak, że uda się całą przejść bez problemu. Tyle, że po co? BEZ SENSU. Żeby chociaż gra była podzielona na tury /gra turowa/, żeby można zapisać stan gry. Ale nie, albo giniesz, albo grasz. Nabijanie naiwniaków w butelkę. Nie ściągnę tej gry nawet za darmo. Nawet, gdyby mi dopłacali. Niech spadają z takimi grami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lindi Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.chello.pl 03.10.07, 05:58 Ludzie! Primo: Toż gra na padzie w jakiegokolwiek FPP to mordęga!! Secundo: pomijając wydajne procesory konsol zawsze tak było i bedzie, że wkrótce po ich premierze sprzet na pc bedzie im dorownywał a potem je wyprzedzal.. a da sie zmienic karte graficzna w takim xboxie? nie bardzo: JEST TAKA SAMA JAKA BYLA A W MOMENCIE PREMIERY!!! tak bylo juz od pierwszych konsol choćby ps.. i zawsze BEDZIE!! nintendo wyczailo w czym rzecz i nie cisnie w cukierkowe bajery: idzie w grywalnosc- te nunczaka itp.. o to chodzi- wlaczamy ze znajomymi konsolke i sie swietnie bawimy, nie patrzac na efekty graficzne i inne cuda.. nie o to cho JAKBYM CHCIAL ZAJE@#$%^&* efektow w grafice- kupuje nowa karte graficzna a nie konsole.. w konsolach nie o grafike chodzi! konsole nigdy nie beda sie nadawały do powaznego grania w fps czy fpp.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lindi Re: Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.chello.pl 03.10.07, 06:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lindi dodam jeszcze.... IP: *.chello.pl 03.10.07, 06:14 ..takie GTA san andreas: ile mozna by bylo do niego dodac "smaczków" gdyby nie to ze musiał taki pójść na dostepnych ówcześnie konsolach?? heh a jaka zabawa: celować za pomocą joysticka w padzie!! miód!! no ludzie!! to jak pisanie na klawiaturze za pomocą patyczka(bez obrazy dla ludzi którzy nie moga inaczej).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawecki Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.07, 07:29 Dawać na multi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~a fee... Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 03.10.07, 09:31 Mi tez ten artykuł wygląda na ewidentnie sponsorowany... Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! 03.10.07, 10:36 Pozwolę sobie zauważyć, że promienie słońca przebijające między gałęziami to raczej wolumetryczne oświetlenie, a nie HDR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dal A mnie cieszy że główny "hicior" konsolowy to kit. IP: *.iimcb.gov.pl 03.10.07, 11:28 Po prostu będzie sens tworzyć bardziej złożone, głębsze i dojrzalsze gry na PC. A dzieciarnia będzie miała swoje Halo 33 i 1/3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumek Legendarny Multi to ma Quake, UT i CS IP: 62.148.79.* 03.10.07, 11:36 Jestem dosc starym graczem i wiem czego oczekiwac od gier komputerowych. Mianowicie klimat i miodnosc. A w FPP na multi, jak Quake czu UT, wymagana jest akcja. Gdzie tu akcja na grze padem? Recenzent pewnie nie wie co to Quake a juz napewno nie widzial jak wyglada walka 1v1 nawet na srednim poziomie :) Tam to sie dopiero dzieje. Padem to mozna sobie w gry pograc, ktore nie wymagaja precyzyjnego sterowania. Czyli roznego rodzaju strzelanki TPP. Tam gdzie nalezy zrobic jakies combo a nie precyzyjnie i szybko kogos namierzyc. A gra na ktora wszyscy prawdziwi gracze czekaja to Starcraft 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Legendarny Multi to ma Quake, UT i CS IP: *.ostrowmaz.mm.pl 03.10.07, 16:02 > A gra na ktora wszyscy prawdziwi gracze czekaja to Starcraft 2 :) very true :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:22 Cały tryb single-player naprawdę doświadczonemu graczowi nie powinien zająć więcej niż 7 godzin. Mówimy oczywiście o najwyższym poziomie trudności. Od razu widać, że recenzent nie grał na Legendary. 7 godzin w pojedynkę??? Wolne żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask13 Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 16:09 Po powyższych wypowiedziach widać, że większość komentarzy pochodzi od osób, które nie ani gry nie widziały ani nie grały w cokolwiek na X360... Ja sam gram od wielu wielu lat (pierwsze gry jeszcze na ZX spectrum gdzieś ponad 20 lat temu)– FPS to moje ulubione gry i na piecu praktycznie tylko w takie pykałem.. Miesiąc temu sprawiłem sobie X360, strasznie męczyło mnie GoW (i znużyły upgrady pieca ;) – zagrałem i zostałem rozwalony – wspaniała gra... Na fali hype związanego z Halo 3 wyżej opisaną gierę zakupiłem. Pierwsze pół godziny wygląda ok, ale nie zabija, jednak w którymś momencie giera nabrała dla mnie takiego tempa i intensywności, że nie odszedłem od konsoli dopóki nie skoczyłem singla (oznaczało to 2 godziny snu przed pracą;). Nie spotkało mnie coś takiego naprawdę od lat – gra w mojej subiektywnej ocenie wymiata, granie padem po 1 godzinie nie przeszkadza (jednak trzeba się przyzwyczaić) – ale to tylko interface, czy to kalwa i mysz czy pad – liczy się gra!!! Pomijam fakt, że myszki nie mają tak wypasionego systemu wibracji... każdy strzał, wybuch, wstrząs czujesz w czasie gry – niezły odjazd gdy tniesz ze stacjonarnego działka ;) Halo 3 ma swoje wady, ale mi one nie przeszkadzały – fabuła spowodowała, że czułem się jak na seansie dobrego filmu sci-fi, zaś intensywność rozgrywki wywołała wypieki – dla mnie ocena Gazety jest w pełni uzasadniona! Duża część FPS opiewanych powyżej również jest wydawana na X’a, więc pianie nad PC z tego powodu nie ma sensu. I uwierzcie mi (jako wieloletniemu graczowi na PC), że granie z poziomu kanapy na 32 calach z podłączonym systemem kina domowego z dużymi głośnikami i subwooferem to zuuuuuuupełnie inna bajka niż siedzenie przy monitorku – niezależnie od rodziałki grafiki jaką można sobie na nim ustawić, czy myszki czy pada.... I wali mnie to, że nie będę miał DX10 – bo wiem, że na tym systemie ukazuje się masa świetnej rozrywki (vide GoW, Bioshock, czy też nadchodzące COD4 i Mass Effect – tak wypasiony zestaw gier wystarczy na rok z okładem). A grach liczy się fun!! Po co się kłócić o wyższości PC na konsolami – trzeba korzystac z tego co przynosi przyjemność.. a okazuje się, że konsole taką dają i daje jej ogromną dawkę Halo 3.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Recenzja Halo 3! Test megahitu na Xboxa 360! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:59 co to jest niesamowita grywalność? i komu się przegrzała komórka (ostatnia?) Odpowiedz Link Zgłoś