damianbsc 26.04.08, 10:12 A kiedy podwyzka plac uderzy w Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r1111111 Re: "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rod 26.04.08, 11:23 damianbsc napisał: > A kiedy podwyzka plac uderzy w Polaków? To już dobry humor PO wyborczym sukcesie i PO obietnicach nie starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Szlag mnie trafia jak czytam takie artykuły. 26.04.08, 11:43 Szlag mnie trafia jak czytam takie artykuły. A czy zanieczyszczanie środowiska nie generuje kosztów? Czy dwutlenek siarki i pyły z elektrociepłowni nie przyczyniają się do alergii i chorób dróg oddechowych? To już nie jest CO2, że wpływ na środowisko jest trudny do ocenienia, tu są realne skutki. To samo ze śmieciami. Chcecie mieć to samo co Neapolu? Przecież nie możemy całek Polski zakryć wysypiskami. Nie wiem kto pisze takie artykuły i kto je zamawia, ale to jest szczyt wszystkiego. Poza tym inwestycje w ekologię mogą stworzyć nowe miejsca pracy. A miejsca pracy kosztują no nie? Ku**a niech GW nie robi ludziom wody z mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
lek.lek Kto brudzi niech płaci!!! 26.04.08, 12:24 Przemysł brudzi, elektrownie brudzą, a obywatel ma za to płacić??? Kto brudzi niech płaci - albo niech nie brudzi, wtedy niebędzie kar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashe "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rodziny IP: *.85-237-166.tkchopin.pl 26.04.08, 12:37 i bardzo dobrze! w koncu to my korzystamy z dobrodziejstw natury wiec musimy sie przyzwyczaic do rekompensat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:45 ashe to jakiś nowy kretynek na forum Gość portalu: ashe napisał(a): > i bardzo dobrze! > w koncu to my korzystamy z dobrodziejstw natury wiec musimy sie przyzwyczaic do > rekompensat. Odpowiedz Link Zgłoś
olias "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rodziny 26.04.08, 13:39 bardzo! się cieszę że eko będzie u nas w cenie. Ni chu-chu nie rozumiem stanowiskka Gazety. nie cieszy się? a co na to wajrak? Kiedyś udanie storpedował Rozpudę i zatrzymał budowę szlaku komunikacyjnego na wschodzie UE (co daje Niemcom kilka mld eUR rocznie, bo to oni mają najważniejszy szlag północ - południe). Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rod 26.04.08, 13:42 szlak (komunikacyjny) ... oczywiście. A szlag to mnie trafia jak czytam gazetę. czy właściciele gazety są wrogami Polski? tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Czernik "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:56 A ja się pytam: na co idą pieniądze z tych kar? Czyje portfele się nimi napycha? Słyszeliście, że CO2 nie jest winne globalnemu ociepleniu? nczas.com/publicystyka/oszustwo-globalnego-ocieplenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooooooooooo Polak=leń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:25 Jesteśmy krajem nierobów więc nigdy nie dogonimy zachodu!!!!! Pracuje 50% Polaków sposrod tych, ktorzy sie nadaja do pracy. Zarobki i tak mocno wzrosly wiec przestancie tu narzekac na caly swiat tylko w morde strzelcie tych wszystkich ktorzy po 20 latach pracy ida na wczesniejsza emeryture. Wróc, to tych politykow trzeba w pysk strzelic to umozliwili kiedys taie rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka "Rz": Ekologia uderzy po kieszeni polskie rodziny IP: *.bosbank.pl 28.04.08, 08:56 Warto by było zainteresować sie firmami zajmującymi się wywozem smieci. Pod moim blokiem stoją pojemniki umozliwiajace sortowanie śmieci na: plastiki, szkło i papiery. Na własne oczy widziałam jak podjechała smieciarka i posortowane odpady wpakowła do jednego pojemnika. To woła o pomste do nieba!!! Jak mam wytłumaczyć dziecku, że dalej powinno sortować smieci. Odpowiedz Link Zgłoś