Gość: Fan Olejnik IP: *.lamerss.org / 192.168.4.* 10.08.03, 22:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikab Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: 80.50.115.* 10.08.03, 22:10 Wielka szkoda ,że odchodzi z TVN. Dziwię się ze TVN taka decyzję podjął. Czy ma byc to tylko stacja do meksykańśkich seriali, filmów bij zabij? Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa chyba Walter wchodzi w uklady z SLD i nie chce sie 11.08.03, 09:18 narazac... KRRiTV moze duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: chyba Walter wchodzi w uklady z SLD i nie chc IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:57 sojowa napisał: > narazac... KRRiTV moze duzo... czyli ... spiskowa teoria dziejów ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
doro6 Przewrotne jest to Twojec "chyba"... 11.08.03, 12:59 sojowa napisał: >chyba Walter wchodzi w uklady z SLD i nie chce sie >narazac... KRRiTV moze duzo... Jest grupa trzymająca władzę i jest zgraja pilnująca, żeby nic z tego nie uronić. Całkiem jawnie. Popatrz nawet na posty w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ato TVN - co tu oglądać ????????????????????????????? IP: 80.50.116.* 11.08.03, 18:20 1. Olejnik 2. Fakty 3. ale plama i dalej NIC więc co tu teraz oglądać ???????? niech oddaja koncesje, sam puszczę lepszy program :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo LUDZIE DOSZUKUJACY SIE PROBLEMOW WE IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 11.08.03, 13:14 WSZYSTKIM SA NIEWYGODNI DLA NAJBLIZSZEGO OTOCZENIA.PO CO SZEFOM JAKIES 'LWIE AFERY'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:56 Gość portalu: Nikab napisał(a): > Wielka szkoda ,że odchodzi z TVN. Dziwię się ze TVN taka > decyzję podjął. Czy ma byc to tylko stacja do meksykańśkich > seriali, filmów bij zabij? Z Olejnik czy bez i tak TVN jest i będzie właśnie taka, jak piszesz. Podobnie: czy z Kwiatkowskiem czy bez niego, TVP i tak jest i będzie 100 razy lepsza od wszystkich Polsatów i TVN-ów. Decydują o tym nie nazwiska dziennikarzy, a charakter własności. I pomyśleć, że są tacy, którzy oficjalnie głoszą wyższość mediów prywatnych nad publicznymi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.dsl.support.nl 11.08.03, 11:07 Walter rodowodowo tez z PZPR a Monisia byla za ostro najkpierw zmienili jej godziny a teraz doprowadzili do wylotu. Nasgtepni do wylecenia to ta mala z lozy prasowej , Lis i Mozollowski. Witaj TVN tylko z Big Brother i telenowelami i programami dla przyglupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudzon Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:17 ale news to juz od dawna przeciez wiadomo. lisow kontrakt konczy sie we wrzesniu i też odejdzie. wszystko przez wewnetrzną konkurencję tvn z tvn 24 tzn ambicje pana tomasza do rządzenia. pan lis nie może przeboleć że nie może ustawiać pochanke i całą redakcję tvn 24 jak redo czy pawłowskiego. Poza tym olejnik nie cierpi podobno pani justyny itd itp. Ale rzeczywiście Pochanke jest tak samo dobrą dziennikarką jak Olejnik i w dodatku nie sprawia kłopotow walterowi. Podobno lis ma iść do polityki( nie do gazety tylko chce zostac politykiem) ale on się do tego nie nadaje bo za nerwowy i za miętki gracz jezd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:59 Gość portalu: dudzon napisał(a): > (...) Podobno Lis ma iść do polityki (nie do gazety tylko chce zostac politykiem) ale on się do tego nie nadaje bo za nerwowy i za miętki gracz jezd. Przeciwnie, taka szuja jak Lis do polityki jest w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus [...] IP: *.rasserver.net 10.08.03, 22:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:01 Gość portalu: polonus napisał(a): > Gość portalu: Fan Olejnik napisał(a): > > > Walnalbym ja, lubie konkretne kobietki... > Ja bym cie tez walnal .............w twoj glupi leb...:) Ojej, Olejnikowa (ówna?) nie ATENA, bez walnięcia nie urodzi dziecka, z głowy Zeusowi też nie wyskoczyła a nie wiem czy już dzieci ma, ponadto czas najwyższy było z ośmieszonym przez nią AWS-em zejść z wizji dwa lata temu. SLD wyszczekane baby olewa a liczy kasę i wie dobrze co się liczy w świecie; Polonusie ty przecież też dla kasy jesteś za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele Podobno K.Skowroński ma zająć jej miejsce, IP: *.acn.pl 10.08.03, 22:20 co spowodowałoby, że znowu będę oglądać programy polityczne w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:43 Przestane oglądać TVN.Już nie bedzie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.gravity.psu.edu 10.08.03, 22:44 Przestaje ogladac TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilski Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 11:02 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Przestaje ogladac TVN. Biedactwa, Ari i Jurek, bez codziennego prania mózgu nie mogą funkcjonować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.dsl.support.nl 11.08.03, 11:10 Wilski jestes glupi czlonek, pogrobowiec PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilski Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 12:22 Gość portalu: Yurek napisał(a): > Wilski jestes glupi czlonek, pogrobowiec PZPR A Ty kim jesteś, durniu, na szczęście "wyeksportowany" poza kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt czerwonoarmista ???????? IP: 80.50.116.* 11.08.03, 18:24 czerwonoarmista ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.dsl.support.nl 11.08.03, 11:08 Masz Jureczku racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.72.* 10.08.03, 22:45 I bardzo dobrze. Ostatnio coraz częściewj była nieprzygotowana a brak wiedzy na temat i pomysłu na rozmowe zastępowała niekontrolowaną agresją i napadactwem. Krzyż na drogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$% Tym lepiej dla TVN IP: *.angelologia.katowice.pl 11.08.03, 00:25 Ciekawe, skąd w narodzie takie bałwochwalstwo? TVN działał bez MO i będzie działał bez niej, a strata wielka nie będzie. W TVN dość jest profesjonalistów, a padanie na kolana przed "gwiazdą" jest zabawne. Śmieszy mnie to, że ludzie w Polsce nie umieją zachować dystansu. Ja sam o MO mam zdanie dość krytyczne - w czasach, gdy jeszcze pracowała w PR3, słuchałem jej regularnie i mogę powiedzieć, że nie jest ani wyjątkowa (bo co to za sztuka twardo stawiać pytania politykom?) ani rzetelna, ani bezstronna. Jak na dłoni było widać, kogo ze swoich rozmówców darzy sympatią i się z nimi cacka, a kogo nie lubi i bierze w obroty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Tym lepiej dla TVN IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 11:06 Gość portalu: @#$% napisał(a): > Ciekawe, skąd w narodzie takie bałwochwalstwo? TVN działał > bez MO i będzie działał bez niej, a strata wielka nie będzie. > W TVN dość jest profesjonalistów, a padanie na kolana przed > "gwiazdą" jest zabawne. Śmieszy mnie to, że ludzie w Polsce > nie umieją zachować dystansu. > Ja sam o MO mam zdanie dość krytyczne - w czasach, gdy jeszcze > pracowała w PR3, słuchałem jej regularnie i mogę powiedzieć, > że nie jest ani wyjątkowa (bo co to za sztuka twardo stawiać > pytania politykom?) ani rzetelna, ani bezstronna. Jak na dłoni > było widać, kogo ze swoich rozmówców darzy sympatią i się z nimi > cacka, a kogo nie lubi i bierze w obroty. Oczywiście, masz w pełni rację. Tyle, że nie chciało mi się pisać tak obszernego uzasadnienia swojego poglądu. Poszedłbym nawet dalej i powiedział, że MO uprawia często gangsterstwo dziennikarskie. Podobnie zresztą jak inna "gwiazda" telewizji (tym razem TVP) zmanierowana do szpiku p. Jaworowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Masz racje !! IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 11.08.03, 13:21 TELEWIZJA POWINNA BUDZIC W LUDZIACH OPTYMIZM I WYZWALAC Z NICH INICJATYWE SPOLECZNA DO POTAKIWANIA DECYDENTOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek [...] IP: *.chello.pl 10.08.03, 22:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:59 nikt mądry tego tendencyjnego gó.na nie ogląda. tą osobę trzeba najpierw umyć ubrać i nauczyć a i tak nie pokazywać.trzy lata temu z taką opinią dzwoniłem do tvn, którego od tego czasu nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:07 Gość portalu: marek napisał(a): > nikt mądry tego tendencyjnego gó.na nie ogląda. > tą osobę trzeba najpierw umyć ubrać i nauczyć a i tak nie > pokazywać.trzy lata temu z taką opinią dzwoniłem do tvn, > którego od tego czasu nie oglądam Zgadzam się w pełni. Goń stare baby, goń stare baby do lasa, do lasa. Mlody Walter nie lubi starych bab i dobrze; spójrzcie na Marię Di Roma na CNBC. Zawsze jej widok w Zetce (takie bistro po radiem Zet)psuł mi apetyt, co ona ma z tym zgryzem? Jakiś taki z czasów Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.net.autocom.pl 11.08.03, 01:28 1. Goń stare baby trzeba trzy razy powtarzać 2. nie przesadzaj z tym młodym Walerem - taki tłuścioch! 3. co Ty z tym zgryzem u Olejnik. Zobacz zgryz walterówny! a też TVN 4. Lis nie będzie politykiem bo do dzisiaj nie umie być. Również dlatego, że lubi brązowe garnitury, a to mentalność klasy miernej= podjudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:18 Gość portalu: marek napisał(a): > nikt mądry tego tendencyjnego gó.na nie ogląda. > tą osobę trzeba najpierw umyć ubrać i nauczyć a i tak nie > pokazywać.trzy lata temu z taką opinią dzwoniłem do tvn, > którego od tego czasu nie oglądam Zgadzam się w pełni. Goń stare baby, goń stare baby do lasa, do lasa. Mlody Walter nie lubi starych bab i dobrze; spójrzcie na Marię Di Roma na CNBC. Zawsze jej widok w Zetce (takie bistro pod radiem Zet) psuł mi apetyt, co ona ma z tym zgryzem? Jakiś taki z czasów Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: gil:* / 192.168.0.* 10.08.03, 23:30 Niestety - seksowne blondiny z cienką talią i idealnym zgryzem rzadko mają coś do powiedzenia. Jak wolisz słuchać bełkotu uroczej blondiny zamiast przebojowej dziennikarki z mózgiem - to Twoja sprawa. Nawet jak się z nią nie zgadzasz, to przynajmniej ona mówi o czymś. Powodzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:43 Gość portalu: zaciekawiona napisał(a): > Niestety - seksowne blondiny z cienką talią i idealnym zgryzem > rzadko mają coś do powiedzenia. Jak wolisz słuchać bełkotu > uroczej blondiny zamiast przebojowej dziennikarki z mózgiem - to > Twoja sprawa. Nawet jak się z nią nie zgadzasz, to przynajmniej > ona mówi o czymś. Powodzenia.:) Ależ Dziecinko to Monika jest taką blondynką co to nie wykryła afery Rywina a zna przecież wszystkich z redakcji GW.Musiała widać wyłączyć mózg na ten czas. Maria Di Roma jest natomiast przepiękną brunetką i zajmuje się finansami w USA a nie rozmowami z politykami po zawodówce samochodowej jak niejaki Tomaszewski albo nawet z Polibudy w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luck Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.tomaszow.mm.pl 11.08.03, 00:29 Dziennikarka CNBC nazywa się Maria Bartiromo, a nie Di Roma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 11.08.03, 01:50 Gość portalu: Luck napisał(a): > Dziennikarka CNBC nazywa się Maria Bartiromo, a nie Di Roma SI, SI dawno juz jej nie widziałem.No ale skąd ta opinia że Polki są najpiękniejsze, no chyba tylko brunetki z zielonymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były oglądacz tvn Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.chello.pl 10.08.03, 23:02 nie chce mi się nawet pisać,lisa też wyp...li,chyba stary Walter z P.Bożeną go wydziedziczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:11 Gość portalu: były oglądacz tvn napisał(a): > nie chce mi się nawet pisać,lisa też wyp...li,chyba stary Walter > z P.Bożeną go wydziedziczą. No Lisowi to nie mogę darować co zrobił z KINGI; jeszcze jeden ADONIS z zapiecka zamościa lub zarzecza albo zalesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.net.autocom.pl 11.08.03, 01:32 czy można wiedzieć co zrobił z KINGI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 11.08.03, 01:46 Gość portalu: alicja napisał(a): > czy można wiedzieć co zrobił z KINGI? Jak to co, tylko swoją ukochaną żonę za to ja już jej nie widuję na ekranie. On ma szczęście tupeciarz ale ja go nie lubię, no tak - zazdroszczę mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.net.autocom.pl 11.08.03, 12:04 Dziękuję za przypomnienie. Wiem również, że dzięki rodzinie żony Lis zabłysnął w tvp i pojechali do USA. Panienka RUSIN to bardzo śliczna, milutka i wykształcona, delikatna, a jednak świetna dziennikarka. Straciła przy mężu na zawodzie tymczasem. Wypłynie wysoko, jestem przekonana. Nie dziwię się bo facet normalny musi zazdrościć Lisowi. W drugą stronę niekoniecznie. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyt [...] IP: *.crowley.pl 11.08.03, 10:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:15 zarówno lis jak i olejnik emanuja arogancją i zarozumialstwem o braku pokory nie wspomnę. oboje robią to z innych przesłanek lis pozornie perfekcyjnie przygotowany uważa że jest nieomylny niestety każdy program to ta sama zdarta płyta ubrana w nowe nevsy. olejnik to leń nieprzygotowany do programu który liczy na swą wątpliwą inteligencję którą usidli kolejnego przygłupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: 62.233.219.* 11.08.03, 00:13 Lis odejdzie,Olijnik odleci, Ciekawe kto będzie trzeci, Może po wejściu nowej ustawy, wejdzie ktoś z bocznej ławy, Ktoś ,kto układne wygłaszał będzie mowy, Bo Walterowi nabili już pewnie do głowy, Że,jeśli chcesz mieć TVN na topie, To z partią przy rządzie trzymaj lepiej chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: 62.233.219.* 11.08.03, 00:27 Lis odejdzie,Olijnik odleci, Ciekawe kto będzie trzeci, Może po wejściu nowej ustawy, Przyjdzie ktoś z bocznej ławy, Ktoś ,kto układne wygłaszał będzie mowy, Bo Walterowi nabili już pewnie do głowy, Że,jeśli chcesz mieć TVN na topie, To z partią przy rządzie trzymaj lepiej chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolniak Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.espol.com.pl 10.08.03, 23:18 Zawyżała poziom w tvn. Stali telewidzowie nie wiedzieli, o czym ona mówi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez telewidz Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: gil:* / 192.168.0.* 10.08.03, 23:34 No to może stali telewidzowie powinni się trochę douczyć? Kształcenie się nie boli, drogi telewidzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Jak GW zdobyla ta informacje?! IP: *.edox4.net / 192.168.1.* 10.08.03, 23:22 GW dowiedziała sie? Ciekawe skad? Hehehehe, przyszla Monia do redakcji, zajela swoje biurko, popila ze swego kubka kawke i rzucila: "a! pieprze, nie chce mi sie w tvn24 zasuwac w jakims beznadziejnym czasie antenowym. Moge spokojnie robic teraz wywiady dla was." A naczelny: "Wow, super! Dajemy to na gazeta.