Gość: ... Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:58 I znowu Azjaci zwalają pomyły od Europy. Nie dość że sami nic nie wymyślą to powodują tragedie na skale światową. Niedługo tylko najbogatsi będą się opychać czekoladą. Trzeba by jakoś odratować czekoladę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadny Ja nie jadam słodyczy, mnie to nie dotyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 16:17 Iwam radze to samo. Lepsze zdrowie i sylwetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norsk_skogskatt Re: Ja nie jadam słodyczy, mnie to nie dotyczy IP: *.w86-200.abo.wanadoo.fr 10.12.07, 23:49 źle robisz, nawet lekarze zalecają jedzenie czekolady - gorzkiej - ma bardzo pozytywny wpływ na wiele rzeczy. Wystarczy zachować umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie IP: *.acn.waw.pl 11.12.07, 00:20 Hurra!!! Wreszcie będę mial argument zeby zerwac z nalogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek klozytowy po czekoladzie to wykichać jest się cięzko IP: *.promax.media.pl 11.12.07, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kau Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie IP: *.icpnet.pl 11.12.07, 11:34 OGŁASZAM BOJKOT CZEKOLADY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleeper Spokojnie :) IP: 195.117.128.* 11.12.07, 11:39 Chiny podrabiają samochody, sprzęt RTV, ciuchy, to i z czekoladą sobie poradzą :) Byle tylko na czekoladzie Wedla nie pisali Made In China :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja oj dramat dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 11:54 juz teraz dobre czekolady tanie nie są, a ja dnia bez czekolady nie umiem sobie wyobrazic... :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg czyźby ratunkiem maiałaby być chińska czekolada? IP: *.stat.gov.pl 11.12.07, 12:05 może z ryżu i żółtym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mluma Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie IP: *.eranet.pl 11.12.07, 23:58 To niech żółta masa wciąga tłuszcze czekolado podobne , a normalni ludzie niech jedzą dobrą czekoladę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 10:38 Chińczyków należałoby wysłać na podbój kosmosu, najlepiej wszytskim naraz, bo Ziemię już zaczynają wywracać do góry nogami Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Czekolada będzie drożeć. Dramatycznie 12.12.07, 20:58 czekolada,jogurty...strach pomyslec jak ci chinczycy zasmakuja w uzywaniu papieru toaletowego! Odpowiedz Link Zgłoś