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja kobyły Dał cynk Lew Rywin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:37 Gość portalu: marcy napisał(a): > GW dowiedziała sie? Ciekawe skad? Hehehehe, przyszla Monia do > redakcji, zajela swoje biurko, popila ze swego kubka kawke i > rzucila: "a! pieprze, nie chce mi sie w tvn24 zasuwac w jakims > beznadziejnym czasie antenowym. Moge spokojnie robic teraz > wywiady dla was." A naczelny: "Wow, super! Dajemy to na > gazeta.pl" I to nagrał na magnetofon Adam Michnik. Niedługo będzie specjalnie chronione przez prawo "śledztwo dziennikarskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-latek Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.visp.energis.pl 10.08.03, 23:26 No to jeszcze Kublik i babski Sanhedryn( bo Tereska już dawno out) z czasów Buzka nareszcie OUT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.R.I Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.rene.com.pl 10.08.03, 23:32 Wiecie krzyzs. Może gaża byłą za wyskoka, nikt nie chciał ustąpić. Wwszędzie trzeba ciąć. Kto wie czy umowa o dziełko pani Moniki to np. cztery etaty dziennikarskie. Za taką cenę jakoś przeżyję braki kropki która często naprawdę nic nie wnosiła, albi inaczej mało wnosiła, a to jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirtualnemedia Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.vera.net.pl / 192.168.20.* 10.08.03, 23:34 a to pierwsza zmiana w tvn odchodzi też lis www.wirtualnemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Kotlińśki Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 10.08.03, 23:37 Szczerze mowiac,to bardzo sie ciesze,bo ona nie nadawala sie na dziennikarza tv!W radiu jest soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amperi Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:37 Szefowie TVN nawet nie wyobrażają sobie jak oglądalnośc ich programów spadnie. Mnóstwo moich znajomych i ja sam również systematycznie oglądaliśmy programy Moniki Olejnik. To już nie będzie ten TVN. Nie wiecie co tracicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 23:48 No, cóż, żaden problem... Lubię oglądać TVN 24, ale nie "Kropkę nad i", bo jak na mój gust jest za agresywna. Tylko Lisa żal... miał fajne poczucie humoru (a to pewne, że też odchodzi?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:48 Najciekawszy program TVN zlikwidowany. I gdzie tu interes widza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Monika Olejnik odchodzi z TVN IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 00:01 Gość portalu: Fan Olejnik napisał(a): > Walnalbym ja, lubie konkretne kobietki... Walnij się w pusty łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirtualnemedia TOMASZ LIS odchodzi z FAKTÓW IP: *.vera.net.pl / 192.168.20.* 11.08.03, 00:20 www.wirtualnemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Monica IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 00:45 Monica, you always were my hero!!! Naprawde, kazda gazete jesli byl w niej wywiad M.O zacczynalem od niej. Oprocz osobowosci ciekawie tez sie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilski Re: Monica IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 11:15 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > (...) Oprocz osobowosci > ciekawie tez sie prezentuje. Dla Kanadola - być może. Mieszkańcy AP znani są z wyrafinowanych gustów estetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Twarzy sobie nie wybierala IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 00:40 Ale dziennikarka jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras [...] IP: *.kom / 10.105.24.* 11.08.03, 01:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: *.chello.pl 11.08.03, 01:43 Moim zdaniem może to być efekt presji grupy trzymającej władzę (GTW) na TVN. Monika Olejnik za bardzo się zaangażowała w wyjaśnienie "afery Rywina", zbyt ostentacyjnie krytykowała SLD oraz domagała się ustąpienia Leszka Millera. Był czas, że ta sprawa ledwo się tliła w mediach, SLD chciał ją zdusić, a Olejnik jako jedyna ją podtrzymywała. To musiało zdenerwować GTW! Widocznie ma ona pewne sposoby nacisku na TVN (nioodnowienie koncesji?), albo służby specjalne znalazły jakieś kompromitujące materiały na rodzinę Walterów. Wątpię też, żeby pojawiła się w innej telewizji, np w Polsacie. Solorz na Komisji Śledczej robił wrażenie człowieka zastraszonego. Boi się, że mu KRRiT Czarzastego, Waniek i Halbera nie przedłuży koncesji, a może i jeszcze czegoś. Program Olejnik w TVN- ie miał wielką siłę rażenia. Boję się, że jej długo nie zobaczymy w telewizji, bo poza Polsatem jest tylko TVP, całkowicie w rękach GTW. Moim zdaniem realizowany jest rosyjski scenariusz przejęcia przez GTW kontroli nad prywatnymi mediami - zaczyna się od żądań usunięcia niewygodnych dziennikarzy, zastraszania i nacisków finansowych. Możemy się tylko pocieszać, ze nie jest to droga białoruska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: 66.69.163.* 11.08.03, 02:00 Obawiam sie ze mozesz miec racje. Olejnik i Lis powinni zebrac srodki i zrobic wlasna telewizje. wierni widzowie mogliby wspomoc. Przeciez tu chodzi o walke o nasza demokracje, o prawde. itp. Sorry ze tak patetycznie, ale tala prawda. Tvn, od uslyszenia tej nowiny nie istnieje dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Mały, żenująca prowokacja... IP: *.edox4.net / 192.168.1.* 11.08.03, 02:04 Żeby to choć trochę śmieszne było, a nie wyłącznie niedorzeczne... Ale nie próbuj już wiecej, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: *.net.autocom.pl 11.08.03, 02:10 Gość portalu: Mały napisał(a): > Moim zdaniem może to być efekt presji grupy trzymającej władzę (GTW) na TVN. > Monika Olejnik za bardzo się zaangażowała w wyjaśnienie "afery Rywina", zbyt > ostentacyjnie krytykowała SLD oraz domagała się ustąpienia Leszka Millera. > Ten cytat załaczyłam bo jest w stylu posła Ziobro. I chyba jest to poseł Ziobro. Odwaga red. Olejnik już dawno jest powszechnym zwyczajem. Komentarze pana Lisa mógł przewidywać i sporządzać każdy tv-widz po maturze. MO i L to dobrze wyszkoleni dziennikarze za złych czasów komuny. Z tym SLD i MO to duuuża przesada. Pani jest poprostu zmęczona dobogodzinami pracy w radiu i tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivica Re: Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 02:18 słuchajcie drodzy forumowicze.Zastanawiam się czemu po prostu nie napiszecie że GTM zamierza usunąć G.Busha albo Putina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 11:18 Gość portalu: Mały napisał(a): > Moim zdaniem może to być efekt presji grupy trzymającej władzę (GTW) na TVN. > Monika Olejnik za bardzo się zaangażowała w wyjaśnienie "afery Rywina", zbyt > ostentacyjnie krytykowała SLD oraz domagała się ustąpienia Leszka Millera. Był > czas, że ta sprawa ledwo się tliła w mediach, SLD chciał ją zdusić, a Olejnik > jako jedyna ją podtrzymywała. To musiało zdenerwować GTW! Widocznie ma ona > pewne sposoby nacisku na TVN (nioodnowienie koncesji?), albo służby specjalne > znalazły jakieś kompromitujące materiały na rodzinę Walterów. Wątpię też, żeby > pojawiła się w innej telewizji, np w Polsacie. Solorz na Komisji Śledczej robił > > wrażenie człowieka zastraszonego. Boi się, że mu KRRiT Czarzastego, Waniek i > Halbera nie przedłuży koncesji, a może i jeszcze czegoś. Program Olejnik w TVN- > ie miał wielką siłę rażenia. Boję się, że jej długo nie zobaczymy w telewizji, > bo poza Polsatem jest tylko TVP, całkowicie w rękach GTW. > Moim zdaniem realizowany jest rosyjski scenariusz przejęcia przez GTW kontroli > nad prywatnymi mediami - zaczyna się od żądań usunięcia niewygodnych > dziennikarzy, zastraszania i nacisków finansowych. Możemy się tylko pocieszać, > ze nie jest to droga białoruska. Czy Ty przypadkiem nei nazywasz się Staniszkis? Bo kretyństwo z Ciebie przebija identyczne jak z pani "profesor". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.b Re: Metoda zastosowana wcześniej w Rosji IP: *.pl / 192.168.101.* 12.08.03, 14:00 A nie wpadło Ci do głowy że zdjęli ją za brak obiektywizmu,który powinien cechować każdego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś